Slipknot's Corey Taylor at the Kerrang Awards 2010


Är inte ensam...

Sitter och kolla på 24 timmar på datorn. Med Anna Book och Maria Montazami. Och där berättar Maria om sin pappa. Och det är precis det jag går igenom just nu och gjort ett tag.

Man känner ju sig så ensam. Det känns ju bara som om man är den ända som har gått/ går igenom detta. Man glömmer liksom bort att det är fler som gör/ gjort det också. och allt hon säger, så kommer det säkert att bli....


Vin och glögg kväll



Vad mysigt....

EMANUEL

JJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EMANUEL ÄR TILLBAKA. De åkte aldrig ut :D

Paradise hotell

Vilket avsnitt av Paradise hotell det var igår då. GILLAR ABSOLUT INTE DETTA AVSNITTET.

Blev skit arg och förbannad.!! Då mitt ögongodis Emanuel åkte ut. Om han nu skulle åka ut, kunde ju han ha åkt ut på en par ceremoni och inte på detta sätt. Så nu kommer det ju absolut inte vara lika kul att titta på detta program. :(

 

Den killen verkar vara en härlig prick. Man skulle nog inte ha tråkigt med hans sällskap. Skulle nog hittas på mycket.


Mariette

Och denna söta tjej såg vi igår, på Berns.


En jätte trevlig kväll i Stockholm

Igår firade vi Elisabeth ifrån jobbet. Innan vi åkte upp till Stockholm. Så var jag , Linnea, Sara och Lena hemma hos Linnes föräldrar och fixa håret och drack lite bubbel. Det var så trevligt.




       



När vi kom till Stockholm åt på Berns. Vad gott det var och man blev lagom mätt. Måste ta och äta där flera gånger.

  

Sen efter det gick vi till Café Opera. Drack inget alls där, förutom en shot jag fick av Anna. Och det kändes bra. Hade jätte kul ändå. 

Var roligt att titta på alla människor. Jag och Sara fick ett par grabbar som dansade för oss, (verkade som), när de andra var ute på dansgolvet. Och sen när jag börja med min spår dans genom lokalen så fick man ju sällskapa dem när man kom tillbaka. Så nu har jag gjort min lilla dans på Café Opera också. :)

Hade verkligen jätte kul igår. Men fasen vad ont man hade i fötterna när man skulle gå. Fick lite ont i huvudet, på vägen hem. Känns inte som om min kropp tillåter att dricka så mycket. Mådde inte bra. Och idag kan jag inte gå som vanligt. Får gå på hälen med ena foten. Men nu börjat det lägga sig. Så hoppas att jag kan gå normalt imorgon. Men får se hur det är nä jag tar på mig skor.


Slipknot - Making of Snuff - ( SIC ) nesses DVD


SLIPKNOT Backstage - (sic)nesses DVD preview


Shawn Crahan Talks About The Band Without Paul


Nyår = Åre

Och taco kvällen var lyckad. Vi hittade ingen film att titta på. Men det ordnade sig. Eftersom det gick så bra tv- program på tv:n.

Först pratade vi lite svagt om det. Men nu har vi bestämt oss. Nu ska vi beställa stuga i Åre till nyår :). Så nu hoppas vi, att alla får ledigt samtidigt på jobbet. Men det är nog igen match. Får bara hoppas att Anna kan ta ledigt också. Vi kom ju på att vi kan ju jobba fram till dan innan nyår. Sen så drar vi :) :)

Men detta ska vi ta tag i, imorgon!!! Nu längtar JAG och dem andra till nyår. Om allt går i sin väg. Men det tror jag allt!!!

  

 

 


Mmmm vad gott!!!

Idag kom jag och Linnea på att vi ska käka tacos. Fasen vad längesen det var. Det som är så gott!!!

Så ikväll kommer Linnea, Sara (ifrån jobbet) hem till mig för att äta TACOS. Och så ska vi kolla på film. Vilken bra kväll det blir. Måste ju unna sig det, nu när det är början på veckan. Senare kommer nog Anna och Lena förbi en stund.

