Så fint...

Kom hem för en stund sen. Har varit med Anna och köpt ljus. Så gick vi till gravarna och tände dem. Hon till farfar och farmor och jag till Johan. Har inte varit där, sen begravningen. Så fick leta lite.... Kan inte förklara hur det kändes när man väl satt där. En sak, det känns fortfarande overkligt. Kan fortfarande inte förstå... Men nu vet jag att jag klarar av att gå dit.

Han och hans syster låg på ett jätte fint ställe. Nu vet jag och nu kan jag gå dit och hälsa på mer.


Rolig kväll...

Igår kväll firade vi Linnea. Det var en jätte trevlig kväll. Och en JÄTTE GOD smörgåstårta och lite vin. Sjukt god mat. Det var jätte trevligt mycket skratt ocg bilder. Jag och mina grimarser....

Sen far vi ner till 550. Där det var halloween tema. Det var ju rätt kul att sitta ocg glo på dem som var utklädda. Sen träffa jag min jobbakompis Anna. Och henne höll jag mig till. Tappa bort dem andra girlsen. Och hade ingen telefon, så att jag kunde ringa dem. (den låg i jackan).

Men kul hade jag. Sen efter stängnin hände en rolig sak. Men det orkar jag inte skriva om.

Vill säga TACK LINNE FÖR EN TREVLIG KVÄLL HOS DIG OCH GOD MAT OCH SÄLLSKAP!!!

Här kommer några bilder ifrån kvällen
(snott av emma)






Denna helg...

JA imorgon är det fredag. Vad skönt. Har varit mycket på jobbet och så mår man inte helt prima. Vet inte vad det är med mig. Men det är inte bra just nu. Så det känns skönt att de redan är helg. Och skönt att idag och imorgon blir de lungt på jobbet, höstlov och några är sjuka.

Imorgon ska jag till Linnea och fira henne. FÖR IDAG ÄR DET HENNES OCH LIAS FÖDELSEDAG! Grattis på födelsedagarna....(igen) Ska bli kul och mysigt. Några på ett och samma ställe...

Sen ska jag till Stockholm och kolla på en jacka på lördag. ( Hoppas att mamma vill lägga ut lite pengar fortf.) Hoppas att den är i bra skick, så jag kan köpa den. Visst skulle jag ju egentligen köpa en helt ny jacka.

Men varför inte köpa en jacka som knappt är använd och tvättad och bra skick...????

Och imorgon ser jag fram emot att träffa mammsen på stan. Har längtat efter henne väldigt mycket. Ni vet ibland när man känner sig som om man är ett litet barn igen och vill bara att mamma ska krama än och bara finnas där för en. Sådan känsla har jag haft nu i några dagar.

Får bara hoppas på att vi båda är på bra humör. Vi kan ryka ihop väldigt lätt. Men de tror jag. Hon verkar sakna mig med... :D

Det har blivit annorlunda mellan oss sen jag flyttade. Några av mina kompisar vet hur det har varit.

Jaja nu ska man snart hoppa i säng. Snart ska man till jobbet igen...

Så blir det hemma ett år igen...

Kan man må dåligare än så här. Har nu inte varit utomlands på 3 ÅR. Och kommer inte komma iväg i december heller. Med Linnea och Sarah. Så du suger allt....

Visst kan jag åka någon annan gång. Och när kommer de bli då?????. Måste ju säkert sommarjobba nästa sommar och då kommer det inte gå då heller. Och när jag vill och kan åka, så kommer det vara när alla andra måste jobba. Så då får man väl åka själv då...

Just nu känns ALLT SKIT!!!! Inte lust med någonting alls.

SKITER I JULEN MED. HAR INTE LUST ATT FIRA DEN HELLER.
Har bara lust att ligga under täcket i min soffa, i de mörka. Och varför inte det... Är ju inget nytt för mig.

Hur ska man göra?

Skulle ju ha köpt en vinterjacka av en tjej. Men hon har inte hört av sig alls. Så tror att hon har sålt den jackan redan. Fan de var ju ett så bra pris.

Har hittat några andra jackor. Men vet inte än. Har ju sagt till mig förut att jag inte ska ha en canada goose jacka. Men nu funtar jag på att köpa en ändå. Vill ha en rejäl vinterjacka. Men ska nog springa ner på stan på onsdag och kolla om jag hittar nå annat.... Eller ska jag slå till?

