Några bra gärningar idag och annat strunt....

Igår så upptäckte jag, Anna och Olli att vi hade virus på våra datorer, genom MSN. Så jag ladda ner ett virusprogram gratis på Internet (brorsan har det med). Så då fixade jag mitt. Känns skit bra..... Jag har annars Norton.
Men kostade lite och de pengarna har jag inte just nu, så får ha detta tillsvidare. Anna fick panik, så jag var hos henne och installera samma virusprogram på hennes dator. Och de problem hon hade verkar ha försvunnit :D.

Hon kom ut på Internet utan problem. Jippi.....
Problemet förut var. Att någon ruta kom fram när hon skulle ut på internet med något konstigt namn (nåt program). Och de undra om vi ville blockera de programmet, svara senare eller strunta i att blockera det.


Sen min andra goda gärning idag var. Att få min gamla klasskompis att börja skriva på sin blogg igen. Var ett bra tag hon skrev sisst. Men får se när hon uppdaterar den igen....


Har fått mina kläder jag beställde på jobbet. Det var bara lite strumpor och hipsters. De var riktigt snygga,
lite sportiga. De är helt svarta och vita. Inget speciellt,liksom. 


Ny frisyr och ny sov plats....


Nu kommer bilden på Casper när han är ny klippt.




Som sagt jag var ju hos brorsan igår. När jag gick förbi Casper rum såg jag att han hade ett stort tält i sitt rum.


Han har visst börjat sova i tältet istället för i sängen.
 


Har snart fyrkantiga ögon

Har suttit och kollat på tv hela dagen. Så får se om ens ögon är fyrkantiga sen. Idag hade jag inte lust att hitta på något alls. Vi har fikat lite och tittat på två filmer, när Matte kom förbi. Har suttit i brorsans soffa nu ett antal timmar. Just nu kollar jag på Wallander- hemligheten. Har väl sett det avsnittet ett antal gånger om man säger så.
Men kan väl kolla på den igen. Är så trött men vill inte sova än. Känner att jag kommer decka när jag kommer hem. Vet ej om jag ska decka i soffan eller i sängen. Sov i soffan inatt och det var ok.
Sitter och är hungrig.
Ska göra en laxmacka när jag kommer hem eftersom jag glömde handla sallad och lite annat idag. Sen får man bege sig till sängen eller soffan. Håller ju på och bantar nu, så kanske därför man är trött också. Har ju inte ätit så mycket mat idag. Ja just det, vill påminna om att man ska ställa om tiden till sommartid inatt.
Äntligen fast vädret hänger inte med. Snö snö snö uchhhhhh......

Nu kom den dagen

Har tänkt på det länge och nu kom den dagen. Har varit och köpt  Natrulett. Så nu sitter jag och dricker den första påsen. Det var ju inte det godaste jag druckit tycker jag. Men ska väl gå.... Vill ju vara i trim till bech 09. Hehehe
Det ska nog gå. Jag och Petra ska fixa detta tillsammans. Nu sitter jag hos brorsan. Han har Casper denna helg. Kommer en bild sen på en ny klippt Casper, så söt. Brorsan har klippt honom :D
Nä nu ska jag dricka vidare och Casper smaska vidare på sitt godis.

Kolla noga i telefonboken, när du ska ringa.....

Sitter i soffan och kollar på en gammal film. Då mobilen ringer. Kolla på telefonen innan jag svarade. Tänkte åh det är Mickis, vad kul. Började mitt samtal med att säga: Välkommen hem


Sen efter det började Mickis berätta sitt samtal med sin hyresvärd. Jag lyssna förståss och undra egentligen varför hon ville säga det till mig. Men tänkte hon kanske kommer fram till det sen. Tänkte först, tänk om det inte blir något ikväll.....

Tills Mickis sa. Kan inte du säga att du hört lite i trappen, ifall hon ringer dig. Nåt sånt.... Då tändes det ett ljus i huvet på mig. Hon trodde att jag var Sarah G hahaha


Jag : Mickis det är fel Sarah du ringt.

