Öhh sov du eller?

Ikväll när jag skulle ta bussen hem ifrån mamma och Karlsson. Så sa chaffören, när jag steg på. GODMORGON! Hej hej sa jag och fundera på vad han tänkte på. Kändes ju lite osäkert att åka med honom sen....

Nu får jag SKÄRPA mig...

Har ju skaffat en till blogg http://sarahrearut.blogg.se. Men har glömt bort den och att fixa fram mina kläder och fota dem. Men det ska det bli ändring på, nästa år :D.

Är väl lite lat också. Men får skärpa mig!!!

Nu är det fixat...

Är klar med mina naglar till nyår :D


Lila manikyr

Tack så mycket...

Överrsakande julklappar. Ifrån mina kollergor:


Fick av min ena kollega. Hade två, men ena råkade visst gå sönder på vägen hem. Tomten gjorde sönder glaset. :(


Min andra tomte


En fin liten lykta ifrån min andra kollega.


Vad hände???

Inatt kunde jag verkligen inte sova. Låg och drog mig länge, satte på musik, drog ner värmen i rummet och tänkte att det skulle gå. Det slutade med att jag gick ut och la mig i är soffan. Och där slocknade jag...

Jag hade ju tänkt att tvätta vid två tiden idag. Men om jag nu ska iväg, var det bättre om jag tog och boka första tvätt tiden, klockan sju. Och det gjorde jag igår. Imorse var det väldigt svårt att gå upp så tidigt. Jag sov fyra och halv timme, inatt. Så sprang ner till tvättstugan vid åtta, istället.

Och jag är fortfarande uppe och känner mig lite pigg. Men ska väl sova någon timme till. Om det går...

Mobilen...

Nä nu börjar längta efter min gamla mobil, som är lite sönder. Har en touch samsung. Och så fort jag ska trycka på skärmen kommer allt möjligt upp och inte det jag vill. Ska kanske lämna in den snart.

Verkar som om min garanti har gått ut, men det skiter jag i nu. När den funkar så gillar jag den jätte mycket. Och vet inte om jag vill ha en ny mobil nu. Just nu använder min gamla lila ericsson. Den är jag ju också nöjd med. Men vill ha tillbaka min gamla mobil.

Ska höra med min kära bror om han vill ta sig en runda till Skärholmen. Annars får jag vänta....


Annandagen...

Igår var det en lugn dag. Låg och slappa i soffan hela dagen. Det var så skööönt. Jag visste att det skulle bli en lång kväll.

Vi skulle ha gått på förfest hemma hos Anne. Men Anna slutade jobbet vid nio. Så vid halv tio kom Anna hem till mig och vi åt lite och sen gjorde hon iordning sig och vi börja dricka. Vid kvart över tolv så far vi till Skogshöjd.

Där inne drog vi i oss B52or och cider. :D. Och det var kul att träffa många gamla kompisar och nya. Sen blev det efterfest hos Johan. Det blev en bra kväll... Nu är det bara att se fram emot Nyår.

Min springiga dag...

Idag så har man öppnat på jobbet. Sov inge bra inatt. Har svårt att somna på söndagar och det har inget med att jag sovit länge på lördagen eller något sådant. Har bara en tanke som gör att jag oroar mig och ligger vaken tills jag somnar.

På jobbet idag fick jag ett par jätte fina presenter ifrån mina kollegor. Bilder kommer sen om jag kommer ihåg att ta några. Tyvärr var en sak sönder. =( Verka som om de inte tålde kylan så bra.
 
Iallafall efter jobbet så åkte jag upp till Stockholm för att leta reda på ett spel som var slut här i stan. ( Julklapp ) Jag sprang runt i två timmar tills jag fick nog. Hade bestämt att jag åker inte hem tills jag får tag på det. Tillslut smsa jag Budda och frågade om han kunde ha en ide var man kunde hitta det spelet. Och fasen visst visste han det. Du är otrolig. Hur kan du veta allt? Tack för att du hjälpte mig.

Så tillslut kunde jag gå och köpa det och åka hem. När jag väl kom hem så deckade jag i soffan. Klockan var väl ca 19 och jag vaknade igen klockan 21:30 helt borta i knoppen. Så nu försöker jag återhämta mig, så att jag kan sova igen.

Nä nu ska man hoppa i säng....

Glögg...

Idag har jag varit på glögg fika hemma hos mammsen och Karlsson. Det var trevligt. Karlssons båda systrar var där med familj. Det var kul att träffa dem. Det var ett tag sen...

På vägen hem pratade jag med Melinda och hon undrade ifall jag ville följa med på hennes färd ikväll. Men hade tvärr inget i vinskåpet. ( Jag som alltid hade något drickbar där förut.) Och dit hon skulle hade det varit roligare ifall man hade med sig något att smutta på. Så jag stannade hemma och glor på en film nu på tvn.

