Slut på helgen

Så var det Söndag igen. Helgen har varit lugn. Det var skönt, att inte vara bakis när man vakna idag. Som förra söndagen. Fy fasen....

Idag har jag bara slappat i soffan och spelat spel på datorn. Snart ska jag bege mig hem till mamma och Karlsson för lite middag. Undra vad det bjuds på?!.

Sen hem till Solsidan och Wallander.






Kolla skillnaden



Vilken skillnad :) Titta ansiktet och axlarna. Benen ser man ju inte på bilden. Men mindre har dem blivit.



Man har gått ner i vikt :)

Det var ett tag sen man mådde så här.

Uch vad man har mått dåligt idag. Inte kul alls. Hade jätte kul igår. Men fasen trodde inte att jag skulle må så här, dan efter. Men jag verkade ha varit väldigt rund om fötterna. För jag verkar ha ramlat, på vägen hem. Och har ont i handen :(

Men skönt att det är över nu. Hoppas bara att jag kan sova nu.
Eftersom jag sovit igenom hela dan....


Snart är dem hemma :)

Nu är alla ljus tända. Och jag har plockat undan lite.

Nu sitter jag och väntar på att Lia, Åsa, Anna och Linnea ska komma. Som det ser ut nu så får vi träffa Melinda och Edin ute. Men de skulle höra av sig, när de landar. Snart är dem hemma! Får se vad klockan är då. De kanske hinner hit ändå.


Nä nu ska jag dricka upp min pigelindrink och börja med vinet :).

Fler kanaler :)

Det var ju på tiden. Satt och gjorde en kanalsökning, för att se om jag också hade kanal 11. Men hittade ju inte den. Det var några kanaler som ploppa upp men som sen försvann, verkade som. Så jag gick in på de bolaget jag har och kolla runt lite.
 
Så nu har jag ringt och beställt en box. Så nu får jag de kanaler jag vill ha. Som tv4 film som de tog bort för mig. Nu får jag den kanalen igen :).

Måste ju säga att det var ju lite trögt av mig att bara skaffa baspaketet, när jag ska tvn.


Gör det SJÄLV!!!!

Åkte buss nyss. Och då stod det en vagn, som stod lite fel på bussen. Och den som ägde den, flyttade inte på dem så att de andra vagnarna kunde komma på. Då börja en äldre dam säga till en annan och mig, att vi skulle flytta på vagnen. Hörde inte först, lyssnade på musik. Och sen upptäckte jag att hon pratade med mig. URSÄKTA MIG!!!! Men det är inte min uppgift att flytta på någons annans sak, för att någon annan ska få plats på bussen. Det får väl den göra som äger den eller så kunde ju hon själv göra det!!!!

En bra söndagskväll

Kom nyss hem ifrån Anna. Hon bjöd mig och Helene på indisk mat och efterrätt. Vad gott det var då! Sen blev det solsidan, som dem flesta titta på. Säger bara, den där Ove alltså...

Johhny Cash kvällen blev av till slut, med Walk the Line. Den filmen är ju den bästa. :)

Och denna snygging


Läskigt

Tittade på ett program idag: Dawn gets her man. Dawn träffade en astrolog. För att se vem hon passar ihop med. Om mer om sitt stjärntecken. Hon är då Vattuman som jag. Han sa rätt intressanta grejer.

Att det är vanligt att just de som har stjärntecknet vattuman är singlar. Vattumannen tycker om friheten. Att man har svårt med närhet och förhållanden. Hur nu det går ihop, så är sex väldigt viktigt. Och att vattumannen har svårt att visa kärlek och känslor. Och att de kommer i efterhand...

Tycker inte om, när andra säger till vad man ska göra. Men det tycker nog ingen om. Och andra grejer som faktiskt stämmer.

Det var lite läskigt tycker jag.


Storstädning

Idag sov jag bort hela dagen. Vaknade till när klockan ringde. Skulle egentligen ha åkt och tränat. Men jag somna om igen och vaknade vid 13 tiden.