Så nu springer jag runt här som en idiot och städar undan och gör det lite trevlig och mysigt med ljus. Blir nog bra detta. Nä nu måste jag ta tag i köket också innan dem är här.

         

 


Söndag igen....

Så var det söndag igen. Och så har man en ny vecka framför sig. Att helgerna går så fort. Denna helg har varit lugn.

Idag ska man fara ner på stan en snabbis. Sen bort till Willys. Måste köpa något att äta. Sen över till mamma på middag. Skulle ha sett på film med Anna och Helene men vet inte hur det blir nu. Annars går det säkert någon bra film på tv ikväll.

Såg Beck Levande begravd igår. Den var lite läskig tycker jag. Låg under täcket ibland. Men den var bra.

Nu ska jag ta och göra lite frukost innan det blir stan.


Vill förnya mig igen.....

Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Idag har jag varit på stan med Anna en snabbis. Sen hem duschat och legat i soffan. Har inte gjort det jag hade tänkt, eftersom jag råkade somna i soffan. Men det är så skönt att inte göra nånting alls, faktiskt. Att man bara får ta det lugnt.

Har legat och glott på lite frisyrer. Måste klippa mig igen. Nu när min frisyr har halverat helt. Det är inte samma frisyr längre. Men nu känns det som om jag vill göra något nytt. Men vet inte vad än. Kanske ska ha samma frisyr som förut, fast kortare. Får se vad jag kommer fram till. 

Undra om jag ska klippa mig så här?





Eller denna som jag haft förut.



Nä detta inlägg var ju inte så intressant. Men det skiter jag i....

Ska go vidare på Beck, nu. 

 


Mot Pershagen

Så var denna vecka slut. Visst flyger veckorna iväg. Men denna vecka kändes som en evighet. Men äntligen är det helg :).

Och ikväll ska man ta det lugnt i Pershagen. Linnea behöver lite sällskap. Och det förstår jag. Om man inte har sett några ansikten på några dagar. Men snart är Ljungbacks truppen på väg. Inte hela gruppen då. Utan de två feerna (Jag och Lena). Och så har vi Anna med oss.

Det blir IDOL kväll. Kommer bli skönt med en lugn kväll. :)

 

 


Skräckfilm buuuu

Skräckfilmskvällen var lyckad. :D

De andra satt bakom kuddarna och jag låg under en filt på MIN kudde (som jag hade med) och glodde på filmerna.

Men satt ofta och glodde på dem andra, för att jag inte vågade kolla. Och lite roligt var det att sitta och titta på dem också. Ibland kunde jag bara titta på dem och bli rädd. När man såg deras ansiktsuttryck.





HAHAHAHAH

Tack för den....

Så fick man inte följa med till Göteborg till min moster och kusinerna. Fast mamma visste att jag verkligen ville det. Har sagt det till henne för några veckor sen. Jag som trodde att jag skulle få följa med. Hon skulle lösa det sa hon.

Men det gick ju inte för då skulle jag ha varit ledig två dagar ifrån jobbet och så ska de ju ut och äta. Det var förklaringen och att de kändes konstigt att jag då skulle bo hos moster.

Jag tror att min moster inte haft nåt emot det och inte mina kusiner, som jag träffar en gång om året.

Så nu ska jag vara hemma och passa katterna. Menar ju då inte att jag inte tycker om mina katter.

Tror att det var den enklaste lösningen som mamma kom på. Då behöver man ju inte ha med mig. Är något besviken....

Och att jag satt och löste korsord när de laga maten och att jag ville åka hem när jag ville det, det gick ju inte för sig.


Skräckfilmskväll

Detta är dessa filmer som vi kommer kunna välja mellan. Men vi har nog redan bestämt vilka filmer vi ska titta på.

 Djurkyrkogården

 Hostel 1 och 2

 Shutter Island

 The collector

 The haunting in

 Unrest

 The human centipede

 

 

 

 


..........

Nu vet du ju......... :D

RSS 2.0