Så blev det tyst i telefonen.


Mickis: Va har jag inte ringt Sarah.


Jag: Jo men den andra.


Mickis: Jaha är det du. Men det hörde jag inte. Haha vad kul att höra din röst, Förlåt....


Jag: Nej det gör inget. Jag bara lyssna och tänkte vad ska jag skulle säga. Och tänkte, varför du ringde mig om detta.
Hahahahaha


Men Frittchoff då....

Idag när vi skulle gå ut på gården på jobbet, så tog jag och lipsyla mina läppar. Innan den kalla luften hann förstöra dem totalt. Då börja en av våra tjejer fråga mig några frågor. Vi kallar henne Frittchoff ibland och det kommer jag med kalla henne, i de här inlägget.

Frittchoff : Är det där din lipsyl?? Sån har jag med.

Jag : Ja det är mitt.!

 Frittchoff : Får din gubbe låna den också??

Jag : Min gubbe? Jag har ingen gubbe.

Frittchoff : Har du inte... Får dina barn låna dem då? 
Helt förvånad verkade hon bli att jag inte hade någon gubbe.

Jag : Barn har jag inte heller.

Frittchoff: Va har du inte det heller.... Men dina föräldrar då?

Jag: Jo det har jag men jag bor inte med dem. Jag bor själv i min lägenhet. Och de får inte låna mitt lipsyl, 
de har egna.

Frittchoff: Jaha oki. Så det är bara din lipsyl......

Jag: Ja det är det.
Så börja jag skratta. Och gick ut.

Var är våren????

Vad är detta för väder vi har egentligen??.
När brorsan hämta mig på jobbet i Järna var det sol och snöade lite. Det var som vår fast med lite snö flingor.
Men när vi åkte gamla vägen ifrån Järna så var det rena rama snöstormen. Och som helt plötsligt ändrades till sol sken.
När vi kom fram till Södertälje så börja det snöa lite, som sen gick över till hagel.


Vi åkte hem till brorsan för att kolla på lite film, innan han skulle åka och jobba. När han kolla ut första gången så var det sol vita fina mål. Det tog bara en minut, så kolla han ut igen och då var det rena rama snöstormen igen. Det var helt hysteriskt. Jag började nästan gråta. Detta är inte kul längre. Var är våren, kan den inte komma nu.....



Jag som har klarat mig ifrån alla sjukdomar på jobbet....

Vilken morgon man har haft då. Började redan igår kväll. Låg i soffan och helt plötsligt kände jag mig lite konstig.
Börja svettas lite och kände mig helt slut. Tänkte måste ha något att äta. När jag väl gick upp ifrån soffan var det som om någon slog en stekpanna i ansiktet på mig. La mig igen och undra vad fasen detta var. Säg inte att jag börjar bli sjuk! Jag som har klarat mig ifrån alla sjukdomar, på jobbet. Det får inte hända. Har inte råd att vara hemma. Försökte äta och dricka vatten men fick inte i mig något.

Så där låg jag skit hungrig och ont i huvudet. Tillslut tvinga jag i mig lite lasagne. Sen var det dags för Beck och efter det läggdags. Var rätt svårt att somna, eftersom det fortfarande kändes som om någon slog en stekpanna i huvudet på mig. Men tillslut somna jag.


Så blev det ju morgon och jag skulle till jobbet. Vakna jätte tidigt och undra om jag hade försovit mig. Som tur va kunde somna om igen. Sen var det dags att gå upp och det var omöjligt kan jag bara säga.
Hur många stekpannor slogs mot mitt huvud nu.?
La mig igen och försökte tänka på annat så att jag kunde hoppa in i duschen. Det slutade med att jag fick ringa till jobbet och sjukanmäla mig. Inte kul alls.....