Så det var bara att stiga upp och inse att man fick ta träningen någon annan dag.
Lite kaffe och sen var det dags att storstäda (städa bort julen). Inte för att jag ville städa bort, adventljustakarna. Det är ju så fint. Men jag såg att alla i huset mitt emot hade gjort det. Så det var väl dags för det.

Så då har man dammat, damsugit, svabbat golven och tagit badrummet. Så nu är det fint och städat överallt.

SKÖNT!!!

Denna kväll blir det lungn. Fångarna på fortet och besök av Anna. Nä nu ska jag poppa lite popcorn :).

Blev lite gjort denna dag iallafall....

P L U M P

Plump det är grejer det... Var riktigt kul att spela :)

Vilken början...

Var ju inte så här det nya året skulle börja.

Du är ju inte riktigt klok!!!!

Har haft mamma på besök. Lite fika och fixat bort granen.

Och fick veta många saker som pappa har berättat för mamma som inte stämmer alls. Och jag slår vad om att det han sagt till mamma, har han berättat för sin nya fru och hennes barn.

Och det han har sagt är bara skit snack. Han har varit 100% delaktig i detta. Och kan inte skylla på oss barn. Alla mina kompisar kan intyga detta. Han satt och snacka så mycket skit om mig och min bror för mamma.

Blir så jävla förbannad. Tror inte han att jag skulle få veta detta????

Så nu har han grävt en jävla djup grop. Ska ta tag i detta nån dag. Men måste prata med min bror om detta först.

Han fru borde ju få veta hur det ligger till egentligen. Och det ville ju mamma att hon skulle få veta. Vem det är hon har gift sig med.

Mamma ville ju att vi skulle ha ett möte allihopa. Men sa att det är ingen idé. Vi kommer bara ödsla vår tid och kommer inte komma fram till något.

Vad fan hände med honom. För mig och min bror så kommer det inte vara någon förlust. Men för honom kommer det att vara det. Men det har han ju själv orsakat.

Har så mycket att skriva. Men vet inte hur jag ska få ner allt. Vissa saker skulle inte vara straff på, beroende på vilket tillfällen.


Så härliga

Har kollat på detta program förut. Men är lika intressant att titta på det igen. Åh så härliga ungar det är då. Man skrattar och gråter.




Sex år och fast i en 60-årings kropp

Brittisk dokumentär. Om barn som lider av den genetiska sjukdomen progeria innebär det att kroppen åldras i förtid. I programmet möter man Kaylee Halko som diagnostiserades med progeria när hon var sex månader. Hon har precis börjat skolan och har redan drabbats av ledinflammation.

Träffar också sexåriga Lindsay Ratcliffe som fick diagnosen progeria 2004. Kaylee och Lindsay är två av tretton kända fall av progeria i USA. Nyligen fick deras föräldrar nytt hopp när de valdes ut att medverka i en revolutionerande medicinsk test av ett nytt läkemedel mot sjukdomen.

För föräldrar med barn som lider av den genetiska sjukdomen progeria blir det en omtumlande upplevelse när de får diagnosen. Sjukdomen innebär att deras barn åldras upp till tio gånger snabbare än normalt.

Kaylee Halko fick diagnosen progeria när hon var sex månader gammal. Nu har hon precis börjat skolan och har redan drabbats av ledinflammation. Hennes föräldrar försöker njuta av varje sekund med sin dotter och skydda henne, något som blir svårare när hon börjat skolan och kommer att bli mer medveten om sin sjukdom. De vet att ju mer nyfiken hon blir desto mer måste de berätta om sjukdomen och hennes framtid.

Sexåriga Lindsay Ratcliffe fick diagnosen progeria 2004 och tillsammans med Kaylee är de två av 13 kända fall av progeria i USA. Deras föräldrar fick nyligen nytt hopp när Lindsay och Kaylee blev utvalda att medverka i en revolutionerande medicinskt test för att prova ett nytt läkemedel mot sjukdomen.

