När är det över...

Nu ligger jag i soffan trött och orkar inte plugga mer. Inte så mycket som igår, tväyrr. Vet att jag har mycket framför mig som jag måste hinna innan nästa vecka. Plus att lära in mig de mesta också. Glömde bort veckorna totalt så nu får jag skylla mig själv. Sa till min lärare att jag inte tror att jag kommer klara detta.

Men det var inte det jag skulle komma till...

Har så j*vla ont i magen. Inte kul att ha lingonvecka (månad ibland). Känns som om någon sliter ut allt man har där nere. Låter kanske inte så fräscht. Men det skiter jag i... Ska försöka sova nu. Försöker lägga mig 1 timme tidigare än vanligt nu för tiden (klockan 23). Får se hur länge det vara.


Måste fortsätta med detta...

Idag så har jag och Anna varit ute på en promenad, en timme. Det känns riktigt bra... Nu är det bara att hålla detta, att ut och gå på kvällarna. Kanske varannan kväll eller varje kväll. Så kommer det bli hårdbantning eftersom man inte hade så mycket kvar efter man betalt alla räkningar. Inte så bra lön denna månad. Ibland skulle det vara skönt att dela hyran med någon... 

Jaja nu tar man det lite lungt innan det är dags för plugg igen... 

Varit duktig

Idag kan jag säga att jag har varit duktig. Jag har nu pluggat i några timmar. Det var ju på tiden. Har nog inte suttit så här läge förut. Är snart klar med de uppgifterna jag ville göra klart ikväll.


Har ont i handen och är lite borta i huvudet (men det är ju inte ovanligt) haha...

Men som sagt har några uppgifter kvar innan sängdags så de är bara att sätta igång.


Fjantigt att säga men har liksom tvingat mig själv och det är ju bra. För det brukar jag ju inte gör, direkt. Visst ska jag vara självständig när det gäller pluggandet. Men är helt less på detta ämne, orkar inte mer. Måste försöka fixa detta nu! Vill bli klar med denna skit och ta en liten paus innan jag måste sätta igång med nästa ämne, som jag måste plugga upp. I försäg är dem ämnena jag har kvar mycket roligare än det jag håller på med nu, samhällskunskap. Det har aldrig varit min favorit precis...






Sissta provet är nästa vecka... :S

Åh fick ett mail ifrån min lärare på komvux. Om vilket datum nästa och sista provet är. Och det blir nästa vecka. Skrev att jag inte var redo alls, men ska försöka. Jag har inte ens hittat svaren till hälften av frågorna. Så nu försöker jag plugga för fullt. Men fasen orkar inte alls, men måste. Ska försöka fixa detta. Annars vet jag inte hur detta slutar. Tyvärr var det fler frågor denna gång. Usch... Så måste göra 22 uppgifter idag om jag ska komma någon stans.

Och jag som är så seg...



Hon är inte klok

Satt och pratade med en av tjejerna på en av mina avdelningar jag jobbar på. Vet inte vad hon tänkte på.

Hon frågade mig :

Är du lurlättad?? Och skrattade...

Jag fatta ju ingenting och börja skratta och fråga vad hon menade.

Ja är du lurlättad??

Då kom jag på, hon menade lättlurad. Hahahah

Ja jag menade lättlurad, sa hon bara då...

Mina älsklingar....

Tog en promenad hem till mamma och Karlsson. Jag skulle hjälpa dem att fixa Fridas halsband. Hon har fått ena tassen genom halsbandet så nu ser hon ut som en skolpolis.


Vet att de har sagt att hon blivit mer skygg, än hon var förut. Hon springer ifrån dem och vill inte vara nära dem. Med mig har hon inte gjort så. Bara när hon inte velat gosa eller bli klappad. Men det funkade inte idag. Hon sprang ifrån mig med :( .


Nu är hon 10 år och det brukar bli värre med att hon är skygg, nu när hon är gammal. Men hoppas att det ändras när jag ska bo där i sommar. Ska vara kattvakt då. Frida gillar mig bäst för att jag har små händer. Hon är ju min katt också, min nallebjörn. Låg alltid och krama henne när vi skulle sova. Och hon låg med sitt huvud på min ena kudde med täcket under hakan. Ibland undrar man om hon är katt eller inte. Det är samma sak med Sally. Hon verkar ju vara en hund. Hon är precis som en.



Mina älskade katter:




Frida sover....


Gosar med min Sarah...