Nu har jag gjort lite kaffe och ska snart göra mat. Vad nu det ska vara, har inte så mycket hemma.
Längtar tills löning. Ringde jobbet och sa att jag kommer imorgon. Huvudvärken går ändå inte över så kan lika gärna jobba ändå. Får jobba hela veckan så lite osis att jag måste vara hemma idag. Nä nu ska jag försöka dricka en liter vatten och hoppas på att jag mår bättre.


Lördagen vadå lungn...

Igår låg jag hemma hela dagen och bara slappa i soffan. Jag pluggade inte alls på dagen så tänkte att det får bli på kvällen. Men icke sen icke, så blev det ju inte.
Sarah ringde och fråga vad jag gjorde, just då låg jag och läste en bok :D. Sarah och Linne bara skrattade... Det är ett under att jag läser en bok, det händer liksom inte. Sarah och Linnea skulle äta tacos och undra om jag ville komma, jag tackade ja.

Det var verkligen jätte trevligt. Drack lite vin och det råka bli lite mer än så. Drack ifrån en box och då ser man ju inte hur mycket man druckit.


Sen när vi skulle gå så gick vi förbi flamingo. Där träffa jag Pearl, Lia, Josh och syskonen. Skulle hämta Anza och Magda men de ville inte följa med verka det som.

Så vi gick till 550. Där hade jag jätte kul. Träffa många som man kände. Gick lite tidigare, som jag alltid gör nu för tiden. Skulle möta upp Edwin vid kebaben. När jag väl skulle gå så gick jag upp till kyrkan och skulle gå den vägen. Där ramla jag och låg med alla fyra upp i luften. Ringde då Anza för att kolla var de var någon stans. Hon hade i alla fall kul åt det. :D Gick till kebaben, gick på toaletten där, sen gick jag iväg igen någon stanns.
Så det sluta med att Edwin fick stå och vänta på mig. Sen gick vi hem och käka kebab.
Säger bara Edwin är inte klok..... hahahah. Gick och la mig vid sex tiden på morgonen, så har varit såååå död denna dag.!!!


Lungn Fredagkväll

Igår efter jobbet så åkte jag ner till stan för att köpa en present till mammsen. Sen bar det iväg till Östertälje.
Där fick jag god bantar mat.... Mamma berätta att hon hade gått ner jätte mycket. Det vill jag med!!!!
Hon blev jätte glad för presenten som var en tunn tekopp. Det var det hon hade önskat sig. 
Efter några timmar bar det hem till Grusåsen. Och då var det dags att krypa ner i soffan och glo på tv.
Jag la mig i soffan och läste lite i boken Män som hatar kvinnor. Ska läsa alla tre millennum böckerna....
Fick veta att de andra böckerna kommer på bio och tv. :D

Efter ett tag så somna jag i soffan och vakna av att brorsan ringde vid tio tiden så gick och la mig i sängen.
Första gången jag lägger mig så här tidigt..... 

Jag som bara duchar vid jul....haha

Idag när jag satt och rita med några av våra barn, efter vilan. Så satte sig en liten pöjk framför mig och tittade fundersamt på mig. Och sa...

Pöjken: Du Sarah....
Jag: Mmmm
Pöjken: Du behöver ducha mer, du är så brun....
Jag: Va... och började as garva.
Och pöjken bara kolla på mig och fortsatte rita.

Så nu skämtar vi rätt mycket om det på vår avdelning!

Fick inte vara med :(

I morse när vi åt frukost på jobbet skulle några tjejer bygga en koja. Jag frågade om jag fick vara med.
Svaret var : NEJ inga bruna. Jag började små skratta lite och det gjorde Maria jag jobba med också.
Då klämde jag ur mig : Är ni rasister!!! Och skratta. De fortsatte bara att leka. Sen hörde man inga killar fick vara med heller. Efter att jag hade ätit klart min frukost, tog jag satts och sprang in i rummet och hoppa omkring på madrasserna som tjejerna lekte med. Och skrek: Nu är jag MED!!!!!! Hahaah.....


