Ifrån helt galet till att snurra runt i bilen

Igår kväll åt vi middag med Annas föräldrar på ett jätte fint ställe. Lamm och med mera. Ett gammalt hönshus som är ombyggt till en restaurang. Efter maten spelade det ett band som hette SMAKLÖSA. Säger bara hahaha !!! Kan inte förklara, man måste ha varit där och upplevt dem.


Det var verkligen en kväll som man inte kommer att glömma :D. Inget gick som det skulle efter att vi anlänt, tills vi skulle åka hem. Fast det var det en trevligt kväll med Annas föräldrar.

Idag har det tyvärr inte varit så bra väder. Men vi gjorde en utflykt till lite olika ställen. Började ju bra, not. Vi åkte lite fel. Men tillslut kom rättt. Vi besökte Krusmyntagården. I butiken hittade man mycket till mig, mamma och Karlsson. Så nu blir det att laga mat, allt ifrån indiskt och annat.

Nu har man vaknat till efter en blund. Och nu ska man laga mat. Ikväll blir det pesto med pasta mums. Och medans jag lagar mat, blir det en Bacardi Breezer.

 


Badat idag

Idag har det varit fint väder. Så vi har badat och solat på Toftastrand. Iinte var det varmt i vattnet. :S  Blev verkligen nerkyld när man doppade sig.

Imorgon så kommer Linnea  :D och vi längtar.  Hon kommer på morgonkvisten vid elva tiden. Och vi  ska möta henne vid båten. Sen ska vi väl hem och lämna allt. Sen tänkte jag att vi skulle ta en sväng ner på byn. Men vi får se hur det blir.

Nu är jag rätt trött efter stranden och får se ifall man tar och vilar en stund, innan man fixar till sig lite. Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Men vi ska nog iallafall inte gå ut. Kan bli att vi bara går ut och äter. Men det återstår och se.



Blev inge Hoffmaestro igår. Kön var ganska lång och de hade redan börjat spela. Så vi struntade i det.


Ute på äventyr...

Vaknade till en god frukost som Anna hade fixat. Brukar ju vara så att jag måste vara uppe en tid, innan jag kan få i mig något. Men stoppa i mig frukosten på direkten, denna gång. Gick ju lite segt i början, men sen så….

Sen begav vi oss till Slite. På vägen dit såg vi Lamor. I Slite gick vi runt och glodde lite. Det var allt en by som gud glömde.  Sen hitta vi ett litet mysigt fik (Humle och Dumle). Där åt vi vår lunch.



(Pilen Laman) Efter det bar de hem till systemet och affärerna. Jag hittade tyvärr inge roligt, men Anna hittade lite saker.
När vi var på väg hem så tittade solen fram och nu har den hållit sig framme ett tag. JIPPI!

Nu så ska man fixa sig lite. Sen blir det en god middag som Anna lagar. Sen far vi ner innanför murarna. Ikväll blir det Gutekällaren där Hoffmaestro & Chraa spelar  :D. Känner på mig att denna kväll kommer bli suverän.  


Vår källare

Så här bor vi  på Gotland:



















FRAMME

Vilken väntande det var i Nynäshamn då. Trodde aldrig att vi skulle komma på båten. Båten var ju då försenad så det var ju därför. Så vi kom ju fram senare än vad vi skulle.

Men nu sitter jag vid köksbordet i vår hydda. Själva källaren var ju riktig mysig. Jag får då ett rum med tv och soffa, Anna får då ett rum med icke tv eller något annat i. Får se om jag kan sova i detta rum, annars byter vi.

Snart ska man väl ta och packa upp lite snart och bädda och sen ska vi vila en stund. Sen så blir det att fara ner till centum och handla in lite saker :D. Det regnar iallafall inte. Idag skulle solen titta fram. Men det återstår att se.

Nä nu ska jag vara lite praktisk. Anna har redan börjat så kanske ska fortsätta.

Hejdå....

(Massor av bilder kommer sen)

Snart så....

Ja så kan man ju inte sova som vanligt, när man ska iväg. Var hos Sarah och Buddha. På hejdå fest. En lugn fest.