Sally sover också....


Sally fick ha en tratt på sig, för att hon slicka bort all päls på magen

Men vad full man var

Igår var jag ju hos Åsa och Melinda och för festa. Emelie var och hälsa på. Tyvärr tog det lite mer än 45 min att komma hit. Hon hade fått vänta på tåget två gånger, tror det var försenat. Och sen råkade hon ta fel buss, när hon kom fram till Södertälje. Det är inte lätt att hitta rätt buss om man inte kommer härifrån.


När hon väl kom så satt vi och små prata lite och drack. Sen kom Rolle förbi med sina kompisar ett tag. Sen efter de hade gått, bar det ner mot stan. Jag och Melinda gick ner.


Var jätte jätte full. Det var längesen man var så här borta. Till och med vakterna undra hur jag mådde, men insläppt blev jag. Och det första jag gjorde var att köpa en cider. Behövdes nog inte egentligen. Hade nog vart bättre med vatten.


ramla jag på övervåningen, när jag stod med ett gammalt ragg. Haha

Men han hjälpte mig upp och han verka inte ha brytt sig. Han var ju inte heller så nykter.


Så idag har jag ont i rumpan.


Kalas hos Casper

Några bilder:

 

  

 

 
   

Ut och härja

Firandet hos brorsan var lyckat. Casper var jätte glad. Bilder kommer upp sen, men inte ikväll. Snart så ska jag över till Melinda och Åsa och härja. Ska bli kul :D Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig. Det är inte lätt. Tänk om jag hade hittat någon fin klänning, på stan...
 


FIRA CASPER 4 år :D

Snart är det dags att åka till brorsan och fira Casper. Sitter och väntar på att klockan ska bli 14. Så att jag kan hämta tårtorna. Tyvärr blir de ju inte så många som beräknat, så hoppas de andra käkar fler bitar tårta. Brorsan har köpt massor av ballonger och massor av ljus till tårtan. Ska ta några foton och lägga upp sen... Nu ska jag fixa mig klart, innan jag ska hämta tårtorna.

Kram så länge..

Vilken lungn Fredag

Ja idag var det ju inte många barn på jobbet. Vi hade sammanlagt 7 stycken barn.
Efter lunchen och vilan var det 4 stycken barn kvar. Som tur var så var vi bara 4 stycken fröknar som jobba idag, med olika tider.

Efter jobbet var jag nere på stan och köpte present till Casper och Carro, men hitta ingen klänning :( .
Casper får massa lego, kom inte på något annat kul till honom, tyvärr och Carro fick två vinglas och två vattenglas. Vill gärna ha dem själv, haha. Så fick Casper och Lucas en var sin vattenpistol de kan leka med hos Carro. Men det vet inte Casper om än.

Så här ser glasen ut:













Ikväll har jag varit barnvakt. Och kom hem för en stund sen. Så nu ska jag hoppa i säng. Så man orkar fira 4 åringen Casper!!  Godnatt...

Usch så man ser ut...

Jag var ju nere på stan för att kolla på present till Casper och någon klänning. Bestämde att jag köper presenter imorgon efter jobbet. Kan ju då lämna dem hos brorsan imorgon, eftersom jag ska vara barnvakt imorgon kväll.

Var duktig, gick ner på stan och hem.

Men tror ni att jag hitta någon klänning, NEJ! Jag ser ju ut som en UPPSVULLEN SVAMP. När jag såg mig i spegeln ville jag bara gömma mig i ett mörkt rum och inte komma fram på länge. Fy fasen så man ser ut, usch...


Denna lediga dag

Vad skönt, idag så är man ledig. Fick sova ut i morse, det var rätt skönt. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe till någon barnfilm på kanal fyran. Och njuter av det. Vädret är ju tyvärr inte så bra. Typiskt när man är ledig. Tänkte ju gå ner på stan, men det ser ut som om det kommer att börja regna. Så tar nog bussen er ändå och kanske går hem istället.


Ska ner och kolla lite presenter till Casper och någon fin klänning till mig. Vill egentligen ha nya pumps men får ta det när jag får min lön. Så måste jag förbi systemet om jag inte tar det imorgon.


Vad ska man äta idag och vad ska man hitta på ikväll då? Vill ju göra något kul. Men kan inte hitta på vad som helst, ska jobba imorgon. Får se kanske pluggar lite... Skulle ju vara bra om jag gjorde några uppgifter. 