Funderar och funderar.... Hur ska jag göra???

Hur ska man göra?

Skulle ju ha köpt en vinterjacka av en tjej. Men hon har inte hört av sig alls. Så tror att hon har sålt den jackan redan. Fan de var ju ett så bra pris.

Har hittat några andra jackor. Men vet inte än. Har ju sagt till mig förut att jag inte ska ha en canada goose jacka. Men nu funtar jag på att köpa en ändå. Vill ha en rejäl vinterjacka. Men ska nog springa ner på stan på onsdag och kolla om jag hittar nå annat.... Eller ska jag slå till?

Funderar och funderar.... Hur ska jag göra???

Söndags mys <3

Nu sitter jag hemma hos Sarah och Buddha och glor på tv. Söndags gänget är samlat igen, Sarah, Sarah, Buddha och Linnea. Vi ska baka lite och äta mat. Och så kom vi på förut att de är en jätte bra tvkväll också.

One three hill
Gossip girl
Ensam mamma söker
(som jag och sarah vill titta på)

Sen var det någon bra film.

Love actually


Så denna kväll kommer bli mysig och med massa gott och bra sällskap....




Forts. på förra inlägget...

Ja nu har jag gjort de. Och de verkar inte stämma det jag hörde... haha. Men vet inte om jag kan lita på det ändå. Fick veta lite mer på hem vägen. Och de var ju samtidigt då vi började få ögonen för varann.
Men men....

Men i helgen som var, så verkade ju inte som om det finns någon annan. Men sen kan ju den andra tro mer än den andra. Och de kanske är så nu.

Vet var jag har honom på ett sätt. Vi har ju känt varann VÄLDIGT länge och han vet hur jag är också. 

Får väl se hur detta slutar...  Kanske måste ta steget....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Blir gaaaaallllen... Är detta ett skämt ell???

Hmmmm....

Vilken tunika passar mig då????







Vad man rocka loss till denna låt i lördag...


Skulle ha...

Jobbat idag... Men vaknade med världens huvudvärk. Kunde inte ens gå upp ur sängen. Så här ont i huvudet har jag aldrig haft, i vanliga fall. Men efter att få sovit lite till så kunde jag iallfall stiga upp ur sängen. Nu sitter jag i soffan som vanligt. Och kan hålla upp huvudet som vanligt. Men det gör ont när jag vrider på huvudet, så får göra de i små rörelser.

Jag är ju inte en sådan person som är hemma, för det lilla minsta. Bara när jag ligger med hög hög feber. Som jag gör en gång om året. Känner idag att jag kan åka och jobba. Men har fortfarande ont. Men jag kan hålla huvudet uppe och är inte sängliggande. Så kan jag jobba. Vet ju inte om det blir värre tills imorgon eller hur man kommer må på jobbet. Men kan inte ligga hemma om jag nu kan gå runt. 

De tycker väl att jag är knäpp på jobbet som inte stannar hemma. Men de vet hur jag är. Har ju jobbat fast jag varit sjuk än gång.  

Nä nu ska man väl stoppa i sig mer alvedon och kanske vila lite mer.


Fest i Pershagen....

Ja så har det varit hemma fest igen. Det var verkligen trevligt. Så blev de ju många fylle foton. Men ett par vackra bilder på mig. Som vanligt....







Och den härligaste bilden. Skulle vara cool. Men det funka inte. Eller hur
Buddha...

Oj har visst....

Sovit bort hela dagen. Vet att jag låg i sängen och sms ett tag igår natt. Sen somna jag och gjorde väl han med. Och jag vaknade klockan 13 idag. Jaha så förrsvann gick hela dagen...

Ska väl ner på stan och lämna in min vinterjacka. Den behöver tvättas. Sen på hm och köpa spännen. Sen hem till soffan igen. Har ont i huvudet. Men kan ju vara för att de är dåligt väder ute. Hoppas de försvinner tills ikväll.

Men känns nu som om de kommer bli en lugn kväll för en.

Nu har jag hittat...

Har hittat ett par stövlar som jag vill ha. Ett par bruna... Får se om jag tar tag i saken.

Vill inte ladda upp en bild. Gör de när jag köpt dem. Om de blir så...

Kanske vill ha såna här vinterskor ändå?!

