Kräftor det är ju gott. Men inte som SURSTRÖMMING :)

Imorgon ska man då på en mini kräftskiva hemma hos brorsan. Får se hur det går..... 
Några är ju hans kollegor som jag inte har träffat. Men vissa känner jag redan ( andra kompisar ). 

Man stänger ju på jobbet och hoppas inte att man kommer behöva stanna till klockan 18.

 


FFFFFFFFF

Dagen började ju bra. Låg i soffan och glodde på tv och hade det bra. TILLS…

Jag spillde ut ett glas blåbärsdryck över hela bordet och mattan. Sen nu efter så såg jag lite stänk lite här och där. SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!!!!!                      

Så har fått in mattan i badrummet och sköljt rent den. Men fasen vad tung den blev. Sen ut i rummet igen. Har försökt få bort de mesta av vattnet. Så nu ligger den här och försöker att bli torr. Kommer ju ta några dagar om man säger så. Så ska försöka få ner den till kemtvätten så den blir riktigt ren. Fick bort fläckarna. Dem syns iallafall inte. Men vad smutsig den var då.

Sen har det blivit märken på bordet. Så nu sitter jag och försöker att hitta ett nytt bord. Ska ju ändå skaffa ett nytt. Och nu kanske det går lite snabbare med det.

 Nu känns det som om jag inte vill komma hem till detta ställe tills allt ordnat sig är så förbannad.


Solig dag...

Igår så låg jag bara hemma och tog det lugnt. Lite tråkigt hade jag, men det var skönt att bara lata sig lite. Var ju lite upptagen. Höll på med telefonen. Nu är det bara musik som fattas  :S.

Nu har jag försökt att ringa och väcka Anna. Vi tänkte gå ut och gå ute i Tveta. Men får se hur det blir. Det är ju så fint väder och skulle vara skönt att ta en promenad, innan jag ska till brorsan och vara barnvakt.

Nä nu blir det lite kaffe :)


:)

Snart är du min :)


Gjort allt möjligt idag....

Ikväll så har jag varit hos mamma och Karlsson igen. Har installerat deras nya dator. Hade verkligen glömt bort att det tog så lång tid, innan det var klart. Kan vara för att deras internet knasade i början.

Men nu när jag lämnade deras hus så funkade det! Ska tillbaka och fixa ett konto till herrn också. Men det får jag ta någon annan dag.

Idag på jobbet gjorde vi om hela övervåningen. :) Ska bli spännande och se vad barnen säger imorgon.
Var helt slut när jag gick därifrån. Men fick en liten lugn stund, medans de andra höll på att flytta runt.

Jag satt och sorterade pärlor i samma färg. Vill ha det så, ser snyggare ut i hyllorna. Är inte helt klar med det. Men får fixa vidare på det någon annan dag. Men vad pillrigt det var.

Nä nu ska man hoppa i säng. Lång dag imorgon....

 


Acer Aspire AS5738ZG

Var ju hos mamma och Karlsson idag, för att vi datorerna som jag hade hittat till dem. Men det slutade med att det blev en likadan dator som jag har :).

Den är ju bra och då vet jag att jag inte har valt någon dålig dator till dem.



Nu kan man vara lugn

Imorse kom Sarah och Jacque hem! Åh vad skönt att de är hemma. Det känns skönt när alla är det. Då är man inte lika orolig. Visst det kan hända saker här hemma med. Men det är skillnad när det är på hemma plan. Vet inte hur jag ska förklara. Men ni förstår nog hur jag tänker. :)

Fast helt lugn är man ju inte. Daniel och Jallo är ju kvar, men tror de klarar sig. 

Idag var det ju inte så roligt väder. Man kan ju säga som alla andra dagar. Nu är det bara att vänta på att det ska börja regna då. Nä så ska vi inte tänka, men som det ser ut nu så kommer det väl någon skur.

Idag ska jag försöka åka förbi mamma och Karlsson och visa de datorer jag har hittat till dem. Och kanske fika på detta. Sen måste jag iväg och köpa det som ska köpas till planeringdagen imorgon.

Och så får vi se om det blir någon skog med Anna idag. Vet att i våran skog där vi plockar svamp, var det rätt vatten fyllt när mamma och Karlsson var där. Så undrar om det är det fortfarande. För det gick inte så bra för dem att gå där sist. Vilken makt naturen har egentligen....

Dags att dricka upp kaffet innan det kallnar!


Såååå rolig film

Bästa bästa hahah


Tända ljus

Igår kväll hade vi filmkväll hos Emma och Charlie. Vi kollade på The Proposal, den var allt rolig. Den skulle jag kunna se igen  :)

Men ikväll så blir det mys i soffan. Sitter nu i soffan med tända ljus i hela rummet. Och myser med lite popcorn och glor på One Tree Hill. Har ingenting tänt förutom i fönstret och bara ljus som brinner överallt. Och på de så hör man hur det blåser ute.