Nu ska jag kolla lite mer på filmen innan jag gör i ordning mig för stan.


Arga lappen hahah vissa är så roliga...

 

 

   

 

 

 

 

 

Gotti gott

Häromdagen köpte jag vinbladsdolmar. Guud vad gott det är. Visst är ju hemlagade godast. Men kan man inte göra såna själv eller har någon som kan, så får man köpa. Och det är så gott...


Haft tråkigt

Idag var det min korta dag på jobbet. Kom hem vid 13 tiden. Så somna jag i soffan som vanligt och vakna upp vid 16 tiden. Tänkte inte alls plugga idag, så jag känner ingen ångest för det. Jo kanske lite eftersom jag egentligen hade hela dagen på mig att plugga. Men får gilla läget nu. Har haft en jätte tråkigt kväll. Har kollat på några bra program. Så nu väntar jag på att det ska gå en vecka så att jag kan kolla på fortsättningen. Som desperate housewives och brothers & sisters.


Jaja nu ska jag väl ta och göra iordning mig och hoppa i säng...



  

  

  

  


MORRISEY

Skulle se han på Hultsfred 04. Men vet inte vad jag och Ingrid tänkte på. När vi skulle gå in på området där konserterna var så hade vi med oss dricka. Vet inte om vi trodde att vi skulle hinna dricka upp det innan vi kom fram till ingångarna. Och de hann vi ju inte göra. Man fick ju inte ta med sig dricka, in på konsert området. Så vi bestämde oss för att gå tillbaka för att lämna dem, i tältet. Då vi träffa en trevlig tjej och följde med henne för att förfesta med hennes kompisar. Då jag missa en av dem konserterna jag ville se. Såg den på långt håll och hörde. Då gjorde de ju inget men nu känner jag. Varför gick jag inte och kolla på han.


Nu kommer han till Stockholm och spelar den 24 juni kl.19: 30 på hovet.

Jag vill gå och kolla, men inte själv. Är det någon som vill följa med, som jag känner...??


Vad fort måndagen gick...

Så var det måndag och min långa dag kändes inte så lång. Timmarna bara flög förbi : D.

Var ute på förmiddagen och sen på eftermiddagen var jag inne med några barn. De flesta var ute i regnet. Och de ville inte jag vara. Städade på den avdelning jag var på och gick över till en annan avdelning sen. Den jag ville stänga på. Helt plötsligt var det ett kaos, då de som hade varit ute kom in och vissa föräldrar kom samtidigt. Fast det var över fort, eftersom en del redan hade gått medan de var ute. Helt plötsligt hade jag bara fem barn kvar. Om man tänker på att nästan tre avdelningar var inne. Efter en stund satt jag bara med ett barn och undra när pappan skulle komma. Ville ju självklart hinna med en tidigare buss. Och det gjorde jag : D


På vägen hem så sprang jag förbi Ica och köpte lite olja för att göra olivröra (typ som pesto) och vinbladsdolmar. Min middag. Mums... Det var gott.


Nu ligger jag i mörkret i min soffa och har ont i benen. Emma skrev och undra om det var växtvärk.

Haha tänk om det skulle vara det. Vad glad jag skulle bli då...

Men tyvärr är det inte det.


Söndag kväll

Har varit lite dutkig ikväll. Har pluggat medans jag kollat på tv. Har hunnit med några uppgifter. Har ingen lust och ork att plugga just nu. Ska försöka göra många fler uppgifter på onsdag. Håller på att plugga upp samhällskunskapen på komvux. Och pluggar till mitt sista prov, som handlar om politik. Får se om man orkar göra lite imorgon. Blir en lång måndag. Jag börjar klockan 8:30-18, om inte de sissta barnen går tidigare. Så om allt går som det ska så är jag hemma klockan 19. Så får se om jag orkar göra något då...

Nu ska jag kolla på någon film på 4:an en stund och plugga vidare, innan jag hoppar i säng.

Söndag

Så var det söndag. Har inte gjort det jag skulle. Har bara legat i soffan. Denna dag skulle jag plugga. ( Ett helt A-4 papper). Har gjort lite, men inte så mycket som jag ville och tänkt. Vet inte vad det är med mig. Är så trött... orkar ingenting. Men får ta tag i det efter att jag kollat på de tv programmen som är på söndagar.


Idag har jag inte ätit så mycket. Inte så mycket onyttigheter men tyvärr lite ostbågar, men druckit mycket vatten. Mer vatten kommer det att bli. Kan ju vara därför jag inte orkar så mycket. Men så är det tills jag blir van, med det.


