Blev så glad...

Var på väg hem ifrån jobbet, då jag fick ett sms. Det var Bella och Samuel. Vi är i Södertälje om 1 och en halv timme. Fick: Ska vi träffas och äta ute. Blev SÅÅÅ glad!!!

Trodde inte att de skulle komma hem. Visste att de skulle åka bort på tisdag (imorgon). Och att de inte skulle hit. Men så var inte fallet. De ska ju åka iväg imorgon så då blev det en tripp hit.

Så denna kväll har varit så trevlig. Slutade med att glo lite fotboll hemma hos Håkan (Bellas pappa).

Den stora dagen

Fixade min och tjejernas frisyrer:


Jag


Therese




Ingrid



Berättar den stora dagen med bilder







Förberett oss...








Lite darrig på handen (finns bättre bilder. Men har inte dem än)




Samuels pappa Staffan vigde dem.


Brudtärnorna Sara och Maria




Nu är dem man och fru Nygårdh










Brudtärnorna Sara och Maria                          Anders Bestman



Sen får Bella och Samuel berätta mer... Kanske i någon blogg. 


Så far man upp till Umeå

Så var det dag igen denna helg för ett BRÖLLOP till. Äntligen så gifter sig Bella (Isabella) och Samuel. Och Bella blir en Nygårdh. Denna dag har vi längt efter sååå. Speciellt Bella och Samuel förståss.



Så i helgen så far man upp till Umeå. Åkte redan på Torsdagen och åkte hem idag, Lördag.

Det var skönt för då hade vi en dag då vi inte gjorde så mycket. Eller jo väntade på att få våra nycklar till vandrarhemmet.

Så vi åkte ut till Holmsund, till Maria för att hämta ett album som vi ifrån möhippan hade gjort, till Bella. Vi åkte ju för långt. Beskrivningen var inte helt rätt eller så missade vi en detalj. Så vi fick ta en långpromenad igenom en del av Holmsund. Men det var okej, fast det var lite varmt. Men tillslut kom vi hem till Maria. 

Så var det ju bussresan hem ifrån Holmsund. Det tog ju lite tid om man säger så. Orkar inte förklara. Efter det fick vi våra nyklar till vandrarhemmet. Och sen snabbt ner på stan för att träffa Mia och Petra för att pyssla vidare med albumet och vänta in Ingrid.

På kvällen gick vi till Oleary´s som vi hade varit på tidigare och käkat. För att ta en cider och umgås med Ingrid och hennes klasskompis.

Sen var det bara hem och natta, för den stora dagen....


Kronprinsessan Viktoria <3 Prins Daniel

Åh vilket fin bröllop det var igår och vad fina Prins Daniel och Kronprinsessan Viktoria var. Precis som i en saga. Det bara lyste kärlek om dem. 

Och vad man fällde tårar när de stod i kyrkan. Och vad sött, Daniel stod och grät nästan hela tiden. Då kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Talen vid middagen ska vi inte prata om. Alla talen var så fina. Och vilket fint tal Kungen började med och till de sista talet ifrån Prins Daniel (som man nu får säga). 

"För nio år sedan hade jag förmånen att lära känna en ung kvinna med en härlig humor, en stark pliktkänsla och dessutom väldigt, väldigt klok. Vi blev vänner. Ju mer jag lärde känna henne desto mer oemotståndlig blev hon. De här åren med dig har flugit förbi, de har varit de bästa i mitt liv."

 

Prins Daniel tal

— Mitt hjärtas prinsessa. Jag känner en stor tacksamhet gentemot er, mäjestäter, kungen och drottningen, och  ert helhjärtade stöd och det sättet som ni välkomnat mig in i er familj. Mina tankar går också givetvis också till min egen familj,  till min mor och min far och min syster och hennes döttrar. Under hela min uppväxt har ni givit mig er villkorslösa kärlek. 

— Under de år som jag och Victoria har haft tillsammans, jag ska göra det yttersta för att leva upp till de förväntningar som ställs på mig och det yttersta för att stödja min hustru, Sveriges kronprinsessa, i hennes viktiga gärning. Älskade Victoria, jag är så stolt över det vi har tillsammans, jag är så lycklig för att nu få vara din man. Jag kommer att göra allt jag någonsin kan för att du ska förbli så lycklig  som du är idag.

— Victoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så.

 

Man kan skriva hur mycket som helst. Men som jag tror så följde de flesta bröllopet. Och alla har ju sin egen uppfattning av denna stora dag. Jag satt iallafall fastklistrad hela dagen ända till slutet.

Åååhhh

Är SÅ rastlös just nu. Det är ju ganska sent så man kan ju inte hitta på något. Man sitter och glor på tv och det lär ju bli ett tag till, innan man ska hoppa i säng. 

Visst det är ju bara en arbetsdag kvar sen är det ju helg. Men hade ju velat vara ledig imorgon med. Ska ju inte klaga. Det är ju fredag imorgon och sen är det ju helg...

Blev lite hungrig nu. Får se ifall jag hittar något gott i kylen. Annars blir det abar vatten.

Hej hopp

Kära mor

Igår ringde mamma och berättade att hon hade brytit handleden och på höger sida också. VVVAAAA......?!
Blev lite chockad, för hon har aldrig brytit någonting vad jag vet. Men nu har hon gjort det.

Hon ringde för en stund sen. Och nu har hon opererats. Hon har väntat i en dag och nästan hela dagen idag. Men äntligen så fick hon komma in på operationsbordet. Så nu är det lite skruvar här och där.

Det blir en lugn sommar för henne, nu när hon bara kommer vara hemma. Men undrar hur det kommer gå, hon är ju högerhänt. Kattvakt behöver hon nog inte, vad jag har förstått.

Inte känner jag mig utanför...

På 751 och 760 kryllar det av indier. Så man känner sig ju inte utanför när man åker med dem bussarna. De ända som jag tycker är synd är ju att jag inte kan spåket. Det hade ju varit lite roligare.

Det är en familj som brukar åka samma buss som mig (760). De har en så himla söt son (sådan söt kille kommer jag att få.) Och han sitter alltid och kolla på mig när de åker. Han brukar säga någonting till föräldrarna, men jag fattar ju inte vad det är tyvärr. :(

Kul att de finns fler indier någon stanns. Än en lite här och där...

Bla bla bla

Sitter här i soffan och försöker att kolla på en film. Men det går inte. Det liksom sprätter i fingrarna på än. Det är som om jag vill sätta mig ner och skriva om någonting. Men vet inte vad jag ska skriva om. Har ju liksom inget att skriva om.

Fresten har ni sett att jag gjort om min blogg. Blommor passar ju bra nu när det är sommar. Visst blev det fint :D. Var lite trött på hur den såg ut förut. Fast vet inte om jag ska ha grön, lila eller blå bakgrund...

Men provar med lila nu. Passade ju med blommorna.

Nu är det mycket som händer....

I fredags var jag på en jobbinterljuv på 10 min. Och om de är intresserade så hör de av sig igen. Och då är det en längre interljuv då. Det var för nya ICA som ska öppna i Weda.

De verkade lite intresserade pga av att jag gått hotell och resturang och jobbat som kallskänka i 5år. Då de ska jobba mycket med färska råvaror och annat. Hoppas verkligen att de ringer. Såklart kom jag ju på jätte mycket att säga efter att jag varit på interljuven. Men så är det alltid. De var tredje gången i mitt liv, jag går på en interljuv så är ju inte så bra på sådant.

Men nu har pappas fru skaffat en privat jobb coach till mig så nu så...

Skulle verkligen kännas bra att få ett jobb nu och inte jobba som vikarie längre. Visst trivs jag där jag är nu. Och kommer att sakna det mycket. Men måste få ordning på mitt liv och lite annat. Men men får se hur det blir....

Det verkar ju som om det finns jobb för mig efter sommarn, ifall de nu inte ringer. Men det kan ju ändras fort. Men vill ju att de ringer....


Lite av varje...

Åh vad fint väder det var idag då... Men ska inte säga för mycket, för då börjar det väl att regna.
Själv ska man då tvätta hela dagen. Men kanske kan ta sig en stund på balkongen.

Sitter och tänker på vilka blommor jag ska ha på balkongen. Ska fixa till balkongen så fort jag kan. Mamma är på mig när det gäller balkongen. Men vänta hon ska nog få se....

