Springa hit och dit....

Åh vilken snurrig dag. Först var jag på arbetsförmedlingen. Ett möte om att plugga vidare (plugga upp ämnen) istället för att plugga på komvux.. Sen virra runt på stan för att vänta på en kollega för att få sina tofflor, som låg kvar på jobbet. Och sen till Lina hage till vårdcentralen. Och till slut kunde man få åka hem. Och nu snart ska jag iväg igen. Till mamsen och Karlsson och få lite god mat *mums*. Och diskutera min framtid eller hur man nu ska säga det.

Nä nu ska jag fixa lite saker innan jag drar...

Åh vilken god mat man fick!!!

Har just satt mig i Sarahs fötölj. Efter att man fått en jätte god middag. Tack för maten Sarah!!!! Detta gjorde du bra... Vad jag fick det får vara en hemlighet. Hahahah

Ja du det har varit en rolig dag eller NEJ! Imorse när jag skulle till jobbet så kom det ingen buss för mig, ner på stan. Så i sista minuten så ringde jag Edwin och fick skjuts av honom. (Fick göra lite jobb, som han skulle göra via datan. Han kanske ska ta och anställa mig ) Och det tog tid innan vi kom till Järna. Det tog oss en timme. Bilkö över allt och motorvägsbron var sönder och bilar som krocka lite här och där. Och på det funkar ju inte bussarna som de ska och pendeltågen. Så egentligen ska man ligga hemma i sin sköna säng :D

Nä nu orkar jag inte skriva längre. Är ssssååå mmmääättt!!!!


Börjar bli normal igen...

Ja nu mår huvudet som det ska. Men har fortfarande ont i armen. Vi var ju några stycken som ramlade på dansgolvet. Vet inte orsaken. Vi skämtar om att det var Ruben som kom för nära. Hahaha han var ju på lyset.

Imorgon ska man till jobbet. Hoppas att bussen går som den ska, så man kommer i tid. Hem resan är man lite mer oroligare för. Men det ska nog gå bra. Får värma mig med lite te. Ska förbi Sarah och mysa lite....

Snart så är det spårlöst. Så har förberett mig med papper i mängder. Kommer nog inte må så bra efter detta avsnitt. Det är ifrån Sri Lanka. Och det är ju inte helt olikt, Indien.

Nä nu har jag inget att skriva om.

Emma nu har jag uppdaterat min blogg lite :D 

Mår lite bättre....

Låg i Emma och Challes soffa hela dagen igår. Mådde piiiisssss. Huvudet höll på att explodera flera gånger. Och att gå upp och gå, det var det värtsa...

De var så söta gav mig mat och allt. TACK FÖR ALLT IGÅR!!! <3

Mådde lite bättre igår kväll efter att jag kommit hem. Ett besök på toaletten, sen sova.

Nu när jag ligger i soffan och har nästan precis klivit upp ur sängen. Känner jag att jag mår mycket bättre. Men har lite, lite ont i huvudet fortfarande. Ska ta och göra lite te eller kaffe och ta en efterlängtad snus. Snusa inte igår alls faktiskt. Så dåligt mådde jag...

VVvvvviiiiinnnnnn och jenga

Så var det helg igen då. Fasen vad denna vecka har gått fort. Men det är ganska skönt ibland.
Igår så var jag bara hemma. Kollade på torsdagen om jag behövdes på jobbet, men nej. Och så igår morse när jag vaknade hade de ringt. Stängde av min telefon eftersom jag visste att jag skulle vara ledig. Men kände att det var för några timmar för att åka ut till Järna för att jobba och sen hem igen. Så jag hoppade över det. Hade ju varit en annan sak om jag hade haft på telefonen och börjat tidigare än klockan 9.

Så jag blev då hemma. Och för engångs skull storstädade jag. Men orkade inte svabba golven. Det får jag ta idag.
På kvällen så åkte jag och Anna hem till Oliva och hade födelsedags mys för Anna. Det var jätte trevligt. Det blev lite plockmat och vvviiinnnn och jenga.


Har kommit på vad jag ska ge Anna i födelsedags present. Hon fick tyvärr inget igår. Men nu vet jag lite saker som hon vill ha. Och har kommit på vad jag ska ge. :D Jag ska göra det själv. (Bygga ihop det själv)


Tyvärr...

Som ni vet så ville ju jag och Martin ha en 25+25 år fest. Men den festen blir tyvärr inte. Planerna har lagts ner pga några orsaker. Vi båda hade velat ha festen. Men de är inte så lägligt just nu.

Så vi får helt enkelt festa vidare. Får vänta tills vi fyller 30 år. :D

Undra om det är över...

Undra om det är okej nu. Verkar så men känns inte så ibland. Känns konstigt. Har inte ont. Men ibland känns det som jag har det. Men vet inte om jag bara inbillar mig. För att jag vet att det är ett tecken. Men det får jag väl veta imorgon...