PPP i Örebro (kollo)

Ja igår kom man hem ifrån Örebro. Jag och Pearl åkte dit efter jobbet i fredags, Peaches ska flytta hem.
Och så åker hon på utbildning till Mallorca, i två veckor (Ving).
Det var inte lätt att hitta platser på tåget. Vi träffa ett par på tåget som vi kunde sitta vid, de var i vår ålder.
Pearl pratade lite med killen, hans tjej verkade bara helt konstig och skum... Vi vet alla tre, att han ville hänga med oss. Men gick ju inte när hon satt där. Det var snällt att vi kunde sitta där, tåget var typ fullt.

På kvällen så förfesta vi hos Peaches och hennes kompis i korridoren kom förbi. Vi åkte in till stan efter ett tag och gick ut på ett ställe som heter Stället. Hade jätte kul den kvällen.... Fick lite ont i magen så gick ut en timme innan de stängde. En vakt kom fram till mig och frågade hur jag mådde. Det var ju oki och förklarade för han hur det var.
Han undra om han skulle hämta Peaches och Pearl. Men att förklara vad de hade på sig var inte lätt och att hitta en tjej som är svart hårig med lugg. Så vi sket i det.....Men efter ett tag kom de ut och vi gick och köpte mat och åkte hem.

Skulle väl ha träffat killarna i Örebro, men Jansson satt hemma och drack öl och orkade inte röra på sig,
Joel var borta på hockey med sina päron verka det som och Tobias svarade inte när vi ringde, så det blev liksom inget.

När vi kom hem försvann Peaches med en vän och jag och Pearl var kvar och skulle efterfesta lite och prata lite...
Vad kul det var, Pearl decka medans jag satt och pratade med henne och sjöng för henne. Det märkte ju jag efter
ca 45min. Så gick och la mig bredvid och decka med....

Lördagen var väldigt seg. Planerna var ju att egentligen åka hem vid 14 tiden, men blev vid 18 tiden.
Peaches skulle sälja sin säng och byrå på morgonen. Han som skulle köpa byrån kom förbi medan jag sov.
Hade blivit gömd under ett täcke och madrass. Han höll på att kliva på mig för han såg inte att jag låg på golvet.

Sen vi tolv tiden tror jag så skulle de hämta sängen. Så då var det bara att gå upp. Efter det la vi ut en madrass och  täcke på golvet. Där låg vi och umgicks med varanndra och beställde hem pizza. Mmmmm det var gott....
Som sagt låg vi där några timmar, sen var det dags att bära ner till bilen fixa lite och åka hem.
När vi väl kom hem var det bara att ducha och sen ut igen :D....Men blev ingen lång kväll för mig, helt slut var man. 

Tur att man inte har vaknat på det här sättet....

Hahaha detta klipp är rätt roligt. Inte som hänt. Men att de inte har varit berädda på detta. Man vet ju att han bara står och ljuger....




Så var det dags igen

Så när man tog bussen hem igen så var det den där roliga busschaffören igen, som körde.
Fast denna gång prata han länge.... Jag struntade i det utan lyssnade på min musik. Orkade inte lyssna.
Men det var lika kul att se andras miner.


Vilket jobb....

För några månader sen så råka jag inte stänga min frys ordenkligt. Så det har varit lite svårt att stänga frysen ibland. Men ikväll så fryste jag av den. Vilket jobb det var då. Tog mer än en timme. Och det var inte så enkelt jobb.
När jag väl stod där och höll på så märkte jag att mig golv i köket hade täckts av vatten. Så det var bara att bära bort mattan och börja torka upp vatten. Uch hoppas det dröjer länge tills nästa gång jag måste göra om det.

Spårlöst...

