God middag, Sing star och Stockholm :)

Igår kväll var vi hos Linnea och firade henne. Med gott sällskap och god mat och efterrätt. Efter maten så blev det sing star. Det var riktigt roligt. Alla sjöng fint :) .

Och nån gång efter tolv var det hemgång.

Jag, Emma och Linnea åkte in till stan för att träffa Emelie. Jag tänkte ju gå hem till min sköna säng. Men så blev det inte.

Tjejerna övertalade mig att följa med till Stockholm. Emelies kompis kom och hämta oss. Hade ju lite ångest att jag följde med först. Längtade ju efter min säng. Men tänkte, det var ju ett tag sen man åkte upp dit.

När vi kom dit så vände vi utanför White room. Kön var inte så liten. Så vi gick till fots mot Stureplan. Men när vi kom dit vände vi igen och gick mot White room ingen. När vi kom fram bestämde vi oss för att åka hem. Var ingen ide att gå in, tyckte vi. Klockan hade ju tickat på rätt fort. Men vi blev kvar där utanför. Vi väntade på Emelies kompis som skulle komma ut och säga hej. Han vi åkte med upp med till Stockholm åkte hem.

Men vi hade kul ändå. Stod och titta på allt folk och dem som hade klätt ut sig. Och på alla limosar som ställde sig utanför. Medans Emelie pratade men sin vän. Sen begav vi oss till Stureplan igen. Där träffade jag och Emelie på en skum snubbe. Han var på Emelie som bara den. Så jag fick försöka skydda henne, så gott som jag kunde. Efter att vi blivit av med snubben, så försökte vi få tag i en taxi.

Emelie var ju den som fick försöka pruta ner priset med taxichaufförerna. Men gick inte så bra. Jag försökte med en taxibil. Och jag fick ner priset ifrån 700 till 400 kr till Södertälje. Var bra gjort av mig. Trodde inte att jag var så duktig med att pruta. Haha

Sen far vi hemåt. Och vad skönt det var att komma hem till min säng.


:(

Hade ingen bra morgon idag. Eller om man nu kan säga att det är morgon klockan 10? För mig är de det, hahaha.

Tänkte då på min pappa och de gjorde mig så ledsen och arg. Så satt och tjura som fasen av ilska och besvikelse. Fattar fortfarande inte att han gör som han gör. Tänker på han ganska mycket nu för tiden. Och det gör mig ju inte så att jag mår bättre.

Vet inte om jag ska låta detta vara eller om jag ska göra det jag har tänkt på länge. Kommer ju inte må bra av det heller. Vilket jag än gör.

Nå nu orkar jag inte skriva mer. Blir bara ledsen.


Så är det äntligen helg :D.

Ikväll ska jag och Anna dela på en flaska mousserande vin och gotta oss med lite goda ostar.

Hittade en ny flaska på systemet, som jag aldrig har druckit. Den har smak av jordgubbe. Ska bli så gott. Kanske lite somrigt. Men det behöver vi just nu, tycker jag.


               
 
                



                


Hemma andra dagen

Andra dagen hemma. Och man håller på att dö av rastlöshet. Men idag ska jag tvätta lite till.

Tvättade igår, men råkade ha med en understrykningspenna i rosa. Och vissa av mina strumpor har nu rosa prickar. Och måste tvätta om dessa strumpor.

Så det ska jag väl göra idag. Och fixa lite i vardagsrummet. Det ser så rörigt ut, under bordet. Blir galen.

Imorgon ska jag iallafall till jobbet. Skönt!!! Jag klagar som bara har varit hemma i två dagar. Tänk då Linnea som var hemma i två veckor, usch.

Nä nu ska jag kolla vidare på datorn, innan jag ska ner till tvättstugan och fixa lite hemma.


Host Host

Så ligger man hemma och vilar. Har inte blivit av med hostan, än. Kunde inte sova inatt. Och kände att jag inte kunde jobba idag. Jag är inte den första som är hemma för hosta. Men behövde det nu.

Och inte tar man det lugnt heller. När jag inte kunde ta det lugnt så städade jag ugnen. Och känner att man ska väl hitta på något annat snart, igen. Men nu ligger jag i soffan och kollar på tv och datorn. Och funderar på att titta på någon film.

Får se hur det blir…


En jacka till....

Så ska man snart mer på stan för att införskaffa sig en Canada Goose jacka igen... :).

Blir en grå....


Orkar inte....

Så har man fått en irriterad hosta. Får andas in med små andetag, (inte så djupa) så funkar det lite bättre. Och som det alltid är när man har hosta. Så är det så himla svårta att sova. Host attacker....

Som inatt sov jag mellan 3-4 timmar, för att jag höll på att hosta ihjäl mig. Sprang mellan soffan och sängen. Har nämligen sovit i soffan nu i några dagar. Somnar bäst där just nu. Samma runda igen, som man brukar få göra på sommaren. Men då pga av värmen. Men nu är det bara för att jag inte kan somna i sängen.

Men det slutade med att jag fick lägga mig igen i soffan igen och sätta på tvn och somna till det. Och inte fasen kom jag upp när jag skulle. Sov som en stock då. Hoppas att det går bättre inatt!!!

På en solig promenad i Enhörna



Vilka fina röda äpplen



Vilken fin blå himmel



Fin bild





Solen skiner in :(

Det var allt längesen jag skrev nått. Har liksom inte haft något att skriva om, tycker jag. Blir ju lite allt för mycket, om vad jag gör på dagarna. Och det vill jag ju helst inte skriva om. Inte så kul att läsa om, liksom.

Har precis kommit ifrån träningen. Och sitter och vilar innan man ska hoppa in i duchen.

Är så irriterad av att det är sol ute. Inte att den lyser. Men att den lyser in i min lägenhet. Och det blir så varmt. Och man ser inget på tvn. Blä....

Men har försökt att fixa det, på mitt lilla sätt.

Åh vad hungrig man är då. Men måste ducha först och ta det lite lungt innan jag börjar med maten. Idag blir det  qinoa men räkor, lax, bönor och tomater. Det är skit gott!!! Bild kommer sen.



P.S I LOVE YOU

Ligger nu och kolla på filmen P.S. I LOVE YOU. Filmen är bra, men fasen vad man gråter. Är helt förstörd. Var väl ingen bra film för mig att titta på.


Hittade på Strängnäsmarknad

Min nya mössa som är SÅ skön...



Längtar att få sätta på mig den. :)

Mums med svamp!!!!

Idag har jag och fler fått svamp på jobbet, av en kollega. Och det var ju inte lite hon kom med till jobbet. Och på tåget träffade jag och Linnea, Elin. Så vi åkte hem till henne och gjorde en svampmacka som förätt. Och ett glas vin blev det också :)

SÅ HIMLA GOTT VAR DET!!!!


Bio, det var ett tag sen!!

Igår var jag på bio med Linnea, Lena, Emma och Charlie. Innan så åt vi lite gott, mums.

Vi såg filmen Get him to the Greek. Och kan bara säga VAD ROLIG DEN VAR!!!!

Rekomenderar denna film....


RSS 2.0