Stockholm ikväll...

Idag ska jag åka upp till Ingrid. Ska bli så himla kul. Vet inte vad vi ska hitta på. Hon har kommit på något vi ska göra. Blir nog kul :D. Ska bli kul att åka till Stockholm och göra något...
Var ju ganska längesen man var där nu. Kanske inte så. Men sisst jag var där så shoppade jag med mamma.

Nä nu ska jag ta det lungt innan jag måste fixa mig och Ingrid ringer...


Vill ha...

Anna och jag var på stan idag och åt lite... vad d e är gott med mat ibland.

Efter det gick vi och glodde lite i olika butiker. När vi var på hm så provade jag en halsduk jag velat ha länge. Och vilken klumpeduns man e då. När jag skulle ta av mig den så råka jag slå mig själv. Haha... larmet som var på träffades rakt på näsan. Och vad ont det gjorde.


Sen gjorde jag en tråkig upptäckt. Hittade ett par fina lila solglasögon, som passade mig jätte bra. Men fan jag har redan köpt ett par andra lila. Som jag inte tycker om nu. Visst använder jag inte solglasögon så mycket. Men dessa vill jag ha!!! Får se om de finns kvar sen. Var ju bara ett par kvar. Men annars får jag åka någon annan stans och införskaffa mig dem.


Förfest/Flamingo

Igår var man ute på Flamingo. Men först på förfest hos Charlie och Emma. Det var skoj... Det blev ju några glas vin och några shottar. Och det märktes ju efter ett tag :D


Det var förvånansvärt många ute igår. Trodde inte att det skulle vara så där många. Anna kom ju efter att hon hade varit i Stockholm J. Fattar inte vad det är för fel på oss. De kommer alltid fram så skumma killar och pratar och med oss. Suck... Men annars var det kul. Förutom när någon tog min cider. När jag var ute och prata med folk. Förlåt Åsa ifall jag lät arg, när jag pratade med dig. Det var inte meningen!!


Idag kändes det verkligen att man hade varit ute. Min kropp hänger verkligen inte med och inte hjärnan heller. Man har svårt att prata och det känns som om huvudet hänger nere på ryggen...


Onsdag...

Somna sent inatt med. Jag låg tyvärr och tänkte på de mesta. Men det gick till slut... Vakna för en stund sen. Då Anna ringde. Vi har bestämt oss, fast vädret är lite si och så. Solen kollar ju fram lite då och då. När jag kolla vädret, ser det ut som om de ska bli varmt. Vi ska åka och bada...

Fick också ett sms av Charlie. Om att festa ikväll... Ja kanske det. Vill ju ta det lite lungt, eftersom jag ska till sjukhuset imorgon. Men det ska nog gå. Får se hur jag känner, när jag kommer hem.

Dags att fixa lite. Innan vi åker....

VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ J*VLA SVÅRT....

Så smsar man och undrar några saker. Själv svarar jag alltid på sms om jag inte är på jobbet eller upptagen. Eller om jag råkar glömma bort det för stunden.

Men vissa har ju så j*vla svårt att svara överhuvudtaget. Blir så......

Ut och gå...

Idag har man bara legat i soffan hela dagen. Har varit helt borta idag, eftersom  jag inte kunde sova inatt... Hoppas det går bättre inatt.

Snart så ska jag ut och gå lite med Anna. Vi ska ta en promenad till Ellbe. Hon måste hämta ett nytt schema. Inte lätt när man slarvar bort de första. Ska bli skönt att komma ut lite och få frisk luft.

Sov i ca 5 timmar...

Igår kunde jag verkligen inte sova. Gick och la mig innan klockan två. Men låg vaken i sängen till tre.
Så gick upp och glodde lite på tv. Hittade en bra film, att titta på. Tvinga ner mig, för att sova efter den. Klockan var väl ca 5 när jag somna.

Och vakna klockan tio. (Behövde ringa jobbet). Trodde att jag skulle få somna om men Nej. Eftersom min granne börja skrika på sitt barn...


Förstår inte föräldrar och grannar som har barn. När ska dem fatta att man inte alltid kan skrika mot sitt barn, så fort de gjort något. Lär er att prata med er barn och förklara varför man inte få göra så, osv.


Persbrandt...



Fortsättning följer neranför...



Mer bra klipp....







En lugn dag...

