06:15 blev istället 08:00

 FÖRSOV man sig imorse. Vad fasen, jag som skulle öppna och sluta tidigt. Det var första gången jag försovit mig, när jag ska öppna. Kan ha hänt någon mer gång, men det måste då ha varit i början då.

Fick ringa min kollega Lucas och han var så snäll så han kunde öppna istället fär mig. Jag råkade vakna den tiden då mitt tåg gick. Tog Lucas tid och skulle då ha börjat klockan nio, men behövdes tidigare ändå. Så fick ingen sovmorgon. Och så fick man lov att stänga. När jag har haft mina stängningar har jag fått stänga tidigt. Men idag var det efter klockan fem. Så missade den bussen jag brukade ta och fick vänta på halv sex tåget. Och så missade jag början av min tvättid också.

Skulle ju ha gått och tränat utan Anna idag. Men råkade somna efter att jag kastat in min första tvätt. Och vaknade så sent så hann inte dit. Stackars Helene som fick träna själv.

Nä nu ska jag fortsätta glo på tv och vika tvätt...

I sommar...

Är det någon som vill följa med MIG och Anna G till Gotland?. Kanske under dessa veckor: v. 29, v. 30, v.31? Hyra en stuga. Just nu är det billigt...

Eller så kanske åka och hälsa på Melinda??

Vilken dröm....

Min vän Niklas åker idag tillbaka till Bullandö för att jobba en ny säsong där. Det lät frestande att åka iväg och jobba sådär, när jag och Therese pratade om det igår. Vi var inne på deras sida och glutta lite.

Det var ju längesen jag jobba i ett stort kök, men fasen tänkt om jag kunde det igen. Då kunde jag göra sådana här grejer. Först tänkte jag på diskare, där ute. Där skulle jag kunna jobba som det. Men inte i denna stad. Och vilken miljö man jobbar i då och att vara där ute hela sommaren. Fasen vad härligt…


Men det är väl något som man får drömma om. Mitt största problem är vad jag nu ska jobba med en månad i sommar. Sen vill jag ha ledigt så att jag kan åka bort. Det måste jag göra denna sommar. Har inte varit utomland sen år 04. Utan bara varit hemma och slappat och försäg har ju det varit skönt men vill ju göra något roligt, som att åka iväg också. Men får väl se hur det blir denna sommar. Får ju hoppas på det bästa.

 

 


Uppe med tuppen känns det som...

Så skulle man få lov att gå upp klockan 08:00, idag. Casper ska komma och jag ska sitta barnvakt. Ska bli kul :D. För det var längesen jag träffade honom. Vill ju hitta på något kul med honom nu när han är här. Men vet inte vad jag ska hitta på...

Det är ju fint väder ute. Kanske ska gå till någon fin och rolig lekpark. Men var ska man då fara någon stanns????Nä nu kollar vi på Barnkanalen. Och snart börjar Lotta på Bråkmakargatan. Så det måste man ju titta på, han har ju inte sett Lotta på Bråkmakargatan.

Ska väl snart tänka på mat. Eftersom Casper inte åt så mycket frukost. Just nu sitter han och gungar på min gungstol. Man är ju lite seg och trött. Men får väl sova sen när han farit hem.

Min älskade favorit kille!!!!











Verkar vara skönt att titta på tv, när man ligger på golvet :D

Exprementerat igen...

Jaha och vad ska man äta idag då. Det har jag gått och funderat på hela dagen. Det brukar jag gå och tänka på, rätt ofta. Eftersom jag kommit till den gränsen igen att jag inte är hunrig, när jag kommit hem ifrån jobbet. Så är det svårt att hitta på något. Är ju liksom inte sugen på någonting.

Pasta men en påhittad sås:

Olja
Vitlök
Gul lök
Vitpeppar
Salt
Majs
Grön Chili
Mjölk

Pasta kocka den som vanligt. Sen när den är klar brukar jag skvätta på lite olja och strö över svartpeppar och flingsalt.
(Skit gott, bara de...)