Frågan är om denna behandling kan bota sjukdomen.


Kort dag

Idag jobbade jag ifrån 6:15-10. Det kan jag kalla en skön fredag :). Tyvärr är det inte så varje fredag :(

Mycket att fixa!!

Sitter nu på tåget. Väntar på att få åka. Funderar på hur jag ska hinna allt på ett år. Känner mig lite stressad. Träningen ska man ju sätta igång med. Och samtidigt fixa teorin (körkortet) och fixa pengar till halkbanan. Men det är ju bara att jobba på, som man gör. Så är det fixat :). Sen börja plugga upp ämnen igen. Så man kan börja plugga snart. Snart är man ju gråhårig. Men får ta en sak i taget!!

Saknar detta!!!








Ont ont ont

Idag kan jag ju säga att min kropp känner av att jag åkte snowboard. Kan inte röra mig. Långsamt går det. Så glömde man ju stretcha igår.
:(


Nyår :)

Igår så var det ju Nyår. Och denna nyår firades det i Åre. Men kollegorna Linnea, Sara, Anna och Lena.

På dagen så tillbringade jag, Anna och Lena i backen. Jag fortsatte med att lära mig att åka snowboard. Då jag har åkt en gång förut. För Lena var det ju första gången. Anna åker ju annars, så hon fick lära oss lite och åka lite själv.

Vår hejaklack bestod utav Linnea och Sara då de inte hade funkat att åka pulka i barnbacken. :)

Åkte så att mitt bankomatkort gick av på mitten. Men går fortfarande att använda. Testade det och det funkade. Så nu har jag tejpat ihop det.  

Sen var det hem och lämna grejerna och ner på stan för att hämta biljetter till Diplomat (som min vän hade fixat). Sen hem och fixa mat och fixa sig lite.

Tiden gick, så det blev så att vi åt och fixade oss samtidigt. Hahah

Vi skippade efterätten. Vi tar den idag :). Sen var det att börja dricka. Alla hade med oss dricka. Vi skulle fixa en var sin drink till varann. Och allas var goda. Men fick det bästa betyg på min. Min var ju då godast. Piggelin shot blev det. De andra glasen var slut. Men det gick ju det också.


Piggelinshot


Blåbärsshot med grädde


Rosa pantern


Redbull vodka (men vi hade explorer vodka)

Och Gin och Tonic.


Sen bar det iväg till Diplomat. Det nya för kvällen var mitt nya smeknamn Sid.

Stämningen på Diplomat var väl lite seg i början. Men sen när det öppna upp allt, då blev det drag. Kan ju säga att åldrarna verkade ju variera. Allt ifrån 15-60+. Vissa såg verkligen ut att vara 15 år. Man undrade ju var det var för fel på killarna som vi träffade på. En konstigare än den andra. Men kul var det.

Vid tolv slaget, sprang vi ut på altanen. Där ramlade jag och Lena ner i snön. Trodde att det var en trappa jag gick i. Men så var ju förstås inte fallet.  

Blev ju lite besviken på fyrverkerierna. Trodde att det skulle vara något speciellt. Eftersom det är ju rätt många som åker hit, på nyår. Men det var fjuttigt. Men såg några fyrverkerier.

Sen vid tre tiden far vi hemåt. Anna stannade kvar en stund. Efter att hon fått sällskap. Det var hem och käka mat och sova.

Men jag och Sara och Linnea vi kunde ju förstås inte sova. Jag och Sara vi lekte Sid. Sen muppade vi alla oss lite, efter att vi hade fått ett samtal av Anna att hon var på väg hem. Tre muppar i ett fönster. Killen som följde med Anna hem, måste ju undra var vi var för idioter.

Jag sprang in och hämtade kudde och täcke. Tänkte att jag skulle ligga på mattan, i mellan Sara och Linnea. Men märkte att min kropp inte riktigt pallade det. Så jag gick och la mig i min säng.

 


RSS 2.0