Var dagen gick fort då. Vaknade vi två tiden idag ingen. Det var riktigt fint väder när jag vaknade. Men när jag hoppa in i duschen hade det blivit molnigt ute. Efter någon timme kom Anna och vi drack lite kaffe på min balkong. Det var rätt skönt ute ändå, fast molnen var framme. Men solen kolla fram lite då och då.


Efter att Anna gick så la jag mig vid tvn. Och här har jag legat. Nu så kollar man på Beck. Är så irriterad. Missade Beck förra måndagen och då var det ett avsnitt jag inte alls sett.


Jaja nu ska jag kolla vidare på Beck.


VAD FANNNNNN!!!!!

Så har man inte kunnat sova ordentligt. För att man har legat och undra hur mycket lön man kommer få. Och om det täcker upp allt... kollade igår innan jag gick och la mig om det hade kommit in något på kontot. Men NEJ.


Och nu när jag kollade igen så har det inte kommit in några pengar. Ringde till kommunen och de har inte fått in något papper. Detta är andra gången på kort tid, som detta händer igen. Men ska ringa till dagiset imorgon. Så löser det sig. Det värsta är att jag har fått ringa runt till dem jag har räkningar hos och meddelat dem. Lite pinsamt. Men vad ska man göra...


Du kan fortfarande bli...

Sitter just nu och tittar efter jobb. De första jag såg när jag kolla efter jobb under fliken Nynäshamn.
Var att de söker en kylmontör... Haha tänkte på Marko då. Hans pappa ville ju att Marko skulle bli kylmontör.


Ångest...

Min helg har varit hur bra som helst. Hade jätte kul igår. Idag har jag bara ångest... Gjorde inte av med mycket pengar. Men har ångest just nu, för jag vet inte hur mycket lön jag kommer att få. Jobba rätt mycket, innan det var sommarlov för mig. Men hoppas att de täcker mina räkningar. Visst har jag lagt undan lite. Men vill helst slippa att ta ifrån dem. Eftersom jag vet att jag behöver dem sen....

Nu är det inte många timmar kvar. Tills jag kan kolla hur mycket jag får...


ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST.......


Fredag...

Som jag skrev tidigare så sov jag hos Åsa och Melinda. Man sover verkligen ut i deras säng. Så skönt...

Men vid åtta tiden så började grannarna borra som fasen. Melinda sa att de hade gjort de i två veckor nu. Men vad fasen gör de i lägenheten om dem måste borra så mycket. Melinda sprang ner och sa till dem. Men det var något företag där som jobbade och de skulle vara klara inom tio minuter. Vad skönt det var att somna om igen. Vakna som igår vid två tiden.


Så var det dags att åka hem och fixa sig till ikväll och ta de lite lugnt. Ska supa skallen av mig kväll... Ska väl vara hos Melinda och Åsa ett tag sen springa över till Linnea och hälsa på dem...


Imorgon :D

Ikväll har jag varit hos Åsa och kollat på Batman. Den filmen är ju ssåååå bra... Ska nog sova här. Det ösregnar ute och jag vill inte gå hem i detta regn.

Imorgon så ska jag supa skallen av mig. Har bestämt det. Kommer säkert inte må bättre för det. Men iallafall för en stund och några timmar. Får se imorgon.

Ska sova snart. Ska gå och lägga mig
väldigt tidigt än vad jag brukar göra annars. Eftersom Åsa jobbar imorgon, så ska hon lägga sig snart. Så passar nog på att lägga mig då. Kommer säkert ligga vaken och tänka en stund. Ska lägga mig ner och blund och drömma mig bort....

Sov gott då...

Har varit duktig...

Idag så vaknade man klockan 14. Man har ju sovit bort hela dagen. Inte för att jag hade något bättre för mig, om jag hade varit vaken.


Sist jag var med Birger så sa jag att jag skulle ta det lite lugnt med festandet. Och han ville slå vad med mig om att jag inte fixade det. Inte för att jag vet vad jag kommer få, om jag klarar det. Än så länge har jag varit duktig. Idag är det torsdag och har inte festat sen förra helgen. Har ju inte direkt varit så sugen på det heller.


Får se hur det blir imorgon. Som jag fattade det så kanske vi skulle grilla och festa lite. Får se vad man känner för imorgon.


Jaha nu ska man komma på vad man ska äta då. Har typ inge mat alls hemma. Men något kommer jag nog på. Åker och handlar lite när jag får min lön. Eftersom jag inte behöver äta så klara jag mig. Kan klara mig en hel dag, utan att äta. Inte för att det är så bra. Men jag

Det finns många minnen...