Kanske bra att vara hemma, nu när jag är lite förskyld. Mådde ju inte bra på jobbet i fredags. Man vill ju vara frisk vid jul och allt som händer då.

Nä nu ska jag knapra i mig lite popcorn :D

Denna vill man höra varje dag


Det här kan ju bara jag göra...

Ringde Telgebostäder angående mina element. Har nu nästan frysit ihjäl, känns det som dessa två vintrar som varit och är. Efter att jag ringt dem så gick jag och kände på elementen dan efter. Och det var inte speciellt varma fast ena stod på max. Och i sov rummet var det iskallt.  

Igår så skulle en nisse komma och fixa dem, medans jag var på jobbet. Jag skrev en liten lapp som jag brukar göra. Och efter att han varit hos mig så ringde han. Detta är pinsamt!

Han berätta lite om vad han hade gjort. Och lite för mig hur värmen skulle stiga osv. Så skulle han berätta om varje element. Elementen funkar bra och i sovrummet funkar det bättre om man sätter på elementet.

UPS...

Öhh var det inte på sa jag och skämdes. Det var ju inte det. Jag vet att jag har satt på det nån gång. Men verkar som om jag har stängt av det. Vad pinsamt att jag inte kollade om det var på, nu när det var så kallt.

Då hade det inte blivit så här pinsamt. Dem på jobbet såg hur pinsamt det var när jag stod och pratade med honom. Och vad de skrattade, när de fick höra detta.

Vad är det som är så svårt att fatta???

Idag var jag sugen på kebab efter jobbet. Så sprang förbi där innan bussen gick hem. När jag skulle beställa sa jag med extra mycket lök. Hon som stod i kassan log och sa oki.

När jag kom hem och skulle börja äta. Märker jag att jag inte fått någon lök alls. 

Jag undrar vad det var hon inte fattade. Om jag hade orkat hade jag åkt ner och frågat varför jag inte fått någon lök, när jag bad om det. BLIR SÅ FÖRBANNAD PÅ SÅDANT HÄR. Så nu äter jag med rödlök till. Visst det går men är inte som det brukar smaka :(

Aj oj aj

Känner nu när jag klev upp ur soffan att jag har ont på ena sidan av kroppen. Vad har jag gjort??? Ramlade jag igår??? Kommer inte ihåg. Oki jag kanske va prutt full...

Moving out party

Igår var jag på moving out party. Hade så så kul. Kändes som om det var ett tag sen. Det var något annorlunda. Det blev ingen utgång och det var skönt. Men fasen vad tiden gick fort. Alla var lite sansade i början men sen så... Då spårades det lite. Själv flög man runt med Micke på golvet och dansa och Madde och Anne flög också omkring. Hahaah

När man kom dit fick man gå en frågerunda. (Eller vad fasen det nu heter.) Har tappat ord hela dagen och detta med. Det var jätte kul och detta ska jag komma ihåg.

Blev för en gång skull lagom full. Öh tror jag, kändes så iallfall. Men de kan ju bara de andra avgöra...

Nä nu ska jag knata till plattan och köpa dip. De och popcorn mums...


AVREAGAERAR MIG

Blir galen... Varför försvinner du inte ur mina tankar?

Varför släppte jag in dig som jag gjorde. Kände på något sätt att det var fel. Men kände att jag skulle göra det, eftersom jag inte hade gjort det tidigare. Och då kändes det bra. Fast du sa det du sa. De var ju inget du kunde hålla om man säger så.

Att man inte kan prata med varann osv nu, vet inte vad anledningarna är. Jag vet ju att du är som du är. Men finns fortfarande ingen anledning. Såklart att du dyker upp i tankarna när du loggar in som fasen hela tiden.

Nä det går inte att förklara allt jag vill på ett bra sätt...

IDOL....

Så var IDOL slut då.

Sa till Anna förut. Vad ska man nu titta på, när alla program tar slut???

I årets idol var båda vinnare,båda var riktigt bra. Det har ju aldrig hänt. Och att Kiss hälsade live, till Erik, att båda killarna är ett par rock killar. Ett par normala helt enkelt.

Tycker att Calle var värd vinsten egentligen. Om man nu tittar på vad idol går ut på. Han är ju den som har utvecklas mest. Men hoppas nu att det går bra för dem båda. ( tummen upp)

Pratade med Melinda innan man fick reda på resultatet. Och hon sa en sak jag satt och tänkte på efter det. Att det inte var Calles grej att vinna detta. Och det är nog sant...