Vad gör jag då????

Jag vet inte hur jag ska börja skriva eller hur jag ska skriva. Tankarna bara strömmar fram i huvet på mig.

Var inne på facebook idag och fick syns på minnesgruppen RIP: Kapten Johan Palmlöv och Löjtnant Gunnar Andersson, Svenska Hjältar.

Gick med i den gruppen såklart. En av mina drömmar är ju att ha gjort lumpen. Men kom tyvärr inte så långt. Fick ju hem saker och så. För att söka men längre kom jag inte, tyvärr.

När jag satt och kolla lite på dennna sida. Så började jag tänka på min brors planer. Och jag längtar verkligen inte tills den dagen kommer. Jag vet att han vill åka ner till Afganistan och tjänsgöra eller vad man nu säger. Vet att han och en jobbakompis har pratat om det. Och när jag fick veta det då fick jag bara ren panik. Och mer panik får jag nu, efter det som hänt. Olika tankar bara strömmar fram...

Visst jag ska inte sätta stop för min brors planer. Men tänkt om detta händer honom. Vad händer med mig då?

Jag har sagt till han flera gånger när jag vet att det hänt saker på jobbet. Att tänk om det hade gått fel.?! Det är ju han jag lever för. Kanske låter konstigt, men så har det blivit. Tänk om han inte finns en dag. Det som händer då, det vet han... 

Vi har ju en kompis som varit i Afganistan. Visst kom han hem hel. Och det är jag väldigt glad för. Han har haft en stor del i mitt liv.

Alla som är där borta och kämpar och har förlorat sina liv för att göra något bättre. Dem hedrar jag verkligen.

Vila i frid...

http://www.facebook.com/group.php?gid=295447004034&ref=nf#!/group.php?gid=295447004034




Myskväll med vin och film...

Idag har jag bara legat i soffan och glott på paradise hotel avsnitt. Ville se allt igen. Kanske lite tråkigt. Men jag tyckte att det var kul... 

Ikväll ska jag ha myskväll med Anna. Vi ska äta min broccolisoppa som jag bjöd på när jag fyllde år och lite gott till filmen. Vi ska försöka hitta en film på Voddler eller kolla in presenterna jag fick av Challe och Emma.

Nä nu ska jag springa över gräsmattan och möta upp Anna. Sen vidare och köpa något gott.

Sååååååå lack........

Imorse när jag tog bussen till centralen för att ta tåget till jobbet. Så var chaffören snäll och ropa ut i bussen att tåget till Järna var inställt och att det skulle gå en ersättningbuss.
Vad bra, då är man ju beredd på var man ska springa någon stanns sen.

DET VAR BARA DET ATT HAN GAV FEL INFORMATION.

När vi väl kom till centralen gick jag fram till chaffören och frågade vad han hade sagt. Eftersom jag satt och lyssnade på musik och inte hörde alllt.

Innan jag gick upp dit där ersättningbussarna går. Så gick jag över och kollade pendeltågen. Jag såg att tåget var tänt men tänkte, att det släcks nog ner snart.

Sen gick jag och ställde mig där jag skulle. Men problemet var ju att det bara var jag som stod där. Och jag vet att det är fler som åker med det tåget. Där stod jag som en IDIOT! Efter en stund gick jag ner och frågade var bussen var. Och de sa att tåget till Järna går. Men att det är ersättningsbussar ifrån Järna till Gnesta.
Men då gick ju tåget JU!!!

MEN VAD FASEN.!!!! Då hade han sagt helt fel information. Jag kom ju då försent till jobbet pga det.


Aj aj

Idag när vi var ute med barnen på gården. Så gick jag och slog ner alla långa spettsiga istappar som hängde nerför taken. Fick en träff i ansiktet. Kände att jag hade lite ont, men tänkte inte mer på det. Tills jag tittade mig själv i spegeln. Det hade gått hål på mig. Inget stort hål men ont gör det. Ja så lätt man kan få ett märkte av en istapp. Fasen vad vassa dem är. Tur att man inte fick den i huvet.


De där röda strecket. Ett litet sår gör ssåååå ont.

Första utgången efter en vit månad...

Igår så blev det utgång. Först var vi hos Läck på inflyttningsfest. Det var trevligt. Och vilken fin lägenhet han har.
Blev väl lite full där. Men det blev värre på Flamingo. Träffade sötnosen Natalie där. Och av henne fick jag en födelsedags drink. Som jag svepte samtidigt med min cider.