Känner att jag måste få ur mig detta. Kanske inte är så bra ide att skriva det här. Men vem ska jag säga detta till...


Jag önskar att du var här nu. Och om du inte var här, att du var i livet igen. Livet är grymt och det tänker man inte på. Och ibland vill man inte förstå det heller. 


Det är så mycket som jag tänker på nu, när det gäller dig. Som när vi var små. När vi byggde olika hopp, av olika brädor. Som du fick utföra med skateboarden. Och som när jag fick prova. Haha, höll på att slå mig gul och blå. Och du bara putta iväg mig och skrek: håll balansen och skrattade åt mig. Jag vet att man såg rätt dum ut. Men jag försökte... Haha

Gud vad det finns mycket att skratta åt. Och när vi var hos dig och Sandra eller hos mig.

Kommer ihåg en gång. När vi var hemma hos mig. Det gör du kanske med eller måste jag påminna dig. När jag satt på toan och du och Tom fick upp låset. Ja du... Som sagt det finns så mycket som man kan ta upp. Jag hoppas att du har det bra nu... Och om ett tag syns vi igen.


Mat på landet...

Idag åkte jag och brorsan ut till Carro. Vi skulle grilla där...

Det var jätte trevligt att vara där ute igen. När vi kom ut så hoppa Lucas och Casper på sin stora stutsmatta. Och vad de hoppade länge. Sen sprang de runt och hitta på annat innan dem hoppa lite mer. Till och med efter maten då vi andra var propp mätta, hoppade de upp på mattan och hoppa vidare. Att de orkade...

De hade fått egna husdjur också... Så söta. Kommer inte ihåg var det var för djur, men det kan vara en var sin hamster...



Blev en lång kväll....

Igår efter Tullen så åkte vi och hyrde film. Det blev twilight och en skräckfilm. Det var den dåligaste skräckfilmen vi hyrt, på länge. Man blev inte ens rädd. Kan inte ens förklara hur dålig den var. Efter filmerna körde Challe hem mig. Och jag satte mig vid datorn och glodde lite på tv. Gick och la mig klockan 4 på morgonen.


Idag var det ju fint väder ute. Man skulle ha kunnat åka till stranden. Men så blev det ju inte. Ska ner på stan sen med Melinda, kanske. Sen vet jag inte vad man ska hitta på.

Vet ej om jag är sugen på att gå ut...


Ut och få en nypa luft

Snart så ska jag ut med Emma och Eddie till Tullan. Så han får bada lite. Ska bli skönt att få komma ut och få lite luft. Har legat inne hela dagen. Sen kanske det blir en film. Ska väl fixa mig nu, innan Emma kommer...

Går och tänker och tänker...

Har legat idag och bara tänkt på Johan och kollat på massor av videoklipp på han. Hur kunde detta hända... Har tänkt på det. Just han... Han som var en så glad kille. Men visst det kan hända alla och när som helst.

Känns bara konstigt för det var ju inte så längesen man träffa han...


Måndag

Så har ännu en helg bara blåst förbi. Denna vecka vet jag inte vad som kommer hända. Idag var det ju fint väder. Så kanske blir en tripp till stranden. Får se ifall Anna hör av sig, om hon nu inte har andra planer…

 

Just nu sitter jag och glor på tv. Vakna för en stund sedan.  Så känner mig fortfarande lite borta i huvudet. Men ska försöka fixa lite kaffe. Så kanske efter det så vaknar man till lite…


 Nu får man se vad denna dag kommer att erbjuda...


Johnny Cash....

























R.I.P Johan

Kommer hem och sätter mig vid datorn och får en rejäl chock. Min kompis som jag lärde känna när jag gick i 6:an har dött. Han var en av dem killarna jag umgicks med mycket i skolan och på fritiden.


Vi har ju inte setts lika mycket nu. Men syns ju när han varit i Tälje och hälsat på. Han är en av Sveriges bästa skatare och är borta mycket och håller på med det. Träffa han senast på juldagen. Och en gång efter det.
 

Minns hans leende så fort vi sågs och hans kramar jag fick. Vi blev så himla glada varje gång vi sågs. Det var som om allt runt oss försvann. Och vi kunde stå och prata i timmar, kändes det som ibland.
 