Bestäm själv hur mycket av allting du vill ha med i såsen. Stek vitlöken och löken tillsammans med gröna chilin. Salta och peppra lite. Sen i med majsen. Häll i matlagningsgrädde och lite mjölk och låt det puttra ett tag. Till sist häll i pasta och rör om tills allt har blandats. Sen är det bara att servera.
 :D



ETT TIPS!

Man brukar ju pressa ner vitlök i maten, när man ska använda den. Men om man bara vill ha lite smak av den. Skär den i ganska stora bitar och stek den. Tag bort den sen, efter ett tag. Låt den inte få någon färg. 


Aaaaaaaaaaahhhh

Blir ju inte förvånad att det går så här... Det ju inget nytt när det gäller mig. Är ju liksom van... Aaaaaaaaaaaaahhhh


Åhhhhh

Kan man hata sig själv mer än vad jag gör!!!!!!!

Hahah vadå på lyset...

Jag, Anna och Therese satt och drack lite vin igår. Då Melinda och Åsa kom hit och gjorde oss sällskap. De blev ju lite på lyset. Men de skulle ju ut så de var ju bra. 

Åsa tog en cigg av Therese för att ha den på vägen till ut. Och hon påminnde oss flera gånger att vi inte skulle trampa på ciggaretten som låg på mattan i hallen. (Hon la den där för att inte glömma den).  Och när Therese skulle gå ca 45 min senare så såg vi att hon hade glömt ciggaretten på golvet. Hahahaah


Och nu kommer mer...

Och imorse när jag pratade med Anna på msn. Så sa hon att hon hade hittat ett oranges cdfodral i sin väska. Hahaha de var en av Åsas presenter ifrån Melinda, nu när hon är hemmar tills nästa jobb kallar. Som hon hade lämnat hos mig för att ta senare. Och de var viktigt att inte glömma den denna gång. Och det gick ju bra märkte vi. Fattar inte att hon inte såg att det var Annas väska hon la den i...

Ja på lyset var dem iallafall....

Måste nog ringa dem och prata med dem och se hur mycket de kommer ihåg.

Rekomenderar denna resturang...

Igår var jag och Anna på stan och kikade lite i affärer. När vi var på väg hem såg jag en nijongrön skylt brevid 550. Orkade inte läsa klart den skylten, då det stod ett träd framför den. Så sket i det. Då Anna utbras: Åh en Indisk resturang. Jag som är så seg stod och kollade runt mig och undrade var...

Då det var den där skylten jag inte hade orkat lästa klart. Jag blev förståss jätte glad :D. Vi gick fram och började lästa menyn. Då dörren öppnade sig. Och en indisk kille började prata engelska med oss. Han fattde inte riktigt vad vi sa. Så då kom en annan och han pratade svenska. Vi gick in för att lästa menyn där inne istället. Och beslutade oss att vi skulle komma tillbaka senare. Då vi skulle sammanstråla med Therese.

 
Det var bara jag och Therese som gick dit och handlade mat. Anna var inte så hungrig så hon hoppade över det. När vi kom dit var de så snälla. De hjälpte oss lite med vad vi skulle äta. Då det var så svårt att välja mellan allt som fanns. De visade oss en liten rundtur i resturangen, då vi var lite nyfikna på hur det såg ut. (Det var ju gamla St Ragnhilds cafet). Och de bjöd oss på något drickbart medans vi väntade på maten. :) 

Vet nu hur Danne kommmer att se ut när han blir äldre. Hahaah det var en där som var så lik honom. Eller Danne kanske lik honom. :)

När vi kom hem, vad vi njöt. Kan bara säga FANSEN VAD MATEN VAR GOOOOODDDD! Man åt bara mer och mer fast man var proppmätt! Man inte kunde lämna något kvar. Men jag sparade lite mat tills idag, ändå.

Så snart ska jag njuta av den goda maten igen.

Jävlar....

