Äta en god frukost ute

Anna och jag bestämde oss för att äta frukost ute i solen. Kan säga så här att det vara de inte länge. Och vi stanna ute, så länge vi kunde.



Kan tyvärr inte ändra bilden. Datorn krånglar....

Midsommar

Hoppas alla har haft en trevlig Midsommar. Det har jag haft och en lugn sådan.

Den firades hemma hos mig i Östertälje. Det var jag, Elin, Dan, Linnea och Anna. Knytis blev det. Och maten kunde ha räckt till hela gatan här.!

Det börjades med sill lunch och laxtårta. Sen lite kort spel efter det, plump. Sen var det dags att titta efter grillen. Allt hade vi, men inte någon tändvätska. Så det var att jaga efter det. Vi fick lite av några grannar längre ner som också festa lite... Men det räckte inte.

Så fick gå över till grannen mitt emot och fråga. Där fick vi inte direkt tändvätska, utan något annat. :) Men det gick bra, förutom att Dan kunde blivit av med allt hår.

Blev en riktig god middag med mycket grillat och gått till.





Och lite mer kortspel efter det. Elin ville ha revansch. :) Sen en jätte god maräng tårta som Linnea hade bakat. Åh vad god den var!

Sen var man lika mätt som man hade varit hela dagen. Det var allt en trevlig dag.!!!

Vid tolvtiden så blev det ost och kex. Sen var det dags för hemfärd för gästerna. Behövde inte sova själv inatt, Anna stanna och det kändes tryggt.

När Anna höll på att fixa sig. Så gick jag ut på tomten för att titta efter min andra katt, som jag inte hade sett på länge. Då såg jag något underligt ljus på gräsmattan. Stod och funderade länge på vad det kunde ha varit. Men till slut gick jag bara fram och tittade efter. Detta kryp har jag aldrig sett förut.

 


Vi vill bli friska...

Idag när jag kom till jobbet. Märkte jag att det inte bara var jag som var jätte förskyld. Alla mina kollegor på min avdelning snora och hade ont i halsen. Trodde ju bara att det var jag som hade åkt på en förkylning.

Men nu när vi är lediga, så hoppas jag att vi blir friskare....


RSS 2.0