Nä nu blir det tv ett tag. Och sen ska jag ta mig i kragen och sätta igång att plugga....


Eurovision Song Contest 09

Kom hem nyss ifrån Sarah. Vi har kollat på Eurovision Song Contest. Och i år var det faktiskt många bra låtar. Men Sverige kom inte alls på en bra plats. Som alla vet så vann ju Norge. Och den låten var ju inte så dum. Den går ju hem...


Man kan få ett gott skratt ibland

Linneas ord:

Ostbågar =
Ostkrokar
Tvkontroll=
Tvtryckarn
Pannkakor= Plättar
Ungspankaka= Pannkaka

Man märker att Linnea inte är här ifrån, när hon väl säger nått sådant. 

BLIR GALEN!!!

Vad ska jag göra ikväll.??? Ska man gå ut och härja eller ska man ta det lungt??
Vad fasen vill jag. Har nu suttit i timmar och försökt bestämma mig. Vill göra båda sakerna, känns det som.

Lördag

Så var det lördag. Sitter jag i soffan medan solen skiner där ute. Har tänkt gå ut på min fina balkong och sätta mig. Men det är så varmt. Pallar inte det... Tänkte ju sola lite, men orkar inte det och har inte tid med det heller. Måste plugga lite. Inte för att jag sitter och gör det nu. Kollar på någon konstig film, Adaptation. Kan ju plugga till det, den kan ju få gå i bakgrunden medan jag pluggar. 


Sen vet jag inte vad jag ska hitta på ikväll. Prata lite med Linnea och de skulle vara hos Emma och Charlie och kolla på Eurovision Song Contest. Vet ej var Melinda håller hus. Men som jag tror är hon i Örebro och Åsa ska upp till Stockholm och träffa några friends. Vet inte om hon ville att jag skulle följa med igår, när hon ringde...


Vet ej om jag orkar härja. Tänkte ju det först, men är helt slut. Det har varit en händelse rik vecka på jobbet.


Ända sen jag vakna har jag funderat på vad jag ska stoppa i mig idag. Var hos mamma igår och tänkte att jag skulle väga mig. Men fasen inget har hänt. Fast jag har börjat äta nyttigare, kött och grönsaker. Visst har mina lår blivit mindre och kanske lite i ansiktet, tyvärr inte magen. Kanske inte rör mig så mycket som jag ska. Måste kanske börja gå till station, istället för att ta bussen. Får börja med vattendieten, funkade ju förra gången... Låter inte så bra, det där med vattendieten. Men funkar för mig. Äter ett mat mål på jobbet. Och när man kommer hem så är det vatten och kanske någon frukt på kvällen. 

Men idag ska jag äta ett mål mat. :D


Martin Soneby Citysport


Nu var det dags för Hattparaden

Hattparaden var lyckad. Barnen hade jätte kul och vi fröknar med.  :) Det var två dagisar med alla sina 3 avdelningar. Så det var många knattar som kom på besök + våra barn. Alla var så fina i sina hattar och mössor. Det blev ju extra roligt när vi fick en clown och en apa på besök. Haha... Sen så dansa vi lite till några roliga barnsånger. Det var full fart. Mest så sprang jag runt och tog bilder. Men när man väl var med en sväng, så kände man att man inte riktigt var i form. Sen var det ju dags att slänga på korven på grillen. Och mitt jobb var att göra iordning korvarna och brödet. Vet nu hur det känns att vara korvgubbe. Jag lyckades bra med min hatt eller vad man ska kalla det... Alla tyckte att jag såg rolig ut. Och det gjorde jag väl också. Barnen skratta och det gjorde mina kollegor också. Tillslut tyckte några att jag passa i den. Tack för det... Min jobbakompis Anna fick prova den också. Och bilder på mig och Anna ser ni nedanför...


Jag


Anna


Datorn :)

Nu är min dator hemma igen. Det kosta bara 600kr och en USB port funkar :D.
Han tog bort dem andra två....

Hattparad

Imorgon ska vi ha hattparad på jobbet. Och jag ska ta med mig en hatt/mössa som Mickis har sytt i skolan. Som jag fått. Det ser ut som en strut. Ska bli kul och se vad alla tycker om den. Om jag nu kommer ihåg att ta med mig den.

Nu har jag ju ingen dator så får se när nästa uppdatering på bloggen blir...