Så var det ju tvättdags ikväll. När jag väl skulle hämta min sista tvätt som jag satte på innan klockan nio. Så fick jag inte ut den ur tvättmaskinen. :(

De stänger visst av strömmen efter nio. Det visste jag inte att de gjorde. Vet att de är tvättförbud efter klockan nio. Men jag måste ju kunna få ut min tvätt, trodde jag. Tänkte inte på att den kanske skulle rulla på efter nio.

Så nu får jag gå upp klockan sju och hämta min tvätt. Jag som ville sova lite längre. Men kanske bra på ett sätt. Då får jag mitt morgon kaffe och kanske kan trycka i mig frukost innan jag åker till jobbet. :D 




Vem åkte på fel dag????

En gång om månaden åker vi till Skillebyholm (i Järna). Vi brukar åka med ett annat gäng ungar ifrån ett annat dagis. Och de satt på bussen som vanligt när vi steg på.

Efter att vi åkt förbi Järna station gick det på fler ungar och stationen efter det ett par till. Det var alltså 4 st olika barngrupper ifrån olika förskolor, som skulle till Skillebyholm. Alla vi började kolla på varann och undrade vem av oss som hade åkt på fel dag. Vi kom inte fram till nått. Tänkte att det får vi väl veta av Karin när vi kommmer fram.

Hon berättade att när bussen kommer brukar hon stå och kolla hur många barn som går av bussen. Eftersom hon ser deras små ben, på andra sidan bussen när de går av. Och denna gång så var det väldigt många många ben som gick av bussen...

Men det gick så bra så hela dagen. Det var lite roligare att det var så många som var med. Och jag har vikarierat på alla dessa avdelningar. Så det var rätt kul, att de var med.

Vi fick träffa jätte många söta djur. Ska lägga upp bilder senare när jag orkar. Om jag orkar...

Vill ha min mobil...

Ni som läst, vet ju att jag har lämnat in min gamla mobil på lagning. Och vad jag längtar efter att den ska bli klar. Börjar tröttna på den jag har nu...

Kroppen lever sitt egna liv...

Åh så har man en ny vecka framför sig. Denna dag har ju gått så fort. Och skönt det, eftersom jag öppnade imorse. Denna helg skulle man ju ta det lungt. Men så blev det inte! Inte för att det blev världens röj. Men ändå är jag väldigt seg efter denna helg.

Ibland önskar jag att helgerna var längre. Och det är jag nog inte ensam om.

Har precis vaknat efter min lilla tupplur efter jobbet. Och ligger nu och undrar vad jag ska hitta på att äta. Börjar bli riktigt hungrig nu. Och vill komma på något innan man går och tränar...

Nä får väl gå ut kolla vad som finns i frysen.

Plus medel...

Jag och Anna valde att ta ett jympapass idag. Ibland hann jag inte med, när det gällde vissa övningar. Men det gick ju bra ändå. Kan ju säga att efteråt så var jag helt slut. Skit bra då har jag ju rört på mig, som jag ska :D.

När vi var på väg hem så undrarade jag om jag skulle somna i duchen. Lyckades hålla mig vaken. Hahaha

Känns fortfarande bra. Men får se om man kan ta sig upp ur sängen imorgon. Imorgon ska vi iallafall vila ifrån träningen. Och jag ska bara ta det lungt imorgon kväll.

På lördag kommer MELINDA hem. Och Åsa kommer hem till mig. Det var ju ett tag sen vi umgickis. Så då blir det party... :D

Oki...

Nähä. Då vet jag...

Why??

Jag sitter och tänker, går och tänker och drömmer mig bort. Det känns som om jag gör det hela tiden. Vad beror detta på??? Så HÄR burkat jag inte hålla på. Det känns lite jobbigt att jag lägger ner så mycket tid på det. Kan liksom inte koncentrera mig, känns det som.

Tro jag vet varför. Men vill inte inse det. Och varför ska jag göra det egentligen??!!!
 
Jobbigt jobbigt!!!!