Har längtat efter den tiden då man kan tända ljus inne och ha det mysigt hela tiden. Men vill inte att det ska vara höst än.
När jag hör hur det blåser ute känns det nästan som om hösten är här. Men vi får hoppas på att det är ett tag till dess.



SKA KLARA DETTA!!!

Var ju hos mamma i veckan. Och då ställde mamma två krav, som jag ska ha nått till innan Julen.
Hur ska jag fixa detta tänkte jag. Men det ska jag göra för mammas skull och MIN egen skull.

Det är att:

Gå ner i vikt (Xtravaganxa)
Teorin till körkortet (Måste ta det inann nästa sommar)

Karlsson ska hjälpa mig med teorin. Ser fram emot det och är så glad att han vill hjälpa mig.
Och på Torsdag har jag möte med en tjej på Xtravaganza.

Känner att det är skönt att mamma fick mig att gå på detta. Måste få iordning på mitt liv när det gäller hälsan. Har ju inte direkt tänkt på vad jag har stoppat i mig och det märks nu. Häslosanmare mat och att jag rör på mig mer. Då kommer jag att må bättre.


Men åhhhhh

Ikväll har jag varit hos mamma och Karlsson och ätit middag. Mammas mat är alltid godast :D.

Efter att jag slutade gick jag förbi mitt gamla jobb och hälsade på. Sen när jag skulle ta bussen hem, märkte jag att jag hade tappat mitt busskort. Trodde att kortet kunde ligga kvar på jobbet så sprang dit. Men det fanns inte någon stans. Inte i mina ytterkläder eller i mitt skåp. Fattar inte var jag kan ha tappat det. Tänkte på resan till jobbet.

Jag som jämt är så noga att lägga ner busskortet i min väska. Och tyckte att jag hade gjort det nu med.

Så det var bara att åka hem med en sms-biljett. Så imorgon får man ta sig ner till stan för att köpa ett nytt kort.

Så när jag kom till mamma, så var jag inte på så jätte bra humör.

Fick en fin orange skål av bambu av mamma och Karlsson.  :D




Äntligen använde jag mitt fynd :)

Kom hem klockan 19 idag. Hade barn kvar till klockan 18.

Var vrål hungrig när jag gick ifrån jobbet. Trodde jag skulle tuppa av. Gjorde så ont i magen. :(

Var ju rätt trött när jag kom hem. Men ändå så ställde jag mig och laga pannkakor med mitt nya pannkaksjärn (Eller vad det nu heter. Kommer inte på det, har hjärnsläpp).

Vad mätt man blev då :D Och vad mycket pannkakor det blev över…



Mmmm gott



100 kr på loppis på Gotland :D


Klockan 18

Så var det måndag igen. Träffade några nya barn som var tillbaka idag. Måste säga att det är skönt att det inte är hur många barn som helst på vår avdelning. Kan allas namn nu, förutom dem som inte har kommit tillbaka än. Men kommer nog lära mig deras namn också.

Idag så stängde jag och jag behövde inte sitta där till klockan 18, som det var sagt först. Så det var skönt. Fick komma hem tidigare än man skulle då.

Man är ju rätt trött efter första dagen på veckan. Längtar redan efter helgen. Denna kommande helg ska jag vara parkerad i soffan :D.

Ta det lugnt helt enkelt.

Nä nu ska jag glo vidare på tv och sen kanske lite Wallander innan läggdags.

 


Titta titta


Åh röda blir dem också :D Snart får man äta dem....

:) :) :)


Anna, Jag och Linnea om 40 år. Då vi kände för att åka till Gotland igen :D


Mina funderingar och tankar

Vad ska jag göra ikväll??? Har liksom inte lust med någonting alls. Hade bestämt att jag skulle umgås med tjejerna. Men nu vet jag inte längre.

Måste rycka upp mig själv nu!!! Kan ju hitta på något ikväll. Skulle ju faktiskt vara lite kul att se lite ansikten och umgås med dem.


Dags att storstäda...

Morgonen började med ett samtal med Linnea. Efter det tog jag en kopp kaffe. Tänkte vad skönt att bara ligga i soffan och ta det lungt. Kanske sitta på balkongenn en stund. Men så blev det inte.

Hällde i mig kaffet och sen började jag städa. Och det behövdes om jag säger så. Och nu så har jag inte mycket kvar. Så skönt. Är ju inte så kul att städa när det är så varmt. Men det är nu jag kan göra det, annars är jag så trött efter jobbet.

Så måste jag stryka lite också. Men det kan jag kanske ta imorgon.

Nä nu ska jag äta upp de sista av maten och städa vidare.



Måste bara påpeka...

