antony and the johnsons


Min nya frisyr

Nu ha jag klippt mig igen :). Nu är det ju inte jag som fixat håret. Så frisyren ser inte ut som jag vill...




Uppsala



Gänget som hälsade på Anna



Mina goda glass som jag åt när vi fikade



Fikade med Ingrid



Vi på Birgerjarl  (Aron)

Syns där uppe bland alla andra....

Hoppas du har det bra där uppe. Du träffar ju mormor, morfar och Kent och dem andra.

Vet att vi inte träffades mycket alls, de sista åren. Sen mormor och morfar dog, tyvärr. Men kommer att sakna dig mycket ändå. Har ju alltid haft kul när jag träffat dig.

Kommer aldrig att glömma första gången jag träffade dig. Shit vad skraj jag var för dig då. Haha

Och sen på Elins student. Då vi alla hade så roligt.  

 Finns säkert fler minnen men tänker mest på dem minnerna nu.

Vila i frid morbror Hasse <3

 

 


Träna Träna Träna och åka iväg!!!

I veckan så var jag och Lena (en jobbakompis) på instruktion, när det gällde de olika träningsredskapen på jymmet. Och det verkar helt okej. Och idag ska vi iväg och träna. Inte för att vi egentligen orkar med det. Men vi MÅSTE ju börja liksom.!!!

Åh skönt, äntligen Torsdag. Vad jag längtar tills helgen kommer. Inte för att det blir någon lugn och ro. Men ska bli såååå kul att få träffa Anna.

Nä nu ska jag väl gå och kolla hur det ser ut med mig kyckling gryta :).


SALLAD :D

Idag har jag ätit min wook vi köpte i helgen. Var gott men åt faktiskt inte upp allt. Mest köttet och grönsakerna. Och efter jobbet var jag och köpte lite sallad och lite mer saker.

Så det blev en fetaostsallad och kött (som jag har längtat efter). Visst är kanske inte fetaosten så bra. Men blev inte så mycket i salladen.

En knytnäve av allt. Blev mätt för stunden. Men är lite hungrig nu. Men mer får jag inte äta!!!!! Måste lära mig att äta så här lite. Om jag nu ska gå på halvfarten. Och det är ju bra om jag lär mig att inte ta så stora portioner som jag annars har ätit.

Så nu när man är hungrig får man dricka vatten :). Springa på toaletten istället. Hahaahha

Blåttttttttt

GRATTIS BLÅTT!!!!!  JIPPIIIIIIIII!!!!






Helt sjukt!!!!!
.

Kollade på nätet lite snabbt under valvakan. Och de många orter runt Södertälje och i Södertälje som röstat på SD.

Och vad jag hörde av kompisar är de många i Skåne som röstat på SD. Men det verkar ju vara många i Sverige som har röstat på SD överhuvudtaget.

Skulle det vara någon som jag är kompis med som röstat på SD good bye och adjöss med dig!!!!

De kommer fler...

Vad kul :)


:) :) :)

Gått ner 2 kg :)

8 kg kvar.

TÄNKA OM

Måste ju säga Sarah att jag ångrar mig.

Nu får jag tänka om igen om jag verkligen ska klara detta. Ska klara detta!!!!!!!.

Går nog in på halvfart, om jag ska kunna fungera. Så de kommer ju ta längre tid att gå ner i vikt. Men jag vet ju inte om det kanske går rätt fort ändå. Kommer inte ihåg hur min kropp svarar, när jag väl börjat träna.

Ska ju ha gått ner till julen. Och det är ju några månader, fram till dess. Ska ju gå ner 10 kg och sen hålla det. Det jag nog måste koncentrera mig mest på är att inte små äta. Får då ta och lära mig att dricka vatten då (iallafall i början). 

Min check lista:

* Läsa Xtravaganza boken

* Rösta

* Gå en promenad till mamma

* Gå och fylla på busskort

* Gå hem

* Fixa tvätten

:(

Pallade inte....

Grekisk sallad mumssss

Igår så hade jag, Linnea och Sarah film kväll. Tre filmer i rad, Twilight filmerna. Vad skönt det var att bara ta det lungt. Ikväll blir det väl samma sak. Film och ta det lungt. 

