Goooossss

Så nu sitter jag och Casper i soffan och kollar på Disney kanalen. Ganska kul. Men snart så börjar fasters program, som Wallander. Visst har jag sett de avsnittet förut. Men gillar Wallander. Så det kan man titta på igen.

Vi har hunnit äta korv med makaroner och lite tårta också :D. Det var allt gott. Själv har man kvar lite. Men det hinner jag nog få i mig innan jag ska hem. Cheesecake det är ssååå gott det....

De firade en jobbakompis till brorsan här igår. Så det är därför de har gotti gott saker här. Fick veta av Casper att de hade ätit tårta till frukost.

Ska sitta barnvakt

Denna helg har jag bara tagit det lungt. Ville gå ut och slå klackarna i taket. Festa helt enkelt. Men inte går det. Har mina skäl.

Idag söndag ska jag över till min bror och sitta barnvakt. Han ska iväg och göra något kul med jobbet. Och självklart är jag barnvakt. Det var ju ett tag sen liksom! Så kul att träffa Casper. Han är ju så stor nu och man blir förvånad varje gång man träffar honom. Vad tiden går fort.

Nu ska jag lägga mig ner. Mår lite illa.

kram kram

AAAAAAAAAAAAA

JAG BLIR GALEN. Alltså musplattan på tangentbordet gör mig galen. Vet inte om den ska vara så här egentligen. Men de kanske går över. Tycker att de går bra ibland, när jag använder den. Har nu beställt en RÖD mus. Så att jag har en. Den jag har går inte att använda på denna dator och den jag lånar nu är jobbets.

Ja just det. Ska fixa klart den datorn också.

Nytt nytt....

Så fick man ändra tema också. Gillade inte den texten som jag hade. Tyckte att man knappt kunde läsa vad som stod. Så kände det att det får vara något grönt.

Vet att jag gick in på en sida förut. Där kunde man få hjälp att ändra saker på bloggen. Men kommer inte ihåg vad sidan hette. Om det är någon som brukar tjuvkika på någon sida. Så vore det snällt om någon kan rekomendera någon bra sida.

Äntligen en ny...

Så har man fått sin nya dator. Är jätte nöjd med den. Förutom att musen på tangentbordet får mig att flippa ur, ibland. Men annars är den perfekt. Och tack Budda att du hjälpte mig att hitta denna dator. :D


FFFFFFFFFFAAAANNNNNNN

Hoppas att det inte har gått för långt. Men det återstår och se sen. J*vla skit....
 


Hejdå

Ja nu har Linnea och Sarah kommit hem ifrån thailand. Och imorgon åker min vän Anna dit! Och jag är kvar hemma som vanligt. Fan kan jag få ett jobb så jag kan åka någon stanns!!!!!!!

Sist jag var utomlands var när vi var ett gäng som åkte till Alanya. Och det var ju ett tag sen. Men nu håller jag på och sparar för fullt för att åka någon stanns i sommar. Undrar var det blir.

Hade ju tänkt åka till Indien. Men min friend som jag ska åka med verka vara lite osäker fortfarande. Så vi får ta det nästa år då. Han kan ha blivit bekväm av tanken på att åka då. De kommer ju vara rätt stort för oss.

Får se vad man får tag i för resa. Hoppas man kan strö jobba tills dess. Vet ju inte om man får semester om man nu får ett jobb....

Lite skraj

Som sagt mår inte helt hundra idag. Åkte till och med hem ifrån jobbet idag. Bestämde mig för att gå till macken för att köpa något gott.

När jag kom ut i trappen luktade det bränt, igen. Tänkte att, hoppas någon har bränt nått nu. När jag kom ut ifrån huset så möttes jag av några polisbilar och brandbilar. Jaha någon stanns hade det brunnit. Och det var i början av längan, där jag bor. En port ifrån mig. Men det verka vara lungt. När jag började gå så åkte det en ambulans förbi. Hoppas inte den i bilen hade bränt sig, usch. Undrar om det luktar i hela längan nu, ända bort till tapco. Får fråga Cleo.