Efter det gick jag och Linnea och åt. Vi var så hungriga. Efter det gick Linnea hem och jag återvände till Flamingo, för att träffa min granne (Danne). Han hittade jag inte där men träffade Kenta (Lucas pappa). Så stod och pratade med han ett bra tag. Sen vid stängning tog vi sällskap till kebaben igen. När jag var på väg hem träffade jag Jakob. Min gamla granne ifrån Lina. Så tog sällkap med han till kebaben igen. Han skulle köpa hem kebab. Där träffade vi båda Johan som vi båda känner. Och satte oss ner och babbla lite med dem. 

Det var väl nån gång efter klockan 03 vi gick hem. När jag kom hem så var jag hungrig igen. Så stod och laga mat. Satte på min favo film Walk the line....  Sen deckade jag.

Idag har jag mått SKIt hela dagen. Och gör det fortf. Hoppas bara att det går över tills jag ska sova.

Ja just det. Hittade en 100 på Flamingo. Hittade den på golvet :D


Fick veta på jobbet....

Satt och pratade med vår praktikant idag. Och vi kom fram till att vi båda kollade på paradise hotel. Och hon berättade att hon redan visste vilka det var som vann. Och jag gissade rätt. Jackie var det ända jag sa. Och såg jag på hennes min att det var rätt. Hon sa inget men log bara. Var ju så nyfiken

Men det var lika kul att se ändå hur det gick till. Gissade redan igår, att hon var en av dem som skulle vinna. Kände det liksom på mig...

Jaha vad ska man nu glo på då. Får väl sällskapa Anna när hon ska kolla på de avsnitten hon missat. Om hon nu inte hinner kolla på dem redan. Men det tror jag inte.

Nu är det bara att längta till nästa sådan där såpa börjar. Men vi kom ju påt. Vi skulle ju söka till alla dessa program och se om någon av oss kom med. Hade ju varit kul liksom....

HAHAAHAHAHA


Världen är VERKLIGEN liten!

Har just kollat på Spårlöst. Magnus reser tillbaka till Ubon Ratchatani i nordöstra Thailand för att leta efter sin tvillingbror. han bor i Malmö. När han var fyra månader adopterades han ifrån Thailand och fick en ny familj i Sverige.

Magnus varit intresserad av sitt ursprung och när han blev äldre åkte han tillbaka till Thailand i hopp om att hitta sin biologiska mamma. Efter flera resor hittade han henne tillslut.

Magnus biologiska mamma berättade att han hade en tvillingbror!
Det enda hans mamma kunnat berätta om tvillingbrodern är att han var ljusare vid födseln än Magnus.

Sedan dess har Magnus inte kunnat sluta tänka på sin tvillingbror. Var finns han och är dom lika varandra?


Nu reser han tillbaka för att hitta sin tvillingbror. Och efter allt letande hittar de honom. Och kan ni tänka er. Han bor också i Sverige. De ringer ifrån Thailand till tvillingbrorsans föräldrar och sen till hans bror. Han blev ju såklart chockad i telefon och sa inte så mycket. De bestämde att de skulle träffas på Arlanda när de kom hem igen.


Där träffades de och fick lära känna varandra lite. Och tvillingbrorsan fick veta allt om sin mamma och se foton. Sen några veckor senare träffades bådas familjer. Och de verkar ha kontakt än idag.


Fasen vad sjukt. Av alla ställen på denna jord. Så finns han också i Sverige. Kan fortfarande inte fatta att detta är sant.


Hoppas det smakar...

Grön peppar med kyckling och chasminris:

Kyckling
Gul lök
Zuchini
Champinjoner
Majs
Peppar grön
(medium) (köps i påse, chilifrukter)
Matlagningsgrädde
Mango chutney
(om man har hemma. behövs inte)
Olja
Salt
Vitpeppar


Koka riset som man ska och tillaga kyckligen i ugnen.
Fin hacka löken och grön pepparn. Strimla upp zuchinin och champinjonerna.
Fräs sedan allt i olja. Häll i matlagninggrädde och låt det koka upp lite. Häll i majsen och salta och peppra. Låt det sen puttra på låg värme. Om du har mango chutney hemma så släng i en sked. Går bra utan.

Ta ut kycklingen och plocka bort kycklingköttet. Häll ner lagom mycket kyckling i såsen och rör om.
Sedan är det bara att servera... HOPPAS DET SMAKAR GOTT...

Kan vara gott med en god sallad till. Men det beror på om man vill ha det.
Vatten eller mjölk är bäst att dricka till. Om man tycker att det är förstarkt. Själv tyckte jag att grön peppar medium var lagom stark.

Resten av kycklingköttet kan du frysa in. Och ha det till något annat eller om du vill laga detta igen.

(Har tyvärr ingen bra bild på maträtten)


Mmmm gott

Idag ska jag laga något riktigt gott. Mums... Det blir kycklingsås med grön peppar och jasmine ris. Har gått och suktat efter det länge nu. Och det blir väl någon god sallad till. Och sen massor av vatten.


RSS 2.0