Berget...

Ja det blev ju så att jag stack till berget ändå. Fast jag inte skulle det. Men Therese hjälpte mig och skaffa en biljett i sista sek. Hade lite ångest efteråt när jag visste att det inte fanns någon återvändo. Men nu efteråt ångrar jag det inte.

Det var en MÖRCH kväll. Träffade många man kände och många man inte sett på flera år. Och det var längesen det var så. Till och ifrån kände jag mig väldigt trött och bara ville hem. Men det försvann snabbt, som tur va!!!

Girlsen var på G och det var jätte kul. Emma du var verkligen på röj humör och det gilla jag!!!! :D Vilket drag det blev då, när Hoffmaestro kom ut på sen. Kändes som om alla flippade då. Det gjorde iallafall jag i  mellanåt.

Idag så är man inte alls bakis, utan bara väldigt väldigt seg. Man drack ju ganska mycket igår... Har liksom inte tagit mig hem än. Men nu när vi tjejer lagat mat kan man ju inte bege sig hem. Det får bli en sen hem färd.  

Detta var månadens utgång. Nu blir det lungt denna månad, hade jag tänkt! Skulle ju egentligen ha tagit det lungt denna helg... 

Ha något att torka tårarna med!!!!



Vad jag grät till denna låt!!! Lider med Ken Ring....

Lite förvirrad....

Jag var ju nere på stan igår och fixa en present till mamma. Innan jag åkte pratade jag med mamma. Hon sa säkert då, vilken dag det var. Men det verkade ju inte ha fastnat. Pratade med brorsan på stan ifall han också skulle till mamma på middag. Men han jobbade sent. När jag kom hem ringde mamma igen. Tror hon hade kommit på vad hon önskade sig. Men det hade jag redan fixat.

Kände att jag inte riktigt hade riktigt tid att prata med henne. Kunde ju göra det när jag kom hem till henne. Så jag sa att jag kommer snart. Då kan vi prata mer..... Då sa hon ska du komma idag? Ja vi skulle ju äta middag. Men så var inte fallet. Det var på lördag (och igår var det ju fredag).

Så då var det ju så att jag inte skulle iväg. Och jaha vad skulle jag nu göra resten av dagen. Men åkte på middag i Lina hos Therese pappa. Sen träffa vi Anna M på bussen och jag följde med henne till Flamman.

Men vad förvirrad jag var igår. Att jag inte fattade att det var fredag. Hade verkligen svårt att fatta det verkade som.!!!

Redan borta?

Oj idag råkade jag vakna sent. Låg och glodde på Bröllopsfotografen igår. Och när den var slut var klockan 01. Så det blev visst lite sent. Den filmen var visst lite lång. Och vaknade samma tid idag. Visste verkligen inte vilken dag det var idag. Fick lov att kolla i karlendern. Har redan blivit virrig när det gäller dagarna. Och detta är första lediga dagen. Hur sak det sluta.

Kändes lite stressande när jag hällde i mig frukosten. Men ska inte stressa idag. Det gör jag ju varje dag. Ska ner på stan för att köpa ett kort och lite fina blommor till mamma. Hon har fyllt år. Sen hem till mamma och äta påskmat.

Jag har inte köp någe till henne, än. Har frågat vad hon har önskat sig. Men hon kommer inte på något. Jag kom på en sak. Men känner att det kanske inte är så kul att få som present. Så skiter i det.

På kortet ska jag skriva att hon får en heldag med mig i Stockholm, när det blir varmare. Och att jag ska bjuda henne på mat. Dit hon vill gå.... Kanske Rosendalsträdgård eller vår italienska favo restaurang i gamla stan. Får se vad jag hittar på...

Det var ett bra tag sen vi åkte upp till Stockholm bara hon och jag. Det gjorde vi jämt förut. Och det saknar vi båda att vi inte gör längre.

Nä nu måste man fixa sig lite. När man nu ska fara iväg snart...


 


RSS 2.0