Hur ska detta gå???

Idag ska jag lämna in datorn för att se vad som är för fel på den. (USB-portarna)
Hoppas de inte hittar några andra fel. Undrar vad detta ska kosta?. Pappsen ska med ner, när det är dags att snacka om priset. Han känner dem.... Ibland kan man kanske ha lite tur. Men det vet man ju inte.

Så nu spenderar jag lite tid med datan innan den ska lämna denna lägenhet. Känns precis som om man ska lämna in sin mobil eller något. Hur kommer detta gå? Kom på att brorsan har min gamla bärbara dator. Så ska hämta den idag :). Så jag kan nog vara inne på nätet ändå och fixa det jag behöver på datorn. Vad man är beroende av en dator. Helt sjukt....

Vi ska sola...

Medan vi var ute idag. Frågade jag två killar vad det höll på med. Det höll på med någon filt.
De skulle sola. Då kollade och frågade den andra killen mig.


Killen: Jaha så du brukar också sola hemma.

Jag: Nej det brukar jag inte göra och började skratta.

Killen: Nähä okej.


Så gick han sin väg.


Ballar av stål del 9

Hahahaha detta avsnitt var roligt. Då tänker jag på Soneby Citysport. Hans utmaning var "utkastad" och han var på stadsbiblioteket och sjöng. Skratta så högt, så undrar om mina grannar hörde.
Har försökt få tag på kilppet men det verkar inte finnas just nu. Men snart har jag det och då lägger jag upp det. Så alla kan se. Och få ett rejält skratt  :D

Hatar min dator

Var hemma hos Melinda och Åsa i söndags. Och låg i soffan då jag skulle sätta mig upp och datorn ramla i golvet. Efter det blev det glapp i ena USB porten så mitt Internet funkar inte alls ibland. Mina andra portar funkar inte alls. Så nu försökte jag köra om min dator med mina säkerhetskopior och har bränt ner allt på cd skivor. Suttit i timmar inte, alls kul och det funkar inte... Så ska ner till en affär imorgon och prata med dem. Om det kostar för mycket så måste jag köpa en ny. Ville det förut när alla andra köpte nya. Men nu vill jag inte alls ha en ny dator. Trivs med denna. Men ska se om jag kan lösa det på något annat sätt. Kanske kan skaffa trådlöst istället. Men då funkar ju inte alls de andra, som att ladda ner bilder och musik till mobilen....


Och jag har inte råd att köpa en ny heller. Men får fixa det på något sätt.

Så nu för att mitt internet ska funka så har jag snott en snodd runt modemsladden och satt fast det i mitt bord, så att det inte ska glappa.


Längesen jag hade så här kul...

Denna helg var riktigt lyckad. Var längesen jag hade så här kul ute. Var ute i fredags för att kollade läget. Sen lördags var det utgång igen. Jag och Melinda gick på för fest hos Sarah. Det gick lite segt att dricka men fick ner lite. Vi lekte någon lek, där shotar var inblandade. Leken var shades on. Den leken körde vi lite då och då ute. Det var kul...haha


När vi väl kom till 550 så var det såklart kö. Men vi hade jätte kul i kön. Jag, Jacqueline och Melinda kom på att vi skulle säga en färg i varje mening vi sa. Min färg var svart, Melindas var grön och Jacquelines färg var brun. Och ibland fick vi verkligen till några bara kommentarer. 


Jacqueline:

Jag blir så glad ifall Åsa kommer då blir jag så brun.

Blir så glad så jag nästan blir brun i brallan...

Det här är min bruna kompis...


Melinda:

Är det grönt om jag går in eller?

Kan jag få en grön drink?


Jag:

Går det bra med svarta pengar?

Vad svart du är...

Det här är min svarta kompis...


När vi väl skulle in så släppte vakten in Lia först. såg kul ut och vi började garva. Det roligaste var att vi alla sa samtidigt hejdå Lia. Såg allt att dörrvakten också tyckte att det var kul och börja skratta lite. När vi kom in så skulle vi betala. Bredvid han som satt vid kassan stod det någon snubbe som sa till alla att hänga in jackorna i garderoben. Först in med var Melinda.
Och han sa först till Melinda.


Snubben: Skulle du kunna hänga in din jacka i garderoben?

Melinda: Va min jacka. Nej det är min outfit.

Snubben: Va är det. Jaha okej.

Han såg helt förvånad ut när han sa det.


