Är det så man gör...

Helena en jobbakompis berätta idag om hennes söner som har gått och blivit kära. Båda går på mellan stadiet. Och det är första gången båda sönerna är kära. Den största killen sms: ar mycket med tjejen han är kär i. Och hon skickar många sms på kvällarna. Fast han ligger och sover. Har nog inte förstått hur man sätter på ljudlös. Lillbrorsan har börjat klaga lite på det, när han ska sova. Nu börjar Helena undra om det räcker att fylla på sonens mobiltelefon med en hundring.

Lite sms ifrån tisdag kväll.:


Han: God natt ska sova nu.

Hon: Ska du sova redan. Det är ju tidigt.

(Klockan var då elva och hon skolkar rätt mycket. Så behöver inte gå upp så tidigt.)

Han: Måste det brorsan ska sova nu. Delar rum med lillebrorsan.

Hon: Vad jobbigt, det skulle jag aldrig orka göra.

Han: Men kom till skolan imorgon. Så kanske du får något ifrån mig...

Hon: Vad får jag då??

Han: Jo du får en energidryck av mig!!


Det lät så gulligt tycker jag. En energidryck....


Lillebrorsan har då också blivit kär. På alla hjärtans dag, hade han varit och köpt en hjärtformad choklad ask till henne, av sina pengar. Och ville att läraren skulle lämna den eller så fick Helena göra det. Men Helena och läraren tyckte att han skulle göra det. Också blev det! Hon blev jätte glad, att han lämna den.


Och här kommer det andra


De fick en uppgift i skolan. Och det var att skriva ett brev till någon. Han tyckte det kändes bättre om man verkligen skriver till någon än att ge brevet till läraren.


Så han kom på att skriva till den han var kär i. Läraren peppa honom att göra det. Och innan påsk postade det brevet. Han var ju jätte nervös att hela skolan skulle få veta det. Och blev jätte nervös och undra när hon skulle få det. Det skulle ju bli efter påsk.

Och när han väl gick till skolan så var han så nervös. Men tyvärr var hon inte i skolan.

Han trodde att hon blivit sjuk eller hoppades på det. För hon var ju inte där.


Och sedan hon kommit tillbaka så har hon tittat på honom jätte mycket och han på henne. Han undra om man stirra mycket på varandra är man kära i varandra då. Och om man känner lite pirr i magen. Är man kär då.???


Så gulligt...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0