Ikväll var det ju första säsongen av Spårlöst. Och det kolla man på och grät i floder.
Har tänkt, tänkt och tänkt att man söka dit. Vill ju så gärna hitta mamma. Gick in på den sidan man skulle anmäla sig på och såg vad man skulle skicka in. Det var då jag insåg att alla mina tankar och förundringar rann ut i sanden.....
Så nu är man rätt nere.!!!

Det var ju såna saker jag inte vet eller är säker på. Har ju vilket barnhem jag kommer ifrån och vet ju ej om de vet mer. Om det var som förr så har ju de en mapp med info där, om mig.
Det såg jag när detta program starta för första gången. Mamma och jag kollade på det och då handla det om en tjej som kom ifrån de barnhemmet jag kommer ifrån. Då hade de massor av mappar på de barn som bodde där.
Vet ej om det var på de barn som var allvarligt sjuka och då kan jag ju ha en mapp där......
Och man vet ju ej om mamma heter det jag heter.?!

Ucchhh nu är man verligen nere, sitter nästan och gråter.... Har på något sätt längtat efter henne i några år nu.
Fast jag inte har träffat henne alls eller vet hur hon ser ut.


Undra om jag är lik henne?? 
Om hon är vacker??
Om hon lever eller om hon är död?? (hon var ju väldigt ung när hon fick mig)
Ifall hon har tänkt på mig??
Tänk om jag har syskon??
Om hon fortfarande är fattig eller om hon gift sig och har det bättre nu??



Blev en bra söndagkväll

När Casper hade åkt, så la jag  mig i soffan som vanligt i mitt lilla hörn. Tänkte plugga men så blev det ju naturligt vis inte. Fick ett sms av Challe som undra om jag ville med på bio och se Män som hatar kvinnor. 
Och den ville ju jag se... Visste att om jag inte ser den filmen nu, så lär jag inte se den på bio alls.

 

Nu har jag sett den och kan ju tyvärr inte jämnföra med böckerna, har ju inte läst dem.
Men denna film var skit bra. En riktig bra svensk film. Den ska man verkligen verkligen se.... Var väldigt spännande och läskig, ibland.
Så jag blev ju skit skarj i mellan åt.. Men jag är ju som jag är när det blir lite läskigt.
Det var ju så många bra skådespelare i filmen, en kände man inte igen. Kommer inte ihåg vad han heter nu, men det är Becks granne. SÅ var ju Peter haber med och han hette Martin i filmen som i Beck.
Så sa till Challe: nåt annat kan han väl inte heta, han är väl så van att heta Martin (som i Beck). hehheh


Så var det söndag...

Nu är jag och Casper hemma. Vart en bra helg hemma hos Anza. Katterna var väldigt lugna i helgen och när vi vakna imorse. Åt lite mat och sen var det dags att sova igen. Vi åt lite frukost sen var det dags att plocka lite innan de kom hem. Skicka ett sms till Anza och fråga när det skulle komma hem, då skicka hon att de satt fast i en hiss. Den förklaringen fick jag när de kom hem. De var så mycket folk så att de int kom ut ur hissen på direkten.

det var ett väldigt släpande på kassar när vi skulle hem, så råka få ett litet utbrott på Casper. Men han var inte så sur på mig så länge. Han var väl glad att han hade fått godis av Anza. Nu ska vi ta det lungt tills Carro kommer och hämtar Casper.

Nu kommer några bilder ifrån Anza:



Casper glor på tv

Leker med bilen....


Några bilder på Marilyn och Mini:

Rolig bild på Marilyn


Söt bild på Marilyn

Ligger på min mage och gosar lite

Så lång är jag( Marilyn)

Och här är Mini

Var lite svårt att fota Mini, stod liksom aldrig still eller bara låg och sov någon stanns.