När jag skulle gå in, hade han bara svårt att flytta på sig. Han stod väl också och tänkte om min jacka hade med min outfit att göra. Sen härjade vi bara runt där nere. Och sa våra kommentarer med färger och lekte shades on. Själv kommer jag ihåg att när vi en gång stod och skulle beställa dricka lekte vi den leken ( Jag, Melinda och Jacqueline). Och då stoppa jag  sugrör i min näsa och tyvärr var det ingen av dem som såg det. Utan det var några andra som stod på andra sidan av baren. Sen i slutet stod jag och Melinda och pratade med Karim. Det var allt roligt. Han är ju inte klok...


Träffa också Vigge. Jag frågade var ha hade varit någon stanns. Och svaret var där borta och pekade... hehe
Jag fatta ingenting men nicka ändå. Sen på vägen hem så besteg jag och Melinda Mount Everest...

Hockey och vin forts

Glömde skriva i förra inlägget, om vår tripp hem.

Efter att vi varit på kebaben så gick jag och ställde mig vid min bussen och Melinda gick över till sin buss. Efter några minuter ringde hon och sa att det inte gick någon buss hem till henne, till Mariekäll. Då skulle hon få lov att gå hem. Så hon började gå medans jag stod och vänta på bussen.

När väl min buss kom och jag gick på, så fick jag syn på att Melinda satt på bussen. Jag stanna i bussen och stirra på henne och utbrast med, vad fasen gör du på denna buss???. Tänkte nu har hon tagit fel buss och tror säkert att hon är på väg hem. Hon kom på att hon skulle åka hem till sina päron och sova, istället för att gå hem. 

Guuuudd vad vi skratta av själva sitvationen. 

Kom på att hon ska ta bussen och går till centralen för att ta samma buss jag ska ta. Då jag står lite längre bort. Hon kunde ju bara ha vänt och stått vid mig istället för att gå själv till centralen.

Super sweet 16

Sitter nu och kollar på super sweet 16. Handlar om en tjej, Stefanie som har cancer och trodde inte att hon skulle leva tills hon blev 16 år. Hennes högsta dröm var att kunna fira den dagen.

Inte för att jag brukar sitta och kolla på super sweet 16. Men råka fastna och kollat på tre avsnitt. Detta avsnitt var ju bäst. Hon är inte bortskömd på samma sätt som de andra girlsen och boysen. De har överaskat henne, eftersom hennes önskan var att kunna fira sin 16 års dag och det med massor av överaskningar som hennes favorit rockband.

Detta var ju inte som alla andra avsnitt. De andra som är så äckligt bortskämda...

Några bilder:




Hennes nya hår, för kvällen. Och den snygga klänningen, som hennes älskligdesigner gjort.

My chemical romance

Hockey och vin...

Kollade på hockeyn igår, som dem flesta gjorde. Men det gick ju som det brukar. Sa till Melinda, varför kolla på matchen när man vet hur det blir när de spelar mot Canada.

Medan matchen höll på, så blev det några glas. Haha man var lite rund om fötterna när vi skulle ut.

Jag hade kul hemma men ute var det sådär. Krylla av småbarn...


Sen säger jag bara h***. Melinda vet vad jag menar...


Hos Linnea

Nu sitter jag hos Linnea och kollar på hockey. Med Linnea, Emma och Buddha. Och nu leder Sverige (Sverige- Tjeckien). I början av martchen åt vi mat. Linnea hade lagat en god potatisgratäng med kassler i och fetaost sallad. Det var gott :) Och nu sitter jag och dricker kaffe.... Och nu kramas dem på tv framför vår målvakt. Och de trycker ner våra spelare. Men blev dubbel utvisning.

Nä nu fick jag en tillsägelse att skriva till min länk till min blogg på facebook. Så måste väl fixa det nu och kolla vidare på hockeyn.





Om melodifestivalen

Några barn på jobbet pratade om melodifestivalen. Då jag hörde en kille prata om vinnaren.

Jag gillar en grupp, EMD. Så gillar jag hon som skriker. Hon som vann. Men tyvärr så skriker hon så mycket. Jag börja ju förståss as garva när jag hörde detta. Lät ju roligare än vad det gör när man läser det...

 


Är det så man gör...