Minns första gången jag träffa honom, när vi gick i gymnasiet. Vi var på någon fest i Järna och det var extremt många där. Jag hade varit på toaletten och skulle gå ut. Då jag helt plötsligt går in i en killes mage. Fråga mig inte varför. Jag såg ju att det var någon som skulle gå förbi, men jag hann inte väja.

Så när jag kolla upp för att säga förlåt så utbrast han Sarah. Och jag Johan. Och efter det har vi haft lite kontakt när det funkat liksom.


Jag fattar verkligen inte att han är borta. Så svårt att få in... när jag tänker på honom så är jag glad att han fick hålla på med det han tyckte om och att han blev så sjukt bra i det han gjorde.


R.I.P Johan Florell




   






Sen ute kväll....

Igår så var jag och fira min faster och hennes man ute i Järna. Det var jätte kul att träffa alla...

Var ju ett tag sen man såg alla. Var så trevligt...

När vi satt ute och fika och små prata, så hörde man hur det börja åska. Helt plötsligt så började de ösregna. Så det var bara att flytta sig inåt.

Jag kom där ifrån vid elva tiden. Och jag som skulle gå ut. Så jag och Anna var som ett par svampar innan vi skulle ut. Vi kom tyvärr inte in på Flamingo. Det var fullt.. Blev inte glad alls. Ville ju bara ta en cider innan stängning. Och de andra töserna var ju där inne också.


Så vi fick gå in på Saints. Och där tog vi en var sin god drink. Sen kom Emma, Linnea och Emmas syrra in och sa hej! Blev allt glad att se dem.


Sen bar de hemåt. Men hehe sov ju inte hemma...  :D


Nä idag ska jag bara ta det lugnt. Tvätta lite och ligga framför tvn.


Fylla...

Vilken onsdag det var då. På kvällen åkte jag hem till Linnea på fika. Och det var jätte mysigt. Jag drack 4 koppar kaffe. Det var så gott och sen var det så längesen jag drack kaffe. Åt god bullängd och lite jordgubbar. Mm gott...

Efter det körde Linnea hem mig. Var tvungen att åka hem, för att hämta mitt snus jag glömt.

Skulle ner till Flamingo med Åsa, Melinda och Lia och co. Satt själv hemma och drack lite vin och lyssna på indisk musik. Vissa låtar är så härliga, att lyssna på... Man blev ju allt lite lullig. Efter Flamingo gick vi på efterfest med Robert Wiklund.


Jag var den som stannade kvar med Robban och de andra. Vi kom på att vi skulle bada. Det roligaste var att jag övertala alla att bada. Och sen när vi väl kom dit, där vi skulle bada. Så hoppade alla i förutom jag. JAG LURADE I ALLA... hahaha


Efter det blev jag och Robban hungriga. Så vi två och hans kompis bestämde oss för att ta oss hem till Robban. Vi gick ifrån klaffbron till Statoil i Östertälje för att köpa det som behövdes till maten. Chreme fraiche var de ända vi behövde. Sen fick Robban någon främling att köra oss till Södertäljehamn när han bodde. Där tog det då ca 2 timmar innan maten var färdig. Och vi var ganska trötta när vi väl skulle äta. Men gott var det. Sen så slocknade man...


Vaknade vid tolvtiden och kunde inte somna om. Så begav mig hem...


Efter att jag kom hem så fick jag inte en så bra början på dagen (torsdagen). Ringde några för att prata. Anna kom förbi efter att hon varit på stan och vi satt på balkongen och pratade. Vad jag har saknat henne, nu när hon varit borta.
'Vi kom på att vi skulle gå ut och äta. Så jag, Anna och Linnea gick till Barolo och åt och drack lite. Sen efter det gick jag och Anna till Flamingo och drack lite till där. Melinda och Åsa kom dit. Och de var allt runda om fötterna. Vad man skratta... Där träffa vi lite roligt folk. Som vi säkert kommer träffa ikväll om det blir att man kommer gå ut.


En solig dag

Åhh vilket fint väder det var då, när man vaknade. Mamma ringde såklart när man hade stigit upp ur sängen. Fick lov att säga att jag varit uppe länge. Mamma berättade att Carro hade ringt henne igår, när hon jobbade natt. Undra vad hon ville. Hon brukar ju liksom inte ringa mamma bara sådär.


Sen ska man ju komma på vad man ska handla för present till min faster och hennes man. Så nu ska mamma tänka ut något och jag ska försöka hitta på något jag med. Det är ju så svårt vem den än är man ska köpa till...