Så när jag kom hem så fixade jag frukosten, vattna blommorna och fixat det sista. Tänkte ju inte på när jag packade att jag skulle ta med mig gå ut kläder. Men nu har jag packat ner det också. Men tänk om det är något jag inte packat ner som jag vill ha på mig. då är det bäst att jag tar med mig allt. :)

Nä nu ska jag fixa det sista och sova en liten stund. Nästa gång jag skriver. Då är det ifrån Gotland :D
Kram kram 

En trip till Hamlstad

Så har man varit i Halmstad och Tylösand. Säger bara, varför bor man i Södertälje ???
Vilka fina städer alltså. Och på sommaren är det ju så VACKERT!

Daniel ville se Fulham (deras träningsmatch mot Halmstad) och tog med sig Niklas och Therese tog med mig. Ångrar inte att jag följde med. Vi hade så himla kul. Synd att vi bara var borta så få dagar. Fast ibland kändes det som om vi hade varit där i en vecka. Men jag ska ju inte klaga åker ju till Gotland inatt. :D

Vårt vandrarhem var inte alls dyrt och jätte fräscht. Och tänker er, det fanns en pool där! Det är inte alla vandrarhem som har det.  Tyvärr blev det inge badande i den. Men nästa gång då blir det av. :)

När vi kom till Halmstad så hämtade Daniel och Niklas ut biljetterna, till matchen. Sen var det dags att hitta vandrarhemmet. Och det var inte så enkelt. Rekommenderar inte att skriva ut vägbeskrivning ifrån hitte.se utan ta eniro. (Mer detaljerat då.) Men vi fick hjälp av ett par mammor som kom gående på trottoaren.

När vi väl kom fram till vandrarhemmet, så var inte vårt rum färdigstädat. Så vi fick bekanta oss med resten byggnaden. Där hade de en restaurang som såg precis ut som Oleary´s. Men det hette Olivers och hade inte varit Oleary´s innan.  Och som skrivet förut. Utanför fanns det en pool. :D Det trodde vi ju inte. Vi åt en liten förrätt och drack öl och spelade biljard, medan vi väntade på rummet.

Sen gick vi dit och gjorde iordning oss. Sen hade vi en lång promenad framför oss. Men till slut kom vi fram. Och satte oss på en uteservering och drack lite gott (vid lilla torget). Sen skulle killarna bege sig till matchen med några andra Fulham fans.

Jag och Therese tog en runda genom Halmstad och leta efter något gott att äta. Tror vi gick på varenda gata som det gick att gå på. Sen hittade vi en tacos restaurang. Och vi bestämde oss för att äta där. Vi hade vilja gått på Ljungbergs restaurang men det var lite dyrt där och fanns inget som vi var sugen på. Efter att vi ätit gick vi tillbaka till uteserveringen och beställde lite rosévin. Där satt vi hela kvällen och tills killarna kom tillbaka. Efter några timmar var det dags att bege sig hem. Innan de så skulle vi köpa korv. Och där träffa vi på ett par goa killar ifrån Norrköping. Jag hade ju då köpt två korvar utan bröd. Och fick en rolig reaktion av dem, när de såg det.
Kan inte förklara det här. Blir liksom inte lika kul när jag skriver det. Måste själv ha varit med för att man ska kunna förstå, det roliga. HAha.
Sen var det taxi hem. Han som körde var också en trevlig kille, yngre än oss. Han ville jag ta hem, visste att mamma skulle gilla han. :D


Dagen efter var vi alla lite sega. Gick upp och tog oss lite kaffe och köpte frukost. Sen var det bara att skynda på. Vi skulle vara utcheckade klockan tolv och halv då började vi duscha och fixa oss. Men det gjorde inget. Vi fick ju vårt rum senare än vad vi skulle.

Efter det så åkte vi till Tylösand. Det var liksom ett måste tyckte vi. Ni skulle ha varit med. Fy fan vad fint det var.!!!!! 

I både Halmstad och Tylösand fanns det snygga killar, bilar och fin miljö. Denna resa kunde inte bli bättre.  




 
Där står dem...


På väg in till stan...




Fulham fans (senare på kvällen)




Poolen :)




Vackert :)


Tylösnad


















Man kunde få åka helikopter om man ville...








Ja så...



Här kände man visst några, som var med.

Åhhhh vad jobbigt!!!!!!