Helena en jobbakompis berätta idag om hennes söner som har gått och blivit kära. Båda går på mellan stadiet. Och det är första gången båda sönerna är kära. Den största killen sms: ar mycket med tjejen han är kär i. Och hon skickar många sms på kvällarna. Fast han ligger och sover. Har nog inte förstått hur man sätter på ljudlös. Lillbrorsan har börjat klaga lite på det, när han ska sova. Nu börjar Helena undra om det räcker att fylla på sonens mobiltelefon med en hundring.

Lite sms ifrån tisdag kväll.:


Han: God natt ska sova nu.

Hon: Ska du sova redan. Det är ju tidigt.

(Klockan var då elva och hon skolkar rätt mycket. Så behöver inte gå upp så tidigt.)

Han: Måste det brorsan ska sova nu. Delar rum med lillebrorsan.

Hon: Vad jobbigt, det skulle jag aldrig orka göra.

Han: Men kom till skolan imorgon. Så kanske du får något ifrån mig...

Hon: Vad får jag då??

Han: Jo du får en energidryck av mig!!


Det lät så gulligt tycker jag. En energidryck....


Lillebrorsan har då också blivit kär. På alla hjärtans dag, hade han varit och köpt en hjärtformad choklad ask till henne, av sina pengar. Och ville att läraren skulle lämna den eller så fick Helena göra det. Men Helena och läraren tyckte att han skulle göra det. Också blev det! Hon blev jätte glad, att han lämna den.


Och här kommer det andra


De fick en uppgift i skolan. Och det var att skriva ett brev till någon. Han tyckte det kändes bättre om man verkligen skriver till någon än att ge brevet till läraren.


Så han kom på att skriva till den han var kär i. Läraren peppa honom att göra det. Och innan påsk postade det brevet. Han var ju jätte nervös att hela skolan skulle få veta det. Och blev jätte nervös och undra när hon skulle få det. Det skulle ju bli efter påsk.

Och när han väl gick till skolan så var han så nervös. Men tyvärr var hon inte i skolan.

Han trodde att hon blivit sjuk eller hoppades på det. För hon var ju inte där.


Och sedan hon kommit tillbaka så har hon tittat på honom jätte mycket och han på henne. Han undra om man stirra mycket på varandra är man kära i varandra då. Och om man känner lite pirr i magen. Är man kär då.???


Så gulligt...


Vilken dag på jobbet....

Vad som helst kan hända på jobbet. Brorsan ringde och berätta om hans dag. Den var ju mer jobbig än vad min dag har varit idag.


Fatta inte början. Men de slutade med att de skulle gripa en pundare, med hans tjej som släp. Allt hände nere i pundarens och hans tjej trappuppgång. Tjejen blev skraj när brorsans och hans kollega fick lov att slå ner hennes kille. Han anföll brorsan och kollegan. Så det var ju bara att agera. Brorsan fick använda sin batong för första gången. (Det heter inte batong men kommer inte ihåg vad det heter istället). En svart tunn sak som man skjuter ut. Dörrvakter har också en sådan.


Det var rätt trångt i trappuppgången så brorsan röjde sönder trappräcket och en strömbrytare. När han väl höll på att fajtas så skulle hans kollega hjälpa till och när han hoppa in, så råka han komma mitt i en spark och fick den i ansiktet. Så han var rätt yr efter att pundaren sprungit upp till sin lägenhet. Då var brorsan på väg upp efter honom, för att se var de bodde. Då pundaren skrek: hämta yxan. Och brorsan vände tvärt när han hörde dem orden.

Så det var bara att ringa polisen. Så nu blir det rättegång och sån skit.
 

Brorsan och kollegan fick fler sparkar i ansiktet och på andra stället. Så nu går brorsan runt och har lite ont i ansiktet och ett svullet knä. Hans kollega fick lov att besöka sjukhuset och är fortfarande på där. Han åkte dit vid 17 tiden och nu är klockan 21:40 och är kvar där.


De som annars brukar ha det rätt lugnt. Sådana här saker har ju inte hänt sen brorsan börja jobba på stan.
Kanske jag inte hade en så jobbig dag på jobbet trots allt. 


Grannfejden...

Kollade på grannfejden. Det handla om en som hade 8 stycken hundar. Fler i området hade också hundar. De andra grannarna hade inte klagat lika mycket och skolan som låg bredvid hade inte heller klagat. Grannarna till henne med hundarna klagade på att hundarna skällde dygnet runt (om man ska sammanfatta allt)


De hade ringt kommunen, andra ställen och polisen. Men det barnsligaste av allt var att de aldrig hade gått över till henne och pratat om problemet. De visste ju inte ens hur hon såg ut... De hade bara sett henne på långt håll. Hon med hundarna visste inte ens vilka det var.