Mina tankar bara flyger omkring i huvudet på mig nu. Nu tänker jag på Gotland. Längtar dit! Hahaha ni ska bara veta när vi (Anna och jag) ska åka dit och hem.

Visst kanske man skulle ha åkt utomlands nu när man kan åka någon stanns. Men jag och Anna ville verkligen till Gotland. Och så blev det. Vi tänkte ju ta en sista min, när vi inte hittade något boende på Gotland. Men sen hittade Anna ett hus. Och det blev det. :D a
 
Sist jag hade semester, det var allt längesen. Då jag kunde åka någon stanns var år 2004. Då åkte vi till Alanya. Och har för mig att det var det året. Sen har jag ju haft ledigt i ca två veckor efter det. Men då har ju alla min vänner jobbat. Så då har man bara varit hemma. Och kom på nu att jag var arbetslös en halv sommar. Men då var man ju också bara hemma. Men kul hade jag då.  


Nä nu orkar jag inte skriva mer nu. Vet inte om dettta blev ett rörigt inlägg. Men orkar inte bry mig.



Tråkigt....

Jaha så var det helg igen... Och vilket fint väder vi har. NOT!!!! Det blåser och är molnigt ute. Och det kanske kommer en skur eller så.

Har legat och glott på film nästa hela dagen. Har inte orkat göra något nyttigt här hemma. Och det kommer jag inte heller att göra....

Har lust att hitta på något roligt men vet inte vad. Eller har jag lust att göra någonting alls. Vill se på någon bra film. Men vilken film skulle det vara då?

Nä nu ska jag ringa ett samtal och sen ska man väl kanske laga lite mat innan man börjar svepa vatten.

hej hopp gummi kopp...

Ssssssssssssåååååååååå UNDERBART!

Idag var det en vanlig dag. Jobb sen hem och lata sig. Satt på facebook som vanligt. Såg att en gammal kompis fyllde år. Gick in på hennes sida för att skriva grattis. Tänkte det var längesen vi hördes av, så kollade in hennes bilder.


Där hittade jag en tjej Anna. Tyckte jag kände igen henne och hennes efternamn. Maila iväg ett mail till henne. Och jag hade rätt. Hittade min bästa vän ifrån konfirmationen i Norrköping. Där vi bodde i 1 månad.


Jag har tänkt mycket på henne och tittat på de kort som togs då. Saknar förstås alla men speciellt henne eftersom vi höll ihop jämt. Och nu har jag hittat henne. ÄR ssååååååå GLAD!


Surprise....

I lördags så hade vi eller Charlie ordnat en överaskningfest för Emma som fyllde år i veckan. Jag och Sarah var där innan för att fixa fram allt gott. Sen kom alla andra och vi fixade resten. Man var ju lite nervös och stressad. Men man kunde slappna av, när Emma och Challe kom hem.

Emma kände ju att det var något fel, när hon kom hem. Det luktade så mycket parfym i lägenheten. Så hon var lite misstänksam. Men hade ingen tanke på att vardagsrummet var full med kompisar. Hon blev allt chockad när hon till slut trampade längre in i lägenheten. Charlie bara garva och Emma undrade ju varför... Men han gömde sig i kylen. Det såg så ut iallafall.

Trodde att någon skulle börja asgarva när vi alla stod och lyssnde på vad Emma sa. Men vi höll oss. Efter det började festen :D. Och vad kul jag och alla andra hade. Det var så kul att alla var där. Var ju ett tag sen vi festa ihop. Jo några var ju inte där.
 
Det blev utgång på The Strip och det var också lyckat. Röj bakom baren och framför. Det var ett härligt gäng som stod i baren. Och mer röj blev det när Hoffmaestro sattes på!!!

Men nästan mot slutet fick jag bara nog och begav mig hemmåt. Men kanske skulle ha stannat. Men det kommer ju fler gånger. När jag kom hem så hade jag visst fått ett sår på foten och skon var full med blod. Det hade jag verkligen inte märkt. Förmodligen hade någon trampat på mig medans vi dansa. För inte märkte jag det. Men sådant händer. Har lite ont men som tur är, så är det ju sommar så man kan gå med flipp flopp.

Nä nu är det dags för sängen. En ny arbets vecka framför sig.

RSS 2.0