Var inne idag och kolla efter jobb. Hitta inget idag. Har ett jobb jag ska söka till. Men ska väl skicka iväg det snart.

S
ka sen hem till Linnea och fika ikväll. Ska bli så mysigt... Ska försöka sitta lite på balkongen eller städa den, idag.


Idag har ...

Idag har jag varit i Sthlm med mamma. Vi gick och kolla lite i olika butiker. Mamma hittade mest saker. Jag hittade en röd nesisär och en randig tröja. Vi sprang och leta efter den där randiga tröjan i nästan alla affärer. Att det var så svårt att hitta en (bas) tröja. Ville ha en randig tröja till min jeansväst.


På din sko hitta jag ett par snygga skor. Dem vill jag verkligen ha. Får se om jag har råd med dem, när jag får min lön.


Efter nästan all shopping gick vi och fika i Kungsträgården. Efter det så kolla vi i några fler butiker. Sen var det dags att åka hem. Det var en mysig och solig dag med mamma.


         
min röda nesisär... kan hängas upp.


äntligen hitta vi en randig tröja...



min jeansväst


Festen...

Så var det söndag och man har kommit hem ifrån Mörkö.


Det var jätte trevligt igår. Tack Emma och Charlie för en trevlig dag ...


Och vi hade också tur med vädret.


Jag och Melinda kom till Mörkö först. Vi började åka den tiden som vi hade bestämt och de andra åkte senare pga lite grejer. Men jag och Melinda hade det bra i bilen när vi kom fram. Satt och sjöng lite och fixade oss.


Sen var det bara att vandra när de andra kom. Tyvärr råkade jag gå fel i början av snitslingen. Såg inte att jag skulle gå mer till vänster. Så vissa blev ju blöta på en gång. Visst kunde vi ha gått andra vägen rakt fram som dem ville göra. Men ville de verkligen simma igenom då. Men det fick dem ju nästan göra ändå. Det gick bättre anda gången när jag och Martin gick för att möta hans bröder. Då gick jag åt rätt håll i början.


När vi kom fram så chilla vi lite, medan pojkarna fixade lite saker. Sen var det bara att ta det lugnt tills de andra kom. Helt plötsligt hade några tänt grillen och började grilla till sig själva utan att säga till oss. Och vi fick tända om grillen igen så det tog lite längre tid än vad vi trodde. Eftersom vissa bara hade lagt på kol så att det räckte till att bara grilla sitt. Lite ego...


Men tillslut var allt klart. Åh vad gott det var. Jag och Linnea grillade lite kött med hot bearnaisesås, majs, champinjoner och zucchini. Vi åt som fasen...



    



Sen var det bara att festa på.


             
    





Tyvärr åkte girlsen hem på natten. Det var tråkigt. Jag och Martin gick för att möta hans bröder. Och vi gick hela vägen tillbaka, usch. Men det gick rätt fort dit och tillbaka. Var väl för att vi var lite runda om fötterna.

Det blev faktiskt en lugn kväll, inte fullt ös som vanligt. Men det var skönt på ett sätt.

Allt eftersom gick alla och la sig och det slutade med att jag Charlie, Rebecka, Anders och jag var uppe sist. Emma sprang runt och städa, sen gick hon och la sig. Medan vi andra drack lite.

Sen gav jag upp och gick och la mig.
Jag, Martin, Anders och Charlie sov i köket. Det gick bra, förutom att man fick så ont i nacken. De skummaste var att när vi sov, så kom någon in och slängde ett täcke på mig och gick igen. Och vem det var vet jag ej. Frågade dem som bodde i den stugan täcket tillhörde. Men det var ingen av dem. Vet inte om någon gick i sömnen och lämnade det. Skumt...


Nästa dag gick vi ner för att bada. Men jag bada bara halva mig. Vågade inte hoppa i fast Emma gjorde det. Lite feg var jag allt. Sen var det dags för städning. Och det var vi som vanligt som var kvar, som städade. Som det har varit de andra åren. Men det gick fortare i år.





Kommer att sakna dessa fester ute på Mörkö. Eftersom denna fest var den sista...


Fira Charlie på Mörkö

Nu är äntligen dagen kommen :D. Snart ska vi till Mörkö och härja. Just nu är solen framme och det är fint vänder, men blåser lite. Hoppas det är finare där ute.


Igår var vi där och fixa lite...

Jag, Emma och Eddie var och markera upp vägen ifrån bilarna till stugan. Tyvärr tog det slut vi första stugan. Men det ska jag fixa idag.