Har inte alls tyckt att denna vinterskor har varit snygga. Och tycker inte det nu heller. Men vill ha ett par varma skor i år. Och känns som om dem ända bra skorna jag hittat är dessa.



Men vet ej. Kanske ska ta en koll igen.....

Fredag kväll....

Vad denna vecka gick fort då.!!! Tyvärr går helgen fortare. L Idag kom jag hem senare, än vad jag skulle. Orkade inte gå till tåget, när jag slutade. Så väntade tills bussen skulle gå. Så satt på jobbet och kolla på när Anna jobbade ett tag. Haha…


Sitter nu i soffan och funderar på vad jag ska äta. Blir väl pesto, mums. Sen kanske lite popcorn framför tvn. Skulle ju vara kul om det gick något roligt på tv, men NEJ. Saknar de gamla tiderna, då det jämt gick något bra på kvällen.

Nä nu ska jag gå och fixa maten….


:D :D :D

Nu ska jag köpa jackan.... Allt klart.

Du skrämde livet ur mig...

Brorsan hade skrivit igår på facebook funderar på vilka beslut som är bra eller inte?! Jag undrande ju var det var han funderade på… jo han svarade: Om jag ska åka till Afghanistan eller inte på utlandstjänst. Aldrig i livet! Han ska finnas i hela mitt liv!!!! 


Men han lugnade mig idag. När han svarade. Att han bara hade funderat och gärna skulle vilja det. Men att han har ett liv här och sin son. Vet att han kanske vill det när Casper blivit större. Men då vill jag inte heller att han ska åka.


Nu kan jag pusta ut! och jag behöver inte gå och oroa mig på ett tag. När det gäller det. Så nu kan jag slappna av igen…


Har hittat en annan jacka...

Har kollat efter en ny vinterjacka. Hittade en på stadium som jag verkligen fastnade för. Visst var det också en Everest som jag redan har haft. Men en annan modell. Så ser denna jacka ut:


Visst är den fin.


Men så var jag inne på bloggshoppen och hittade denna jacka.



Har nu pratat med försäljaren och hoppas att jag får köpa den....
Och billig var den oxå (Boomerang)!!!

Vad är fel???

Igår var man ju bakis och mådde skit. Men idag när jag vaknade, hade jag en sådan huvudvärk. Och jag har haft det hela dagen. Har druckit mycket vatten. För tänkte på att jag inte hade druckit så bra, på söndagen. Men inte hjälpte det.

Och nu efter jag ätit så känns det som om någon sitter och slår på huvudet. Och så fort jag rör på huvudet, så gör det ont. Typ i pannan och bakhuvudet. Skulle egentligen till Sarah och kolla på film. Men pallar inte det. Och eftersom jag nu ska vara på jobbet till 19:30 imorgon, så ska jag nog hålla mig hemma. Tanke på hur jag mår efter maten. Jag som ville till Sarah... :(

Danmark- Sverige

Men nu efter denna städ dag. Så är det snart dag för fotboll. Är så nervös. Och efter det så beger man sig till Mickis för fest... Får se var det slutar någon stanns.

Tog hela dagen...

Vilken början på dagen. Började med lite små städning här och där. Visste att jag måste ta tag i resten av lägenheten, men skulle jag orka det?

Efter att jag vart på stan med Anna och vi ätit lite lunch. Var det bara att ta tag i det. Och tvätta skulle jag också göra. Hade bestämt mig för längesen att jag skulle tvätta min matta i köket. Men visste inte om jag skulle få in den i maskinen. Men det gick!!! 

Så det blev några fler mattor att tvätta. Så nu är nästan alla mattor tvättade och kläderna tvättade. Men gud vad de var jobbigt att städa. Damma, dammsuga och svabba. Har bara duschrummet kvar. Men det få jag ta nå annan dag. Kanske imorgon… Har flyttat om lite i mitt sovrum. Som min byrå och lite annat. Ska försöka få iordning nu. Har suttit och kollat på Ikea, Stalands och Em efter lite saker. Så nja snart så kanske det blir klart. 

Men vet att nu dröjer det länge innan jag behöver stor städa igen. Sen behövs de bara städas som vanligt....


Dags för det tråkiga igen...