Det är ju Fredagen den 13. Och jag har klarat mig ifrån olyckshändelser hela dagen. Första gången faktiskt. :D


Mumsss

Nä det slutar med att jag beställer hem pizza och njuter av att det är fredag. Och kanske tittar på någon film jag har hemma eller fortsätter att kolla på One Tree Hill.



Nähä

Är sugen på tacos. Men blir inge. Det är ju inte så kul att äta själv. Vet inte vad man ska äta nu. Blir nog tillbaka till soffan. Kanske sova lite till. Då kanske man inte är hungrig sen...


Så var denna vecka slut...

Så har man jobbat sin första vecka på det nya jobbet. Jag tycker att det går bra och jag börjar komma in i det. Men mycket att tänka. Men det kommer att fastna efter ett tag. Än så länge är inte alla barnen tillbaka.

Så nästa vecka kommer det att bli fullt upp. Den veckan kommer kännas som den första. Nu är det ju ingen av avdelningarna som har alla sina barn tillbaka. Vet inte om Linnea har skrämt upp mig lite idag, haha.

Det kommer att gå bra. Idag satt vi och prata lite om varje barn. Så nu har jag lite mer hum om alla. Men det är ju alltid så när man börjar på ett nytt jobb. Lite av det här är ju nytt. Och jag vet ju att jag lär mig något nytt varje dag.

Vill bara säga shit vad varmt det är… :S

 


Får drömma vidare....

Så har man varit och sett Eclipse med Therese. Åh filmen var jättrbra. (Som de andra). Men slutade som vanligt.

Så nu går man redan och väntar på nästa film. Det hände rätt mycket i filmen så man var lite spänd ibland. Den var lite roligare än vanligt. Om man nu tänker på komentarerna... Fick mig att skratta, iallafall :D.



Nä nu är det läggdags. Får drömma vidare...

Oj det var ett tag sen...

Igår usch vad full jag blev. Jag och Anna käka mat hemma hos mig och drack lite vin. Sen efter ett tag gick vi ner till Flamingo.  Där var det ju rätt många. Men kul att se lite folk. Var ju ett tag sen man var ute, känna det som.

Men vad prutt full jag blev då.  Tog en drink när jag kom ner. Sen tog jag en Jonas special eller vad den nu heter. Och då slog det till. Skulle nog inte ha köpt den sista drinken. Men det säger man ofta eller?

Anna följde med mig ända hem. De gör hon inte annars om man säger så. Hahaha

I morse så ringde det på dörren. Tänkte vem fasen kan det vara. Tänkte först inte öppna. Tänkte det kan ju vara en sådan där säljare. Men var ändå nyfiken. Där stod Anna. Hon hade tappat sin mobil. Och jag ringde och ringde. Hörde den men kunde inte hitta den, när jag stod på balkongen. En kille plockade upp den, medan vi stod där och glodde.

Verkade som om Anna hade tappat den igår när vi kom hem. Har ett svagt minne att hon tappa väskan, men vet inte om det är sant. Men vilken tur att den låg kvar!!

Så idag har jag legat i soffan hela dagen och degat, när regnet har öst ner. Och glott på One Tree Hill. Nu är jag sugen på något gott att äta. Får se om jag tar mig ut ur lägenheten och hälsar på Emma och Charlie.


Nu är det borta...

Min nya frilla :D


Snart så är första jobbveckan slut...

Det har gått bra. Har somnat tidigt alla dagar förutom igår. Shit vad trött jag har varit. Har varit skönt att få komma hem till soffan. Det jag blev förvånad av att det gick så bra att gå upp. Det trodde jag inte efter att jag kom hem ifrån Gotland. Eftersom man nästan hade vänt på dygnet där.

Nu ser jag fram emot helgen. Att bara ta det lugnt :D.

Nä nu ska det målas naglar…


Saknar Gotland

Så var man tillbaka till verkligheten igen. Inte kul, men tyvärr tar ju ledigheten slut. Och vädret här var ju inte så roligt. Visst hade vi det molnigt på Gotland, men inte regnade det så här mycket.

Hörde ju att det hade regnat som bara den här, översvämning. Det slapp vi ju iallafall. Visst jag kom hem i morse, men saknar redan Gotland. Var ju rätt stressigt i morse. Var hemma vid kvart över fem. Sen var det bara att byta om och springa till bussen. Man började ju jobba klockan sju.

Gick bra att jobba tills vi satt på samlingen innan maten. Då började ögonlocken bli tunga och man satt och gäspade lite. Men som tur var så gick det över. Men man gick ju och längtade hem till soffan.

Och den störtade jag ner i när jag kom hem och somnade. Sen vakande jag vid sex tiden. Nu hoppas jag bara att man kan sova inatt. Men det känns som om det kommer att gå bra. Nu får man ju sova i sin egen säng. Nä dags att hoppa i säng. Ska upp tidigt.

















Finns så många fina bilder. Men orkar inte ladda ner alla.


RSS 2.0