Shuff shuff shuff

Känns som om jag har sett ambulans helikoptern och polis helikoptern mer än nånsin denna sommar.
De flyger runt utanför fönstret helatiden, känns det som. Hoppar ju i soffan, när det flyger över än. Men det har ju hänt rätt mycket denna sommar. Och det verkar ju inte vara slut på det, tyvärr.

Hahah

Min bror och hans tjej har beställt en diskmaskin som de har väntat på, jätte länge!!
Detta inlägg skrev han nu på FB.


Har varit på expert nu och idioterna kom med ett kylskåp istället för en diskmaskin!! Kan säga att jag hävde köpet då när dom bevisligen inte kan sin sak. Köper man en diskmaskin så ska man fasiken inte få ett kylskåp efter nästan 3 veckors väntan!!!

Hur ska man göra???

Trivs jätte bra på denna blogg. Men funderar på att förnya mig. Får se hur det blir med den saken! Har ju så mycket inlägg. Kommer ju ha kvar denna ändå. Men kanske inte skriva så mycket.

Snygging på besök

Så har jag haft Casper på besök + övernattning. Det var allt mysigt att bara ligga i soffan och glo på tecknat med honom. Dagen bara rusade iväg, så vi hann inte gå ut och leka.

Kvällen slutade med att jag satt och spelade barnspel på datorn och Casper satt brevid mig och visade hur man skulle göra (nån panda värld). 

Sen var det dags för sängen för Casper. Tog sin lilla tid innan han somna. Men inte konstigt, så varmt som det var i mitt rum. Så det var bara att öppna fönstret mer.

Sen blev det One Tree Hill för min del...... 

RSS 2.0