Jaha så var det dags för att tvätta igen. Fattar inte, nu är tvättkorgen full igen. Men som tur är, inte som vanligt. Har haft lite framförhållning. Kan tvätten inte tvätta sig själv eller att man har någon spm tvättar åt en. När det gäller tvätten önskade man att man fortfarande bodde hemma. :`)

Och tyvärr är det inte bara tvätta jag måste göra idag. Utan att städa lägenheten också. Nu är det dags igen att göra allt.

* Damma

* Damsuga

* Svabba golven

* Toaletten

Uuuuuuuuuuuuussssssssssccccccccccchhhhhhhhh


Aj aj aj

Ligger och glor på tv i soffan, då jag fick en sån smärta i bröstet, på höger sida....
Fan vad ont det gjorde. Sträckte långtsamt upp armen och andades som om jag skulle föda. Nu är det över, hoppas inte att de kommer igen.

Nä nu ska jag sova. Har glott på det jag ville...


Men vad fasen...

Nu får hon fasen ge sig. Skrev ju om en förälder förutom, som trodde jag var gravid. Imorse trodde hon att min kollega var det... Tror hon att alla vi på den förskolan vi jobbar på är det, eller???

Fan vad irriterad man var när man fick höra de imorse.

Det var trevligt....

Det blev en liten utgång, igår. Jag åkte inte till Brunnsäng, utan stannade hemma. Anna kom förbi och vi satt och surra lite och drack vin. Det var jätte trevligt. Sen bar det ner till flamingo. Där träffa man jätte många kända ansikten och det var kul att se dem.

De första jag fick höra när jag kom upp på över våningen av Mattias Lunberg var :
Hej! Har du vaknat. Vad trevligt...  (tanke på förra helgen) 
Hahah jätte kul...

Fick en liten bekräftelse eller hur man nu ska säga. Eller fick veta... Det kändes jätte bra och kul att få höra det. Visste det kan man säga, men inte om det bara var prat eller om det var sant. Att du våga säga det till mig!!!

Hade iallafall en trevlig kväll. Och jag tog det lungt. 


:D:D:D

Fick veta det jag ville veta.... Och är rätt glad för det. Har ju undrat och fått lite svar.... Sen får vi ju se....

Skulle...

Har legat i min soffa hela dagen och bara slöat. Skulle ha fortsatt min kväll så. Men så blev de inte. Skulle egentligen till Brunnsäng, men blir kvar hemma. Så kommer min kompis Anna hit. Sen går vi ut och möter de andra... Kommer bli en lugn kväll, fast jag druckit några glas vin redan. Lite lyx får man ha ibland.

Kanske blir nå mat hem.... Ska fråga om min förra granne vill äta.


Äntlligen...

Ja nu är det helg. Fasen vad skönt! Har fått sova ut lite. Men så har grannarna väck en med deras prat. Men det är jag ganska van vid. Det som störde var fylle kärringen lite längre bort som stod och prata med någon under mig, vid ingången på baksidan. Hennes röst är så irriterande....

Har inte orkat...

Kom just på nu att jag har en blogg. Har väl skrivit nått inlägg denna vecka. Har inte haft ork att skriva något och har väl inte haft något att skriva heller....

Inressant program...

Har precis kollat klart på Inlåst.

De handlar om : Sju unga killar som har kommit på kant med rättvisan låser i kväll frivilligt in sig på en anstalt i Västervik. Under drygt två veckor får de avtjäna strafftid i var sin cell. Det killarna inte vet är snart får de sällskap av före detta fångar.

De var så intressant att kolla på detta. Blev helt inne i de. Och ville absolut inte att de skulle sluta.... Ska bli kul att se resten av programmen. Så var det ju en kille som var lite söt ( Levi ). Kollade in deras åldrar, när jag läste om programmet. Vilka små fisar....

Är helt slut...

Är helt slut!!!

Nu är det Onsdag och snart är denna vecka slut. *Jippi* Denna vecka började mitt nya schema och det känns som man jämt är på jobbet. Vill bara somna om när klockan ringer och stänga av mobilen, så att ingen får tag på än. Så att man kan få sova ut....

Ska väl egentligen inte klaga på att jag får jobba. Men nu är det så att jag har bara sena dagar. Slutar inte tidigt någon dag. Ska inte klaga, för att jag godskännde det när de frågade mig om det gick bra att de tog bort mina tidiga dagar. Men lite kan man väl får klaga iallafall :).

RSS 2.0