Vilken slapp dag

Pratade lite med brorsans kompis Olle idag på msn. Han undra vad jag skulle göra idag. Jag sa att jag var barnvakt och kattvakt så ska inte göra så mycket än att plugga och glo på tv. Och det har man gjort idag.
Har bara tagit en liten titt på mina böcker. Har kollat på MTV hela dagen, på Life of Ryan Sheckle.....
Fasen vilken bra skateare han är. Ganska söt också :)



Nu har Casper vaknat, han har varit uppe i en halv timme nu. Han slocknade i soffan, förut.
Katterna verkar halv döda. Kommer och kollar läget ibland, bara. Marilyn har man bara sett två gånger på hela dagen och springer så fort man säger hej. Han var ju inte så blyg igår. Mini har varit och sprungit runt en sväng efter en och efter sin svans. Casper har tyvärr inte velat leka med dem på hela dagen. Men kanske blir senare ikväll.
Snart så ska vi äta middag. Det blir kött med klyftpotatis och lite sås.....

Ska väl plugga lite efter det. Har ju hela kvällen på mig, så måste tänka att jag måste ta vara på den tiden.

Snackade med brorsan i telefonen förut. Verkar som om det var en vild kväll igår ute på krogarna.
Iallafall där han stod. Bråk med några killar och en tjej som blivit drogad. Det var nog bara där.


Vi sov som stockar....

Ja nu sitter vi i Anzas soffa. Var inte allt för länge sen jag gick upp. Casper var då redan vaken.
Så fick gå upp och sätta på tv: n. Efter det somna man om igen i soffan.  Nu vid klockan tio håller vi på att fixa frukost. Casper måste ju verkligen vara hungrig nu, stackarn.

Vi sov riktigt gott i deras säng. Vi sov som stockar.....Men det var ingen katt som kom och la sig i sängen :(


Idag så ska jag tvätta min röda jacka. Har några fula svarta märken på ryggen och så är den smutsig med.
Ska försöka börja plugga lite sen och ringa mamma (farmor) och se vad hon/de sysslar med.


Nu är frukosten klar. Casper har inte riktigt tid med det. Han hitta någon leksak men någon mus som byter plats,
ja nått sånt. Den är ju rolig att leka med.

Till frukost fick Casper en rostad macka med ägg och juice. Jag själv tog en kopp kaffe och ett ägg med majonnäs...  :) får unna mig det nu, men bara idag. Lugnt har ingen majonnäs hemma.


Ja nu ska jag försöka se om det är något man kan kolla på, på tv. Oj det var visst Tyra Banks show nu, så får glo på det.


Vissa busschafförer, hehehe

Den bussen jag skulle ta hem ifrån stan, bytte chafför när den väl kom till centralen. 
Så man fick stå och frysa lite till. Det var en tanig chafför vill jag säga. När vi väl kom till torget så hörde jag att han börja snacka i mikrofonen, ut till alla på bussen. Så tog av mig mina hörlurar för att lyssna på vad han hade och säga. Nästan alla börja små skratta.....

Buss chaffören: Välkommen på buss 760 (och så sa han sitt namn). Hoppas ni har haft en bra vecka och en bra fredag. Vill önskar er alla en trevlig helg. Och ni är i goda händer. :D

Visst var det snällt av han. Och väldigt ovanligt om man säger så.... 
Men guuuud, detta är inget flygplan vi åker, utan en vanlig röd buss!!!
Var kul att se allas miner efter att han hade gjort de där utroppet.....                           



Kattvakt + barnvakt...

Jaha imorgon efter jobbet kommer jag vara kattvakt hela denna helg och barnvakt. Ska bli kul, men kommer kännas konstigt. Just för att nu har jag ju min egen lägenhet och har blivit sån som gärna sover hemma hos mig själv.
Och nu ska jag sova någon annan stanns. Låter kanske töntigt men svårt att förklara.... Kunde välja att sova hemma med, men tänkte mest för Caspers skull att få leka med katterna åh så....
Hade varit skillnad om jag fortfarande bodde hemma hos mammasen om man säger så.
Men ska inte klaga jag valde ju själv att bo där.

Kul att bo i en större lägenhet vad man själv bor i.....

Får se kanske blir att jag sover hemma efter en natt eller om pearl och peaches sover hos mig.