Men säger bara, fasen vad blött det var då. Så här blöt har vägen aldrig varit, så länge jag har åkt ut dit. Jag och Emma sjönk ner i vattnet nästan på en gång när vi gick där. Så det är gummistövlar och mjukis som behövs för att gå till stugan. Om man inte vill bli jätte blöt och få fästingar...


Utgång Flamman

Igår var jag och Melinda på Flamingo. Det var ju sådär. Så himla många där. Kunde ju inte vara någon stanns. Träffa många man kände så det var ju roligt.

Fick en konstig kille efter mig. Och jag svara på hans frågor men var inte trevlig och Melinda bara glodde på han ibland och ignorera han. Det bästa han kom med när vi skulle på toa var. Vad ni två är trevliga. Öhhh ja visst sa vi två.
Fick veta då att han hade varit på Åsa veckan innan.
Snälla ge upp...


När vi kom ut ifrån toan så stod han och flirta med någon annan.

Försökte bli räddad av Biggan men det funka inte. Han var upptagen med sitt. Men det behövdes ju inte när han hade hittat ett nytt offer. Först stod han ju och vänta på oss vid toan. Blääää....


Jippi änligen

ÄNTLIGEN... DEN 8 juli KOM THERESE BEBIS UT. (efter 12 tim.) EN SÖT LITE KILLE


Snart redo för Mörkö..

Idag gick jag upp lite tidigare än vad jag brukar. Och det kändes i hela kroppen. Var nere på stan för att fixa lite tills imorgon. Då det blir mörch ute på Charlies land :D.


Snart så ska vi dit ut för att fixa lite, tills imorgon. Så snart måste jag packa det jag ska ha med ut. Efter det ska jag hem till Peaches på vår förfest. Vi ska väl gå ut. Men det ska bli lugnare än det var i onsdags för mig. Måste ju orka morgon dagen...


Nä nu ska jag fixa till mig lite och packa.


Ska få sova i min säng...

Ikväll har jag bara legat hemma i min sköna soffa. Har varit helst slut efter igår. Men tråkigt har man haft. Har inte varit så jätte bra program på tv ikväll. Nu är klockan rätt mycket och jag vill sova. Känner mig trött men ändå pigg.


Ska få sova i mitt sovrum inatt. Det har man inte gjort på länge. Flyttade ju ut därifrån när det var som varmast ute. Blåste ju liksom inte in någon frisk luft och det gjorde det när jag hade balkong dörren öppen. Tyvärr så har vi inte haft så jätte bra väder de senaste dagarna. Men skönt när man ska sova.


Nä nu ska jag kolla klart på mordkommissionen. Sen blir det sova. Mycket att göra imorgon...


Vilken onsdag...

Igår satt jag och Melinda och drack vin på min balkong. Det var jätte trevligt. Biggan kom förbi en stund, innan han gick ner till flamingo. Efter en stund gick vi också ner till Flamingo. Och på vägen ner så slog det verkligen till för mig. Blev stup full. Vakten undrade vad jag skulle göra inne på flamingo. Och höll inte på att komma in. Men Melinda räddade mig. Hon skulle hålla ett öga på mig och se till att jag bara drack vatten. En timme innan stängning då gick vi båda över till alkohol.

Satt mest och pratade med Biggan. Och Melinda pratade mycket med korallen. Men så träffade vi andra vänner som vi också var med.  Lia och co var där och Jacqueline och Sarah kom dit. Trevligt hade vi iallafall. Fast man var rätt full och drack mycket vatten. Hade ju velat ha en skiva citron i men glömde att fråga efter det, varje gång jag fick vatten.

Sen bar det hem till Melinda för matlagning och för att sova.

Konstigt nog så var vi inte så bakis som vi trodde att vi skulle vara. Men det var nog för vattnet vi drack igår. Och ska nog också börja köra så. Att dricka vatten ett tag innan man börjar sluka alkohol.

Om Rolle hade sett mig igår i mitt tillstånd, skulle han verkligen trott att jag skulle hamna i ett dike.


Måndag forts.

Blev igen läsning efter att jag kommit hem ifrån Peaches och Pearl. Nu ligger jag i soffan och glor på tv och pratar med Birger... Imorgon får man klämma in det. Innan jag och Peaches ska uträtta lite saker.

