Jobba en vecka...

Så var det söndag och denna semester slut. Så har man en veckas jobb framför sig. Tills jag har en vecka semester till, innan allt börjar på riktigt.

Kommer bli lite skrämmande att börja jobba igen. Tänker på alla förändringar som kommer ske, har skett. Men det kommer nog gå bra :)

 

 


Tillbaka till vardagen...

 Så var man hemma i Södertälje igen. Har haft en bra vecka på Gotland. Stranden, utflyckter, mat och vin vin...

Har sett Petter och Hoffmaestro på Gute. NI MISSA NÅGOT!!





Saknar miljön på Gotland. Så nu när jag varit hemma i två dagar, skulle jag kunna åka tillbaka. Men då behövs det ju mer pengar i plånboken...

Skönt att vara hemma också. Sin säng och soffa!!! Får vänta tills nästa sommar!

Nä nu ska ja fixa mig innan jag ska ut till Över Enhörna.

Så sura vi var och hungriga!!!

Idag har vi varit på Tofta och badat. Det var skönt det första timmarna. Fläkta så skönt...

Men efter ett tag ville jag bara hem.

Vi var och åt på Tofta restaurang. Och det rekommenderar jag inte att ni gör, när ni är på Tofta. Många fel var det som hände på en och samma gång. Pizzabagaren var inte där så vi kunde inte beställa pizza. (Halva menyn bestod av pizza). Och det vi ville ha hade dem inte. Så vi fick välja något annat kostnadsfritt. Så det blev en ny beställning.

Vi beställde då Ceasarsallad. Och alla som kom efter oss, de fick maten före oss och hann äta upp och gå. En i vårt sällskap fick sin mat och hann äta upp den. När vi sa till första gången sa dem bara, att det blev lite mycket på än gång, så det har lite att göra i köket.

Efter 35 min hade vi fortfarande inte fått vår mat. Så jag fick gå in och prata med servitriserna. Då såg jag att kocken kollade efter vår bång. Och den verkade ju han helt ha struntat i. Som förlåtelse ifrån dem fick vi alla en kostnadsfri dricka. Trodde att jag skulle börja skratta när de sa det. Efter det så fick vi vänta i en kvart. Och medans vi väntade igen, så såg vi att andra fick sina sallader.

SÅ REKOMENDERAR INTE ATT ÄTA DÄR, OM NI INTE VILL HINNA SVÄLTA IHJÄL INNAN NI FÅR IN MATEN.

Beställ en timme innan så får du den kanske när du är hungrig.

 


Lummelunda grottorna....

Ni som missat detta. Så är jag på Gotland med ett tjejgäng.



Dag 2 så gjorde vi en liten upptäcktsfärd till Lummelunda grottorna. Jag, Lena och Sarah det var vi som då skulle bege oss in i grottan (Vi har inte varit där).
Jag och Sara skrämde ju upp oss lite. Så vi gick ju runt och hade ont i magen. Kan ju säga att det var allt kallt där nere. Men vi trodde att det skulle vara kallare. Men vilken upplevelse det var då :).



 

 




Välkommna hem

Nu är mjölken avklarad. Nu hoppas jag bara att lakanen blir klara snart och att de hinner bli torra tills dem kommer. Och att man hinner bädda. Sen är dem så VÄLKOMMNA hem!!!!

Snart hemma.....

Check lista:

 

  • Tvättat. Hoppas att det blir klart, så att jag kan bädda rent sängarna.
  • Packat
  • Plockat blommer (ställa på borden)
  • Plockat undan saker som legat framme.
  • Städat toaletten
  • Damsugit
  • Gå och köpa mjölk

Nu har jag hunnit allt. Ska bara iväg på en promenad, för att köpa lite mjölk åt dem.
Mamma och Karlsson kommer hem en dag tidigare. Och vad skönt att få komma hem till sin lägenhet. Har inte alls kunnat sova bra här.
Trodde det skulle bli bättre denna sommar. Och det har det ju varit om man tänker på förra sommaren. Då det regna och åska. Men har skrämt upp mig väldigt mycket denna gång.
Och värre blev det, när någon hade flyttat på lilla bordet. Så att de kunde klättra över till grannen. Det skrämde upp mig mycket. 
Man vet ju inte om det hände när man var hemma eller sov. Hoppas att det hände när man inte var hemma.
 


Skärholmen

Idag var det en slö dag. Jag och Linnea låg i soffan och glodde på tv. Till sist bestämde vi oss för att ta tag i denna dag. Jag, Anna och Linnea åkte till Skärholmen för att se om vi hitta några sommar kläder, till Gotland.

Själv hittade jag ett par gröna shorts och lite hygien produkter. Och precis när vi skulle åka, gick vi förbi Body shop och jag såg att det var REA. Så jag smet in dit och kom ut med tre stycken Body butter. Sen när jag kom till bilen ville de andra också gå dit. Så vi vände. Och då köpte jag en kropps skrubb.

Så lite hittade man allt. :)


Ligger i soffan hos Linnea. Druckit några ...

Ligger i soffan hos Linnea. Druckit några glas vin. Och är sugen på den turkiska kebaben,jag åt år 04. Då vi var i Alanya. Helt sjukt att jag känner smaken av den nu.


RSS 2.0