Igår kväll kom jag hem vid ca halv tolv. Hade varit hos Melinda, där det skulle festas lite innan utgång. Så gick hem när de skulle ut. Kom hem en bra tid. Packa ihop det jag ska ha med mig. Och det gick fort. Sen gick jag och la mig och glodde lite på tv, innan man skulle sova.

Men tro ni att man SOMNA????   NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ NEJ!!!

Låg och drog mig länge och blunda som fasen. Men inte gick det. :( Så vid tre tiden gick jag upp för att äta lite frukost. Efter det så somna jag. Och sov i en halv timme, innan det var dags igen att vakna. 

Ska hämtas senare nu. Men inte kommer jag kunna somna för det. Så sitter och dricker lite kaffe och lyssnar på Johnossi för fullt. Hoppas inte att någon granne vaknar....

Så får ta med mig kudde och allt och sova i bilen.


Ute på vattnet

Igår var jag och Anna med Linnea och hennes familj. Vi var ute med båten. Men vilken härlig dag. Tyvärr ville inte solen vara framme så länge. :( Men det gjorde inget. Det var mysigt ändå!!!

Att ligga i det tysta och bara njuta, guppa runt på en båt och sola lite. Men jag satte mig i skuggan efter ett tag, när det blev varmt. Vi tog ett dopp. Var feg först. Men gick upp sist :D. Det var verkligen skönt i vattnet.

Men blev inge mer bad. Eftersom solen inte var framme. Hade inte varit lika mysigt att komma upp, när det var mulet.

Och tack för maten igen. Den var god. Nästa gång får jag ta och bjuda på maten!!!!


Brandalsund ifrån andra hållet.

















Vad allt ser annorlund ut ifrån en båt. Men var fint allt är ifrån en båt. :D


Mm mat

Just nu ligger jag och kollar på Jamie Oliver på tv. Fasen vad sugen man är på att laga mat när man ser hans program. Man hade önskat att man hade ett skafferi med allt i, som en egen affär liksom. Får ta och köpa mig någon av hans kokböcker.


Själv så laga man nudlar. Mm så gott…

När man väl handlar, så köper man ändå bara det man brukar. Men ska ta mig i kragen och börja köpa mer fisk och kanske någon stek eller så. Så man kan laga sig något gott, någon gång.

Nu så var nudlarna klara. Visst lukat det gott (kryddan alltså). Men inte så gott nu när man kollat på detta program. Men blanda i lite indisk curry så lite godare kommer det att vara. Hahah


Nä nu ska jag glo lite på film och vänta på att nudlarna kallna.

 

 

 

 

 

 


Kvälldopp

Så har man tagit ett kvälldopp med Anna i Yngern. Så varmt och skönt.
Vi tog ett hoppkort men de får ni se sen...





Fixa fixa fixa

Solen skiner idag med :D. Man ska ju inte klaga på värmen. Men det kunde ju blåsa lite mer, så kanske det hade blivit lite svalare inne. Eller vad säger ni??

Just nu håller jag på med tre saker samtidigt. Glor på en film, fixar lite i garderoberna och ska plantera om några blommor. Ska väl ta en paus ifrån filmen och börja fixa blommorna. Och sen när det är klart, kanske fixa klart garderoberna.

Förstår inte. Alltid när jag ska börja fixa med någonting så blir det att jag börjar med andra grejer samtidigt. Kanske är det så att jag vet att det också måste göras och då blir det att jag gör fler saker. 

Att fixa blommorna kommer inte ta så lång tid. Men garderoberna uch...

Nä är väl dags att börja nu när man ändå är på G.

Väntar och väntar

Nu väntar man på att solen ska komma fram. Var något molnigt när jag vaknade. :( Jag och Anna ska ju åka och bada och sola. Men nu ser jag att solen tittar fram :)

Så nu får den hålla sig framme tycker jag....

Jag verkar ju helt galen....

Hur fint väder är det ute. Det är ca 30 grader. Och vad gör jag. Jo ligger inne och glor på film. Låter ju inte klokt. Jo jag vet. Men försökte sätta mig på balkongen, men pallar inte. Håller ju på att tuppa av.