Måndag

Idag så vaknade jag sent. Klockan var efter 12. Råkade visst sova längre än vad jag skulle göra. Men nu har man i alla fall sovit ut. Efter jag vakna ringde Peaches. Hon hade visst låst ut sig ifrån sina båda hem. Glömt nyckelknippan där alla nycklar var på hemma. Och det är en sådan där dörr som låser sig själv, när man slår igen den.

Tänkte på en Jacqueline när jag hörde det. Så nu är hon här och softar tills Pearl kommer hem. Vi har varit och köpt mackor på Subway. Det var allt gott. Är inte så ofta jag äter där...


Nu längtar jag tills ikväll, då Beck kommer på tv. Finns liksom inget att kolla på nu.

Får se ifall jag följer med Melinda hem och kollar på Beck där. Om så blir det läsning när jag kommer hem tror jag...


Lugn dag

Idag var jag hemma hos mamma och kolla läget och åt mat. Fick lite information om hur jag skulle sköta växthuset medan de är borta. De ska bara vara borta i tre dagar, så får se hur jag ska göra med middagen....

Efter jag var hos mor, så åkte jag hem till brorsan. Så det blev ingen smoothie idag :(. Ville träffa Casper, nu när han är där. Han har blivit så stor. Nu så ligger vi och slappar i sofforna. Jag, brorsan och Matte... Får se om jag nu får plats någon stanns, nu när jag satte mig vid datorn. Man har inte gjort så mycket här än att bara legat och glott på tv.

Jaja nu orkar jag inte skriva något mer. Men kollar väl in här imorgon igen....


Trevlig kväll...

Igår så var vi hemma hos Linnea i hennes nya lägenhet och festa lite. Det var jätte kul och trevligt. Snälla och trevliga grannar har hon fått också.


Sen så blev det Flamingo. På vägen ner så träffade jag Melinda det var en bra början på kvällen. De andra gick till Olearys. Men sen dök Linnea och Emma upp på Flamingo. Där träffade jag Mattias och några till.  Det var trevligt.

Jag och Anna gick på efterfest sen, med Birger och några till. Det var väl ganska kul. Som tur var det inte så långt ifrån mig. Så man hade nära hem till sängen.


Idag ska jag till mamma. Kanske äta mat där. Sen ska jag köpa grejer för att göra en smoothie.


Läst och läst

Oj vad det regnar ute. Det bara vräker ner vatten och åskar lite... För en stund sen så var det ju sol ute... Men det behövs lite regn nu.

Idag har jag inte gjort så mycket. Har legat i min soffa och läst. Skulle egentligen ta en promenad till mamma, men gör det imorgon istället. Och det var väl tur det, som det regnar nu.

Vet ej vad jag ska hitta på ikväll. Kvällen har några allternativ att välja mellan, men vet ej vad jag ska göra...

Var på bio igår

Igår fick jag ett meddelande av Charlie som frågade om jag ville följa med på bio. Först var jag lite osäker. Var så trött, efter att ha jobbat. Har ju inte jobbat på några veckor nu. Men kände att jag inte bara kunde ligga i soffan. Det kan jag ju göra resten av helgen. Inte för att bankomatkortet tyckte om att det användes. Men ska inte slösa mer, tills vi ska till Mörkö.


Säger bara, vi var ju inte direkt ensamma om att kolla på film... Vilka köer. Men vi kom fram tillslut.

Vi kolla på Transformers - De besegrades hämnd. Den var skit bra. Man blev helt inne i filmen och man satt spänd hela tiden. Satt och undra hur går det nu, ja de klarade det osv.
Emma var väl inte lika imponerad av filmen som jag och Charlie var. Hon tyckte att den första filmen var bättre...


Nä nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska fixa något att äta. Ska vandra till mamma snart. Så måste ha något i magen då...


Så var polisen här igen

Här är det ju inte lungt. Låg och kolla på tv då jag hörde ett skrikande. Då dem snett neranför mig bråkade. Tjejen blev lutande genom fönstret och skrek som en stucken gris. Han verka slå henne. Och helt plötsligt så flyger en sprit flaska ut. Tur det, än att hon fick den i huvudet. Hennes skrik var skärande. Man ryste när man hörde det.

Efter ett tag kom polisen och killen undra vem det var som hade ringt polisen. Och var skit sur och nej det hade ju inte hänt något.

Hon som brukar hålla på med sina fester  (kärringen) kom ut och började soppa upp allt glas, eftersom han inte kom ut och gjorde det. Min granne lite längre upp som brukar vara med på festerna undrade var det var någon stanns det lät ifrån och klagade på vilket liv det var. Jag svara bara med.
Det är ju inget ovanligt här eller hur.