Jag har blivit så skraj av när det luktar bränt. Det var nog ifrån, när jag vaknade mitt i natten av att det luktade bränt i huset. Men brinner det så gör det. Hoppas man inte brinner inne.

Patricia...

Har fått ett grattis kort och ett presentkort på en festmiddag, ifrån båten Patricia. Undrar om man ska ta med sig girlsen dit. Vi får ju halva priset på maten liksom. Det låter ju mysigt och har aldrig varit där. Om någon av girlsen ser detta och är intresserad så säg till.

Vad längesen det var...

Idag skulle jag på besök i Lina. Och nu när man har flyttat ifrån Lina (var ju ett tag sen) så har bussen gjort om sin rutt, dit ner där jag bodde förut. Vi som försökte ändra det redan då, när vi bodde där. Men vi hann flytta innan det infördes. Shit vad hus det har byggts där då. Två nya områden. Runt gamla Lina eller hur man nu ska säga. Helt sjukt vad fort det egentligen har gått. Var helt farscinerad av bussresan dit och hem...

Hittar ni någon rolig bild??













Jag gillar den tredje bilden :D

:)


Så är det....

Idag är det exakt en månad tills jag fyller 25...

Jag vill sova...

Jaha så nu var det ingen ide att ligga kvar i sängen. Kunde verkligen inte sova. Gick och la mig klockan tolv. Och nu är jag uppe igen. Vet att man inte ska äta så här sent. Men det skiter jag i nu. Efter det provar jag igen om jag kan somna. Ska upp vid halv sex tiden, så skulle vara skönt om man fick sova lite...

Nyår!

Jag och Anna firade Nyår i Stockholm (midsommarkransen) hos Anna och hennes kille. Alla vi hade betalat en summa. Och då ingick det mat och champange. När vi kom dit fick vi veta att Elin och hennes kille låg hemma och var sjuka. Det var tråkigt att höra. Hade varit kul att träffa dem. Var ett tag sen man träffa Elin.

När vi kom dit fick vi lite sangria och lite mer och lite mer. Sen var det dags för mat. Det bjöds på tapas. Det var så mycket gott. Kändes som man kasta i sig maten. Detta hade de lagat bra. 

Sen satt vi och små prata lite och spelade spel. Innan tolv slaget hann vi med champange provning. Det var rätt roligt. Men vad mycket det var åh dricka då. Annas pojkvän var på mig hela tiden för att det gick så långsamt för mig, med champangen och drinkarna. Men ville inte bara att det skulle smälla till där uppe. 

Sen var det RING KLOCKA RING och så var det dags att springa ut på balkongen. Åh vad det smällde då. Men vad kul jag hade att stå och glo på alla fyverkerier. Efter att vi kom in var det bara att dricka mer och så hade vi musik tävling. Det tyckte jag var jätte kul...

Det gick det lite utför. Jag, Anna och Anna började leka med alla ballonger som låg runt oss. Så var det mer dricka och mer dricka. Vi skulle tömma alla champange flaskorna. Men gissa vad som hände då. Då var det någon som gick och la sig. Lite för full tyckte han att han var. Det kanske var därför jag inte ville dricka så snabbt för att bli för full. Tänka sig... Vi festa på och lyssna på musik, ett tag till. Sen började Anna ringa taxi. Och som tur var fick vi tag på en Södertälje taxi som var på Östermalm och skulle tillbaka. Så den fick vi åka med. Det var allt skönt att få komma hem till sin säng... 

Det roliga med champange provningen var att vi kom fram till att det dyraste champangen var den som ingen gillade alls. Så då vet man att de dyraste kan smaka shit. Det som var godast var nått på Ekerö champange. Det var de godaste. Vi testade fem olika champanger och vi kom fram till samma sak.



Första inlägget för i år...

Jaha så var det år 2010 då. Hoppas att detta år blir bättre... Och att det inte går lika fort. Känns som man inte hann med 2009. Först var det Januari sen helt plötsligt nyår igen.

Händer väl en bra sak för mig detta år. Man fyller 25 :D. De händer säkert fler bra saker...

RSS 2.0