Man skulle ju åka och bada men det är inte så kul att åka själv och så vet jag inte hur jag ska komma ut till en strand. Man skulle ju ha körkort.
Inne så fläktar det lite. Så det funkar. Skulle ju ha tagit en morgonpromenad imorse, men så blev det inte. Kanske får ta en kvälls istället. Eller sattsa på det imorgon. Nä nu ska jag glo vidare på film och försöka att ta mig ut på balkongen igen. 

Hollywood

Igår så var jag på maskerad (Hollywood tema). Firade Anders och Niklas. Jag var då Vanessa Slater i Uggly Betty. Men det var ju ingen som såg det. Emma var Julia Roberts och Charlie var Saw dockan. Orkar inte rabbla upp var alla var. Men ni får se på några bilder sen.

Det var verkligen en kul fest. Lite segt i början, efter maten. Men sen kom vi igång med drickandet. Hahaha
Mitt i natten blev det baddags. Fick låna en bikini av Becka. Sen vara det bara att vandra ner till vattnet. Och första doppet för iår! :D Och vad varmt och skönt det var. Trodde jag skulle dö. Men man kunde plaska runt. Skulle ju sitta och slappa med James och Becka på en surfingbräda. Det gick ju inte. Vällte hela tiden. Hahaha

Inte för att jag hoppade i frivilligt. Man blev ju islängd helta tiden. När man väl kom upp och tänkte tanken att hoppa i, så var man redan i. Sen försökte man ju få i dem andra också. Gick ju då inte så bra :(.

Sen blev det att basta. Vad skönt det var. Men sen spårade det ur...... Inga komentarer.

























En mycket trevlig kväll

Igår så hade jag och Therese räkfrossa och drack vitt vin (Fira att vi har sem ell som min mamma säger om mig. Att jag är arbetslös. Visst är jag det, men är ju i mellan två jobb nu). MM vad GOTT det var med räkor.  Och så hade jag Bella och Samuel på besök och de åt den goda kebaben :). Och sen kom Anna förbi.

Det var allt trevligt. Vi satt och prata och prata och prata. Det var så trevligt att paret Nygårdh var på besök.

Som Smuel sa. Att när vi är med er så går tiden tyvärr så fort och det gjorde det också. När dem är här nere på besök, känns det som om de faktiskt inte bor där borta utan har haft lite mycket att göra och att vi ses när vi kan. Men så är ju tyvärr inte läget. Men ser framemot nästa gång vi ska fara uppåt. :D

Jag gick och la mig klockan halv fyra typ. :)

Oj sov visst bort denna dag

Godmorgon! Nästan, vakande vid tre tiden. Tyvärr så sov jag bort denna soliga dag :(. Jag satt barnvakt igår hos brorsan med Anna. Det var trevligt vi vina lite och glodde på film. Det ända som störde en lite, var att vi kom hem så sent. Brorsan hade lite problem vid stägning. Så han kom väl och hämtade oss vid tre tiden på morgonen. Men vi glodde på tv och sov...  Inte lätt när det blir slagsmål och blod, när man ska stänga.  

Vad man ska hitta på nu det är en bra fråga. Dricker kaffe nu, men ska väl ta något att äta innan man åker över till mamma, en stund.


Äntligen!!!!

Dem jag känner vet ju att jag hat fåttt nytt jobb. :) Tack vare att min kompis Linnea (nu min kollega) och hennes kollegor. Som fick igenom sin önska att anställa mig, än någon helt främmande ifrån kommunen.

Som sagt min kompis Linnea kommer nu bli min kollega. Och så kommer jag jobba med två av mina föräldrar, vars barn jag har nu. Så det som är skönt är att jag känner dem jag ska jobba med. Men ändå så kommer jag att vara lite nervös. Inte vet jag varför...???!!!! Har ju jobbat med detta i ca 3 år.

Men detta ska nog gå bra. Och jag vet att jag kommer att lära mig mycket!!!

Det är tråkigt att jag kommer lämna mina nuvarande kollegor och dessa underbara barn som jag har nu! Men man måste ju gå vidare....

Nä nu ska jag packa lite inför kvällen imorgon. Ska på grillning med jobbet. Och kommer inte att hinna hem och fixa mig, så måste ta med mig grejer.

RSS 2.0