Igår firande vi Anna. Först hemma hos henn...

img_2720 (MMS)

Igår firande vi Anna. Först hemma hos henne. Mycket trevligt var det där!!! Sen gick vi vidare till saints. ( vet inte om stavningen är korrekt). Vi kom ändå dit ganska sent men ett bord fick vi. Efter ett tag strömma de andra törstiga in. När vi tjejer satt vid bordet kom det två stycken män i kanske 30 eller 40 års åldern. De stod och stirra på oss. Ena stod och tog sig mellan benen. Jävligt störande. Efter ett tag sa jag till honom att flytta på sig och sluta stirra. Vi är inte intresserade av er över huvudtaget. Efter att jag gått en liten runda, så satte jag mig igen vid tjejerna. Då kom ena av männen fram. Luta sig över bordet, för att få kontakt med mig. (Håll i er nu! Kan fortfarande inte fatta detta!!!) Så gav han mig en 500 hundring! Frågade honom om varför jag fick den. Och att jag inte behövde den. Svaren var dåliga men tackar ändå! Sen så gick båda därifrån. Och där satt jag med lappen kvar! Så man bugar och tackar.!!! Men vad skumt. Kan fortfarande inte fatta det. Kul om han ångra sig idag. Hahaha


Jätte god mat och trevligt sällskap.

Igår hade jag en jätte trevlig fredag kväll! Jag och Linnea åkte hem till Elin och Dan. Vilken fin lägenhet dem har.
Blev bjuden på trerätters.

Först på menyn var det en jätte god kräftstjärts soppa. Sen fisk i ugn med lite gott på. Sen potatis i ugn med kall dillsås. Kokta grönsaker. Sen säger jag inget med. MEN GOTT VAR DET!

Fick smaka goda bullar som Elin bakat. Med daim och nötter i. Mums....

Sen blev det chips med dip och popcorn. När vi väl satt där mätta. Kom Elin med efterrätten. Hur skulle efterrätten får plats. Men lite slank allt ner.  



Sen låg man i soffan och var proppmätt!!!

Så söt hon är!!!!

Visste att det var något jag skulle göra efter jobbet. Men kom inte på vad. Som sagt mitt minne är ju som en fiskmås! Men blev påmind när jag hade ett missat samtal ifrån Therese.

Skulle ju träffa Bella, Eira och Therese idag. :)

Vi träffades på stan och köpte hem oss en var sin kebab. Söta Eira kunde nöja sig med tvn en stund. Låg på mattan och veva och hade sig. Sen var det mindre kul, när hon blev hungrig. Ingen glad flicka.

Sen somnade hon i sin vagn. Och jag fick vagga henne ibland. Det ville jag ju också. Mammsen måste ju få ta det lugnt!!!

Har så söta bilder så....

Hade allt ett trevligt sällskap ikväll!!!!

Nä nu är det dags att sova. Måste upp tidigt imorgon!!


Ett gott skratt får man allt!

djuren

:)


Haha

img_4220 (MMS)

Haha


En god en!

img_1000 (MMS)

Hallon shot!!


Nu blir det...


Sötaste Eira

Igår var jag, Therese och Danne och hälsade på familjen Nygårdh. Och den sötaste och gosigaste tjejen jag sett Eira! Hon var helt underbar <3. Och vad lik sin far hon var då :)

Längtar efter att få hålla henne igen. Hon verkade ju trivas hos mig. Men jag var ju lite nervös av att hon inte gjorde det. Men de andra sa att de verkade så. Det gick ju bra. Fast hon blev lite less ibland. Ville byta sitt ställning och så var man lite trött och hungrig.







Hon sov så gott när vi gick. Och hoppas att hon gjorde det ett bra tag. Så att mamma och pappa fick sova....

Ifrån oss fick hon ett gosedjur. En söt igelkott....

 

 

 

 


En sak avklarad!!!!

Nu har man dammsugit. VAD SKÖÖNNNNT! 
Anna sa att det var halt ute idag. Så blir ingen promenad idag. Vill inte halka igen. Så får nog köpa tvättmedel imorgon istället.

Vad ska man nu göra?? Kanske laga lite mat. Det är inte lätt att hitta på saker att göra, nu när man kan gå.
Det gör lite ont ibland. Men det beror på hur jag sätter ner foten.

Mmm kaffe ska det nu bli med lite skummad mjölk :)

Hmmmmm

Vad ska man göra idag?

Har legat hela dagen i soffan och tittat på film. Ska först titta klart på filmen, innan jag gör något annat.

Frågan är vad jag ska göra?! Om jag ska damsuga eller om jag ska ta mig en promenad och köpa tvättmedel och tvätta idag. Har fortfarande inte bestämt mig...

Kan ju damsuga idag och fixa tvättmedel imorgon och tvätta då. Får ta mig ner till tvättstugan och titta om det finns någon tid. De beror ju lite på det med. Om nu inte alla i grannhuset ska tvätta hos oss.