Tänker på när man fick se Erik, när han hade sökt till idol första gången. Då man fick veta att hans band som han var med i, inte ville ha tillbaka han efter det. SÄGER BARA NU HAHAHA SCHI DÄR FICK NI... Han är något bättre än vad ni är. Blev så irriterad när jag hörde det. Så avreagera mig nu.


Julgodis

Idag efter jobbet far man hem till mammsen och åt och fixa lite julgodis. Kände inte direkt på humör efter jobbet. Ville bara åka hem till soffan och gosa ner sig.

Men detta var riktigt roligt och trevligt (fick ju vara med mammsen). Jag fick göra några chokladgodisar. Och vad man svulla i sig de sista som var kvar, hihi. Sen hjälpte jag mamma med dem hon pyssla med. Tiden gick väldigt fort.

Kom hem för en stund sen. Åkte därifrån vid klockan tio. Vad man är trött då. Och nu mår jag dåligt, men hoppas jag inte håller på att bli sjuk. Hoppas jag mår bra imorgon. Nä nu blir det sängen. GOD NATT

Vad man blev skraj....

Vaknade mitt inatten, klockan var ett. Fasen vad det luktade bränt. Jag hoppade upp och kollade igenom min lägenhet. Men hittade inget, som tur var. For ut i trapphuset och fasen vad det luktade.

Blev skit skraj så försökte fokusera mig på var lukten kunde komma ifrån. Kollade först soppnedkastet men icke sen icke var det där lukten kom ifrån. Gick ner nästan ända ner till källaren. Som jag förstod det kom lukten ifrån någon av grannarna där. Men såg igen brandrök som försökte ta sig igenom dörrarna.

Jag hörde också ett svagt ljud ifrån något brandalarm som tjöt. Tänkte hade det varit värre så hade man nog märkt det. Men för säkerhetskull så trampa jag ut på min balkong för att se ifall man såg något ifrån fönstrerna. Man vill ju inte direkt brinna inne.

När jag tänkte efter så luktade röken den som uppstår när man poppar popcorn. Så det var väl kanske någon som var sugen på det. Har varit med om den lukten, när jag höll på att elda upp köket...


Vad man är störd...

Sitter hos Åsa och glor på ALFA DOG. Och vi blir lika störd som en av dem i filmen. De roliga är när han blir förbannad. Då flippar han ur och det är så kul. AAAAAAAAAAAAHHHHHHHH tack. (Han på M)

Fast vi glor på filmen är vi lite rastlösa. Själv är man seg, men kroppen vill något annat.

Nä nu börjar filmen kan inte sitta här då...



Min lördag....

Det var en lång film. Ingen av som tänkte på hur lång den skulle vara. Men bra var den. Slutet var ju si så där. Trodde det skulle vara något annat slut.

Tänkte att när jag kom hem så skulle jag vila lite. Men inte hann man det. Fick fixa i ordning mig på än gång. Ska på julfirande med glögg hos Sarah. Som hon och Linnea har fixat. Och sen blir det festande och utgång. Var vi ska gå ut det vet jag inte. Planerar på att möta upp Melinda och Åsa sen.  

Nä nu hinner jag inte skriva mer. Ska fara till bussen nu. 


Kram och hej. Gör inget som jag inte skulle göra ikväll…


Så var det helg igen..

Denna vecka har verkligen flygit förbi. Jag har inte alls hängt med alls. Har varit en dag efter hela veckan.

Och tänk er. Jag är uppe vid nio tiden idag. Egentligen vill jag bara sova... Men var tvungen att gå upp och boka biljetter till Luftslottet som sprängdes. Ska åka och kolla på den vid två tiden, med mammsen och karlsson.



Så nu tänkte jag när jag nu är uppe så tidigt, så ska jag pila ner på stan och glo lite och till glasbanken. Men ska försöka städa undan lite. Känner på mig att mamma och karlsson kommer att fixa lite hemma hos mig. Hoppas jag har fel.


Uschhhh

Nu sitter jag här och kollar ut genom fönstret. Vad vitt det är av allt frost. Burrr nu är det -7 ute.... Undra om det kommer komma snö inatt.??



Åh vad gott....

När jag var på väg hem så ringde Sarah och undra om jag ville med och äta på Asian Roxy. Så klart att jag ville det. Älskar sådan mat.

Men inte fasen kunde jag det heller. Kom på sen när jag kom hem att jag skulle tvätta. Och de är sånt som jag helst inte vill hoppa över. Eftersom att nästan alla tider redan är uppbokade. Och man är glad om man får någon tid. Men vad gott det hade varit och äta på asian roxy. Får äta där någon annan dag.


Så nu får jag lyxa till det. Med potatis i ugn och fläskfile, fetaostsås och lite champinjoner, zucchini, oliver och en smoothie till efterrätt.


Detta har jag längtat efter länge...




RSS 2.0