Hon stod ju och skrek i lägenheten då polisen åkte fram till framsidan av huset.  Lovar att hon kommer inte få det kul, när polisen åker. Om hon eller han fick följa med dem. Hon kommer ju inte överleva. Han är ju inte svensk...

Gjort idag...

Idag har jag tvättat och tagit det lugnt. Vid 15 tiden åkte jag, Sarah och Buddha ut och bada och sola lite. Jag och Sarah badade två gånger och Buddha somna. Solen var ju framme lite då och då. Det blev ju så klart molnigt när vi kom ut, men lite brunare har vi nog blivit.


Sen åkte vi och handla på Willys. Så nu har jag ätit det jag längtat efter hela dagen.

Tacos chips med chilisås och Chreme fraiche och ovan på de lite kräftstjärtar. Och lite  granering, som basilika och röd lök och oliver.


Det var gott...


Nu är det bara att dega i soffan. Ska jobba imorgon...


Du ska bara hålla k*ft

Alltså hon ska ju inte ens uttala sig i något. Jag stod och vattna mina blommor på balkongen, då min granne längre bort och längs ner är ute med hunden.


Hon säger: Man får inte ha blommor utanför balkongen. Det finns broschyrer där det står.

Jaha säger jag och tänker, Det finns regler om när man måste vara tyst på kvällarna och mycket mer du bryter mot.

Hon tillhör dem som festar på helger eller vilken kväll som helst och det urartar alltid i bråk eller att hon springer runt och skriker och stör alla grannar. Och det har hänt många gånger och att polisen har fått kommit för att dem har hållit på...


Visst får man kanske inte ha blommorna utanför balkongen, när det bor någon nedanför. Men vi har inte fått bort den. De som bodde här innan har tejpat bort den så det är så svårt att få bort den.


En sovande granne...

Inatt när jag låg och kolla på tv, hörde jag något konstigt ljud. Lät som om någon låg och andades bredvid än. Blev skit skraj att det var någon i min lägenhet. Men om det hade varit det, så hade jag nog märkt det tidigare. Först så tänkte jag att det kanske var på tvn det lät. Men när det var reklam så lät det också. När jag väl skulle sova så gick jag ut på balkong. Tänkte det är kanske någon som har däckat efter några öl eller så.

Men när jag kollade efter ljudet på balkongen så såg jag att min granne snett till höger hade lagt sig för att sova på balkongen. Förstår ju att han gjorde det. Så varmt som det är inomhus. Själv så sover jag i soffan, för där fläktar det på kvällen. Ska testa om det gör det i sov rummet ikväll.


Nä nu är det dags att springa ner till tvättstugan...


Vill ha dessa saker....

   

Mina nya utemöbler



Lite kul att min granne har likadana...

Gör ditt jobb

Var på arbetsförmedlingen idag. Och jag undrar verkligen vad de som jobbar där gör för något. Jag skulle dit och få en påskrift på ett papper och det var ju inte bara jag där. Vi var ca 10 per som satt och vänta. Den tiden vi skulle kunna få en på skrift var mellan 10-11. Då helst plötsligt en av dem som stod där (jobba där), skulle ta en rast. Hur fasen kan man göra det när det är kö och klockan var strax innan 11: a sen kom han ner när det var min tur och sa att han skulle gå på lunch. Ursäkta mig, men gör dit jobb innan du går på rast. Vem fasen kan ta rast när som helst...


Nya saker

Imorse kom mamma och Karlsson förbi med mina nya stolar och bord till balkongen. Det blev jätte fint. Ni ska få se en bild. Men först måste jag dammsuga lite på balkongen.


Första badet

Igår så åkte jag, Melinda och Anna till Brandalsund och sola. Och jag bada för fösta gången. Vattnet var inte så kallt som jag trodde. Men tyvärr så doppa jag mig bara en gång.


På kvällen gick jag med Anna och hennes kompisar till Barolo, för att fira en av hennes kompisar. Men vilken beslut ångest man hade då, när det gällde maten. Men när vi skulle beställa blev det en skaldjurspasta. Men vet att jag inte ska ta den nästa gång jag är på Barolo. Den skaldjurspastan är inte lika god som på ett annat ställe. Men det var gott. När vi satt där kom Birger och co, förbi. Det var ju kul att se dem.


RSS 2.0