Visst kanske de inte fick den hjälp de ville hos kommunen. Men man får faktiskt ta sig över till sin granne och prata, om de hade så problem med skällandet. Kommunen tyckte inte att problemet var så hög på den skalan, så att de kunde göra något åt det. Grannen sa att de hann bo i sin villa några veckor innan de fick flytta in hos olika kompisar för att de inte kunde bo där ute, på grund av hundarna.


Hon med hundarna hade kollat upp allt och hon var godkänd att ha hundarna. Hon var ju den i programmet som var villig att allt skulle lösa sig. Hon var ju med på alla lösningar. Medan grannen som klagat hoppade av. Hon orkade inte mer efter att de hade träffats och försöka löst problemet.


En av lösningarna var att sätta på hundarna ett halsband som spruta en stråle vatten mot ansiktet, så fort de skällde. Tillslut lärde hundarna sig att inte skälla jämt.


Varför ens klaga när man inte ens vet vem som har hand om hundarna och sen hoppar av för att det var så jobbigt. Jaja man vågar ju klaga så länge man inte behöver träffa sin granne eller vaddå?

Hon var en av dem här grannarna som inte har något liv, utan klagar på andra för att dagarna ska gå.
Blir så förbannad på såna grannar. Kanske för att vi har såna hos mamma. De har till och med gott på mig....


Gjorde mycket denna helg...

Torsdagen:

Helgen började med Valborg.
Då var vi ute hos Linneas föräldrar i Pershagen och grilla och festa. Maten var gudomlig och sällskapet var inte dåligt heller. Hade helt enkelt trevligt. Kvällen slutade med att vi satt och sjöng Sing Star. Kom väl hem efter klockan 4 på morgonen, tror jag.
 






Fredagen:

Skulle jag ta det lugnt men då ringde min kära kompis Melinda och undra om vi skulle hafla.

Vi satt hemma hos mig och förfesta och babbla. Vi pratade med Rolle i telefonen och hade våra skratt attacker... Sen kom Anna och vi gick till 550. Vet ej vad som hände där, men det slog till i huvudet på mig. Men kul hade jag. Vid kebaben träffa jag Anders (Vi har gått på samma dagis). Ännu en till person. Sen var det hem och käka kebaben. Decka som vanligt i soffan, med datorn på och tvn.


Lördag:

Denna dag skulle jag med mammsen till plantagen och köpa blommor, till min balkong. Som tur var ringde hon vid 8 tiden och väckte mig. Kom då på att jag hade missat att ställa klockan. Så det var bara upp och städa lite innan hon skulle komma. Sen var det dags att promenera till plantagen. Där hitta vi blommor som jag ville ha. Sen var det att gå hem igen. Vad vi slet med påsarna och min stora kruka. Men hem kom vi i alla fall. När vi kom hem tog vi och fika lite. Medan vi satt där på min balkong, gick ena stolen sönder lite. Så nu måste vi kolla efter en ny eller nytt bord och stolar. Sen åkte vi ner på stan för att kolla lite annat. Där hitta vi lite mer saker till balkongen. Sen var det hem till mamma och äta sill och potatis... MM det var gott. Efter det var det dags att åka över till mig och plantera blommorna och fixa till balkongen.


Så här blev det:











Senare på kvällen kom Melinda och hämta mig. Vi åkte hem till henne och kolla på

Hitta Nemo och åt godsaker :D och glodde på tv sen. Det var allt skönt att ta det lugnt.


Söndag:

Idag har jag inte gjort något speciellt. Bara slappat i soffan och fixat små saker. Ska snart gå och handla lite. Sen är det dags för repriserna och programmen som är på söndagar. Ska vara duktig och styrka samtidigt. Sen imorgon börjar ju en ny vecka.




 
 

Nunna....

Fick en liten tänkare när jag festa igår, när vi sjöng Sing Star och då kom det en låt som fick mig att tänka långt tillbaka i tiden. Då man gick på högstadiet och killen jag var tillsammans med då. Kom då att tänka på hur många år jag varit singel nu. Sitter och räknar på det nu. Trodde inte att det var så många år. Har jag räknat rätt så har jag varit singel i 9år. Nästa att bli nunna....


Det gör väl någon...

Kul att man räknas med. Men det är väl någon som gör det....

RSS 2.0