Nä nu blir det att slappa....


DET GÅR NU!!!

Provade att ställa mig på foten och att balansera på den och det gick :).
Sen provade jag att ta några steg med kryckan. Och fasen det går att gå på den. Och nu utan kryckan också!

Men ska nog ha med en krycka iallafall. Men imorgon börjar hård träningen! Så förmodligen kan jag jobba snart :)

Inte idag heller

Fasen så kan man inte gå idag heller :(. Har försökt men gör ont när jag ställer mig på foten. Så vågar inte ställa mig helt på foten och ta ett steg.

Får väl se när jag kan gå då...

Jag som inte orkar vara hemma längre....

Kalas

Igår hade jag födelsedagskalas. Vill börja med att säga tack till alla fina presenter och ett trevligt sällskap:). Tusen tack!

Hade en jätte trevlig kväll. Med lite fika, men blev mest dricka. Själv drack jag 2 glas vin och några shottar. Lugnt blev det ändå.

Efter ett tag skulle alla ut. Kändes inte så kul att alla gick. Men vad ska man göra när man inte kan gå. Hade ju annars följt med ut.

Fy som det såg ut i tv rummet då :). Det var ju bara att börja städa. Och efter någon timme så var allt städat. Jag hpppa runt där som en idiot. Men det gick ju :).

Nu är det bara dammsugningen kvar. Men det får jag väl ta och fixa när jag kan gå. Gick lite sådär att damsuga, för någon dag sen.

Efter städningen kröp jag ner i soffan och glodde på någon svensk film, medan jag väntade på Anna och Åsa.

När dem kom, så satt vi och pratade lite. Sen åkte Åsa hem och jag och Anna bädda ner oss i soffan.

Det var en bra kväll :)













............................Avreagerar mig

Sista gången jag firar min födelsedag! Aldrig mer. Känns så nu. Kanske när jag fyller 30. 

Sitter bara och är ledsen!!! Skulle iväg, men var visst inte så välkommen där av den gästen som kom. Så blev sittande kvar här hemma. Hade ju kunnat hitta på något annat. Men inte visste jag att jag inte var välkommen.

Vet att de inte träffas ofta, men jag var bjuden. Och satt och vänta på att de skulle hämta mig. Men NEJ....

En av mina presenter....

Nu har mamma och Karlsson varit här och firat mig. Fick det jag hade önskat mig :). Och speciellt denna  lampa....





Nu ska jag krypa ner i soffan. Hoppas att det är något roligt på tv ikväll.

S N Ö A R P Å M I N D A G

SNÖAR


Min dag idag :)

Idag är det ju min dag idag och andras med. Och det SNÖAR!!!!
Tror att det gjorde det förra året med. Men det är ju Februari så....

Idag ska man försöka ducha igen. Iväg och fixa lite saker. Sen försöka plocka lite här hemma. Och vänta på att mamma och Karlsson ska komma, fika.

Sen bara en lungn kväll i soffan, om ingen annan har en idé.

Och imorgon kalas :)


GRATTIS HENKE OCH CARLA :) VÅR DAG IDAG!!!!!
    

Aj aj aj aj aj

Så fick man lite sällskap ikväll med. Igår var Anna förbi efter jobbet. Och sen på kvällen kom Sara F och Linnea på besök.

Och ikväll kom Anna förbi igen. Det är alltid kul med besök. Men speciellt när man inte är 100. Så kommer bli kul på lördag, när alla kommer. Har ju lite svårt att ta mig härifrån.

Foten vad ska jag säga om den. Svullnaden har gått ner lite tycker jag då. Men det tycker inte min mor. Men ont gör det fortfarande som förut. Så det har väl inte förändrats nånting med foten.


JAG VILL BLI FRISK!!!

Har ju hört att det är värre att stuka foten än att bryta den. Och så ont som jag har, så hade jag nästan velat att den var bruten. Hade ju inte velat stuka den alls överhuvudtaget. Det vill väl ingen liksom.  

Lite nypa luft

Andra dagen med foten. Har lika ont som igår. Imorse kändes det precis som igår, när jag ramlade. Att det kan göra lika ont....

Sen så har man ju träningverk i hela kroppen, så lite svårt att krycka sig fram. Efter några steg går det ju lite bättre. Men svårt är det!!!

Ska försöka gå till bageriert mitt emot där jag bor. Kommer bli min dagliga promenad. Måste komma ut, håller på att bli galen.

Har förberett mig ganska länge nu på den lilla promenaden och snart ska jag nog bege mig ut. Egentligen ska jag inte gå ut alls. Men det är ju bara över gatan.

Nä ska titta vidare på Oc nu innan jag går....

Blev inge jobb idag

Jädra övergångsställe :(

Inget brutet som tur var, kraftig slitning och stukning i fotleden! Kryckor några dagar och smärtstillande. Inte kul :(

Stilla sittande födelsedag på fred och lörd.





RSS 2.0