Alldeles nya.

img_2320 (MMS)

Alldeles nya.


Har varit skönt

Så var påsken slut och ny jobbvecka. Vad skönt det har varit, med lite ledighet. Ska inte klaga. Jobbar ju bara fyra dagar denna vecka :). 

Man har liksom hunnit komma i sommar/semester stämning. Men får vänta några månader, tills man kan få känna den känslan igen. Och att man vet då, att man är ledig några veckor.

Eller som jag kan säga. Beror ju på om jag får förlängning.... Annars är jag ledig väldigt länge. 

Nä nu ska jag krypa till kojs. Så man orkar med dagen imorgon.


Åt en god frukost. Ut och gå idag med. 5 d...

img_4419 (MMS)

Åt en god frukost.Ut och gå idag med. 5 dagar tills man börjar med helfart.                 (Xtravaganza)


Fick ett påskägg av mamma och Karlsson. Ka...

img_6996 (MMS)

Fick ett påskägg av mamma och Karlsson. Karlsson hade gömt det. Han vet att jag tycket det är så kul att leta efter det. :) Bor ju fortfarande ett barn i en :)


Sol i sinne, brun inne

Åh solen skiner. Och jag vill gå ut och gå en promenad. Men nej måste tvätta. Kan ju sätta mig på balkongen. Men orkar inte. Har inte riktigt vaknat än. Ska försöka ta mig ut.

Ska ju ta en promenad till Therese sen. Då kommer jag ju ut.

Ikväll ska vi upp till Ingrid på middag. Vi och några till, som man inte har träffat på ett tag :). Det ska bli så trevligt. Var ett tag sen man var hos Ingrid nu.

Ser fram emot kvällen....


Nu har man gjort iordning balkongen

Nu har man dammsugit och fixat det mesta på balkongen. Nu kan man balkonghänga hos mig. Har ju sol hos mig hela dagen. :)

Så om det är någon som vill sola eller bara umgås, så är det bara att komma förbi :).

Får se o m jag tar mig en stund på balkongen idag. Vet att jag måste gå bort till ICA så det kanske får bli min stund i solen!

 

 


Det var mumms!!!!

Idag lagade jag till våran Stadsministers favo rätt. Så enkelt och så GOTT!!!!




Bästa!!!!

img_1405 (MMS)

Bästa!!!!


Tror detta kommer vara en god sommar cider...

img_7896 (MMS)

Tror detta kommer vara en god sommar cider!!! :)


Ja nästa månad ska man börja på helfart, i...

Ja nästa månad ska man börja på helfart, i 3 veckor! Ser fram emot resultatet. Men det kommer jag säkert inte tänka då, jag sitter där och dör av hunger. Se upp på stranden, brudar. Konkurrens kommer de bli, så de sjunger om det :). Blir snyggast på stranden :)


GOTLAND here we come!!!!

Nu har man en vecka klar i sommar. Som ni kanske redan förstår så ska jag och några tjejer till Gotland!!!! Längtar tills vi ska åka!!!

Har hittat en etagelägenhet mitt i smeten. Kan liksom inte bli bättre. Hade ju velat hyra hos dem vi var hos förra året. Men nu är vi fler och just nu är detta bättre. Egen tomt  och lite till....

Hade jätte gärna lagt ut bilden på huset, men tror inte att jag kan göra det. Men utsikten kan jag nog få med här.



Etagelägenhet i Visby innerstad uthyres


Hemgjord!!!!!

Då har man lagat till en god vitlöksmajonäs! Niklas och Danne insperera mig inatt. 

Dags för sängen!!!
 

Fullt upp!!!

Denna helg har man haft fullt upp.

Fredags kollade man på film och tog det lugnt hos Emma och Charlie. Vi kollade på en bra fil. Kommer inte ihåg vad den heter. Sen efter det på en skräckfilm. Så man hade skrämt upp sig själv. Så var lite svårt att somna. Men efter ett tag i soffan så kunde jag lägga mig i sängen.

I lördags var det inflyttningsfest hos brorsan. Hade jätte trevligt där.!!! Sen senare på kvällen hem till Therese och fira henne. Överraska henne med att jag kom dit. Hade sagt till henne att jag inte kunde komma. Blev en trevligt slut på kvällen!!!

Och idag till brorsan igen. Fika med Saras och våra föräldrar. Och det gick bra :). Första gången de träffades.

En bra helg var det!!!!

 


Min nya kaffe burk :) den är så fin!!!

img_4353 (MMS)

Min nya kaffe burk :) den är så fin!!!


Så nu har jag börjat plugga som fasen!!!!

Åh vilken panik man fick igår. När jag ringde Vägverket om att jag behövde nya papper på mitt körkortstillstånd. Eftersom jag och min bror har lagt dem på ett bra ställe, så att vi inte hittar dem.

Då sa hon i telefonen att det går ut sista Maj. Vilken panik jag fick!!!!!.
Så nu har jag börjat plugga som fasen.

Ringde nyss om att få förnya det. Så jag inte stressar ihjäl mig. Och det var inge problem med det. Det var en sak de tyckte att jag skulle gå på. Som min bror redan gått på. Men mitt mål är att ha det i sommar, om inget kommer i mellan.

:)

 

 

 

 


Skink/ostsås med pasta

Ja nu gör vi inte så mycket. Jag sitter och tittar på när brorsan och Sara lagar mat. Vad gott det ska bli med mat. Har bara ätit mackor idag.

Idag har vi flyttat lite saker ifrån gamla lägeheten till den nya. Det gick bra, förutom att jag inte såg något när jag bar på en skohylla och en kartong. Men efter ett tag så kom man fram. Brorsan gick och små garva åt mig. Kan nog tänka mig att de som såg mig också gjorde.

Det har bara varit en lugn dag idag. Har varit lite seg, men det gick över efter att man tog en promenad till brorsan.

Nä nu ska jag fortsätta att titta på när de lagar mat och hjälpa till :)


Får se hur denna kväll blir :)

Idag har jag inte gjort så mycket. Sov tyvärr bort denna dag. Jag som skulle ner på stan och fixa grejer tills ikväll, men så blev det ju inte.

Snart så ska vi träffas några ifrån jobbet och laga lite god mat och dricka lite gott. Vi brukar köra med att man får ta med sig en egen drink, som man ska bjuda alla på. Och eftersom jag nu sov bort denna dag, så sitter jag nu och funderar på vad man ska hitta på för drink, av det lilla jag har hemma.

Tror jag har kommit på en egen liten variant. Vi får väl se om de gillar denna med. De ända jag kan säga är att det också är en glass i den.

Nä nu ska jag fixa lite grejer som jag ska ha med mig.


RSS 2.0