Hur långt kan man gå i denna värld...

Kolla på Tyra Banks show idag. Det handlade om mörka personer som bleker sin hy. En hade gjort det sen hon var 5 år. Snälla hur kan man skämmas att man är mörk. De hade inga bra anledningar till det de höll på med. Tycker jag då.


Vet själv att när jag kom hit var jag jätte mörk. På skolfotona så var det en svart fläck och ett par tänder som syntes och det var jag, hahahah. Men har blivit ljusare med tiden. Vet inte om jag duschat för mycket, hahahahah.


Jag solar ju som fasen på sommaren för att jag ska bli som jag var förut. Jag går till och med och solar i solarium ibland. Vet att mina kompisar solar mycket på sommaren för att de vill bli lite bruna. Så ser man detta program då de som är mörka vill bli ljusa.


Vet själv att man har tänkt på att "tänk om man var ljus". Men då är det ofta nått som har hänt.
Vet att i början när jag gick ut så var det många killar som prata med mina kompisar och bara hälsade på mig.
Sen var det inget mer med det. Och när jag väl försökte prata med dem så ignorera dom än. Tills jag sa att jag var adopterad. Då gick det så bra att prata med mig.
Vet inte vilka fördomar dem hade/har. Kändes inte så kul när det väl  hände.....Men nu är det inte så längre. Frågade min bror som också är adopterad, om han hade haft samma problem men det hade han inte. Han sa jag är ju kille så det är lättare. Han förstod att jag kunde haft de problemen.

Men inte skulle jag bleka min hy för det tillexempel. 


Denna arbetslösa dag

Vakna ju inte tidigt idag heller. Försäg så gör jag ju aldrig det när jag är ledig. Hade ju egentigen velat det, men skönt att sova ut lite. Har sprunigt runt på Siba idag. Köpt ny kolsyra flaska till min soda strimer och bluetrooth  till datorn. Men fattar int hur den ska funka. Har installerat det men inte fasen funkar det.
Så har jag förståss tappat min handfree till mobilen så fick lov att köpa en ny :( .

Så min dag har vart si och så tycker jag allt. Och plugga får man väl göra inatt.

Snart så kommer Anna förbi. Vi ska kolla på filmen Partik 1,5. Har hört att den ska vara rolig.
Och så är ju Torkel med i den så....





Förstår inte detta....

Måste avreagera mig lite.....
Fattar inte hur en människa funkar ibland. Att man inte tänker på hur man själv beter sig och hur man är mot andra. Man kan tycka om en människa väldigt mycket eller hata en väldigt mycket. Man kan såra någon lite eller väldigt mycket . Ibland kanske man gör något utan att man tänker på det. Men då brukar det inte vara någon stor grej.
När man sårar någon så kan det vara med flit eller kanske inte det heller utan bara gör bort sig själv utan att man ens tänkt efter vad konsekvenserna blir. Jag vet inte........


Har man gjort bort sig så har man.... Oftast får man en andra chans (beror ju på) men gör man bort sig på gång på gång så minskar ju chanserna.

Tänk att det finns männsikor som är snälla och berättar....


Lördag kväll....

Igår kväll så firade jag Anna. Det var trevligt och jätte god mat och efterrätt. Det var en lugn kväll och det var skönt.
Efter att alla gått så gick vi ner till Flamingo. När vi var på väg ner så såg vi en som kom farande på en cykel.
Jag drev lite om honom. Tänk om han tagit cykeln till krogen.... hahahaha .
Tro det eller inte så hade man rätt. Han åkte upp på trottoaren och ställde cykeln mot väggen och gick in på Flamingo. 
När jag såg detta så skratta jag lite. Hahaha man ska kanske börja ta cykeln. Men kom ju då på att det är ju olagligt att cykla när man druckit, så får väl gå då....

Nä du ska jag titta lite på tv och laga mat sen senare blir det pizza.

RSS 2.0