Idag har jag varit i Skärholmen med Linnea och Emma och kollat efter jacka till Linnea. Jag hittade en tunika (typisk en Sarah tunika) och en halsduk. Nu har jag en till färg till min samling av dessa halsdukar. Och Linnea hittade tillslut en jacka. :) 

Nu har vi hamnat hemma hos Sarah och glor på tv och funderar på vilken film vi ska kolla på. Och jag sitter och fantiserar om mat. Kolla vad gott detta skulle ha varit.


Matttttttttttt

Snart så har veckan gått. Så är rätt stolt över mig själv. Men håller på attt dö av HUNGER. Är sugen på en sallad eller att fixa en egen god wook.

Känns som om jag skulle ha börjat med halvfart på en gång. Då hade jag kunnat få äta mat iallafall. Det kanske blir bättre när jag börjar träna. Som det känns nu så kommer jag inte att klara en vecka till utan mat.


Remember me....

Fick för mig att kolla på en film, Remember me. Har hört att den är bra. Och så är ju Robert Pattinson med.

Filmen var bra tycker jag. Satt fast klistrad, tills mina ögon fylldes med tårar. Vill inte säga för mycket. Pappan kände man ju igen . Inte helt olik min (på äldre dar) och vad förbannad jag blev!

Det tog sin lilla tid för mig innan jag fattade slutet. Men direkt efter fick man ju svar på tal. Och vad jag grät och grät. Är helt förstörd nu…

Vi får väl se hur enkelt det är att sova efter att man sett denna film.  Man är verkligen helt slut.

 

GOD NATT


Njuter njuter

Ja då sitter man i soffan och svullar i sig popcorn, dip, vindruvor och dricker cola. Njuter som bara den. Kommer dröja ett tag tills jag äter det igen...

Känner nu att detta kommer att bli spännande. Hoppas att det kommer att gå som jag har tänkt.
Nä nu ska jag svulla vidare och njuta. Denna kväll är ju snart slut.




Nu så...

Idag så var jag på Xtravaganza och fick alla mina saker jag behöver. Så på måndag då börjar mitt nya liv. Hoppas att det kommer att gå bra. För jag är så himla taggad just nu.

Är ju lite orolig. För de första två veckorna, då ska jag bara leva på soppor och vatten. Men just nu känns det som om det kommer att gå bra. Träffade Linda Fröberg där. Så vi ska väl sällskapa oss där.

Har nu delat upp alla soppor, både de varma och kalla. Gäller ju att blanda alla och så att de funkar snabbt på jobbet.

Ikväll ska jag äta köp mat ifrån grekiska kolgrillen i Taxinge och imorgon ska jag äta pasta pesto, sen så…

Nä nu ska jag fixa det sista innan jag far.

 


Berget

Igår så var vi på Hoffmaestro på berget. Det var en bra kväll. Men mer människor där än förra gången. Det var lite svårt att se dem på scenen ibland, men lite såg jag.



Man tappade ju bort alla vänner hela tiden. Tillslut gav jag upp och satte mig på en stol och lyssnade. Och efter ett tag så såg man dem passera.

Jag och Linnea gav upp och började bege oss hem. Vi tog en var sin taxi. Men när jag väl hade satt mig i taxin och åkt i en minut kom jag på att jag hade glömt mina nycklar hemma hos Emma och Charlie. Så fick stiga ur och vänta på dem.

Som sagt hade ju alla tappat bort varandra och de hade dem också gjort. Så det tog sin tid. Men som tur var så kom Nathalie förbi så vi gick upp till henne för att vänta. Och hon var så snäll som bjöd på mat.   

Innan Nathalie kom var det en tjej som släppte in mig i trappuppgången. Hon hade lite svårt att släppa in mig och lite svårt att fatta att jag inte bodde där utan att jag väntade på mina vänner.  

HON TRODDE ATT JAG VAR EN LIGIST. Men snälla ser jag ut som en sådan person.

Slutade med att jag sov över hos Emma och Challe. Tack för att jag fick sova hos er.

Kram på er alla

 


Lite fika...

Ikväll har jag och Linnea varit hos Sarah. Det var allt trevligt :) Var ju ett tag sen man umgicks med Sarah. Inte för att jag sa så mycket. Jag har så himla ont i halsen.

I morse när jag for till jobbet så hade jag inte någon röst kvar. Rösten kom tillbaka på dagen. Men det gör fortfarande ont när jag pratar och sväljer. Så nu häver jag i mig te igen. Tjock i halsen, men mina halsmandlar är som vanligt.


RSS 2.0