Allstå vad hände????

Vet att jag först låg i soffan och glodde på film. Sen kom Anna M förbi. Vi mötte upp Melinda och Åsa. Sen far vi runt på stan ett tag. Men hamna på flamingo. Där drog jag i mig tre cidrar. Sen bar det iväg för mig.

Är inte helt säker på vad som hände sen. Men att jag och Åsa skulle dra vidare på efterfest, till Johan. Med Calle (idol) och Janne. Så här länge har jag aldrig varit på stan och segat runt. Vi var väl dem sista som stod på stan. Sen vid ca fyra tiden gick vi hem till Johan.

Jag och Åsa kom hem till mig vid sju tiden. Då jag inte fatta att klockan var så mycket. Då jag knöla ner en teckning som min granne hade fått. Som skulle sitta på dörren men ramlat ner. Då jag fick tillbaka ett tack. Då började vi båda undra vad de gjorde uppe, mitt i natten. Men det var ju morgon och de hade redan gått upp. Vi somna väl typ vid nio eller nått....

Hoppas att Johan sov gått efter att vi gått.

Inte kul...

Så ligger man i soffan igen. Har inte gjort så mycket idag, än när mamma och Karlsson var här och satte upp min nya adventsstjärna i mitt sovrum. Då gjorde jag väl något.

Skulle egentligen åkt och handlat idag. Men var lite bakis ifrån igår. Så orkade inte det. Får ta det imorgon. Man är ju lite hungrig. 

Nä nu ska jag fortsätta kolla på robinson. Och kolla om det går något annat på tv sen. 

Prinsen och jag

Såg nyss en amerikansk romantisk komedi, Prinsen och jag. Den var hur bra som helst. Och vad man grät ibland. Hade behövt Sarah här. Så kunde man sitta och gråta med någon och inte själv.

Vad ska man kolla på nu då???



Den här filmen skulle jag kunna hyra och kolla på igen.

Njuter...

Tänkt att ligga i soffan, blunda och lyssna på dessa, på hög volym.

Lägg er i soffan och njut...






Men vad ****

Har varit nere på stan idag och gått i varje skoaffär. Letar efter ett par vinterskor. Varmare än dem stövlar jag har. Men icke sen icke har jag hittat några. Var fasen finns alla skor? Finns bara svarta stövlar, men det vill jag inte ha i vinter... :(


Glömde lägg upp

Bilder på denna snygging...






Vilken unerbar kväll...

Jag och Sarah åkte upp till heron idag för att kolla på New Moon. Vad den filmen var bra då. Och som Sarah säger. Man fick stå trosa. Hahahaah

Att han kan vara så het och snygg.

Och vad man satt och små grät då. Kände flera gånger att det rann tårar nerför kinden. Lite rolig var den också. Skratta gjorde man till och från. Men vilket slut då. Jag sa till Sarah när det hände, att nu är det säkert slut. Och visst hade jag rätt. Åhhhh vad  jag längtar till nästa fim.... Det är de ju fler som göra, kan jag nog lova.

Nä nu ska man hoppa i säng. Och vad man kommer att drömma sött inatt...
Tyvärr M.C, får drömma om dig någon annan dag ;).






Vilken mys kväll...

Och ikväll har jag tagit det lungt med Anna. Vi har kollat på filmen Slumdog millionaire. Den var verkligen jätte bra. Rörande och så... Ibland fick jag sån panik så att jag gick ut i hallen och ställde mig där och hoppade. Medan Anna ropade : Men nu missar du ju allt. Jag : Jag vågar inte titta...


Den filmen var verkligen bra. Och så söta de var då... De små indierna. Som jag :)

 

Hitta några till....






Många att välja mellan.....

...........................

Tanken var ju att åka på bio imorgon. Men får se om jag har lust. Har liksom inte lust med nått nu för tiden. Men det har ju sin förklaring. Får se hur det blir imorgon...

Vilken dröm....

Vilken bra dröm man drömde inatt då. När jag vaknade önskade jag att den drömmen hade varit sann. Men så va inte fallet....

Tänkte ju berätta om den drömmen, för en av dem som var med. Nä men logga ut när jag ska prata med dig.

Aaaaaaaa

Hahahaha

En som jag känner är med i reklamen som arbetsförmedlingen har. (Polisen) Vad kul att han var med. Han gick hotell och restaurang vuxenutbildning först, men sen blev han polis....


...........................

Är jag misslyckad? JA

Är mitt liv åt ..........? JA DET HAR DET VARIT ETT TAG NU.

Ger upp.....

Tvättar igen :( och sen mys på kvällen...

Som jag skrev i ett inlägg i måndags. Så var ju ena tvättmaskinen sönder. Så fick boka en till tvätt tid. Jippi nu när jag kom ner så funkade båda maskinerna. Så snart så är man klar med tvätten. Hade bara två maskiner kvar.

Ikväll ska jag och Linnea hem till Emma och äta middag (Lasange) och kolla på Greys. Ska bli mys pys....

Igår pratade jag och Sarah om att gå ut och käka någon gång. Men det får väl bli efter löning :)´

Nä nu ska man ner till tvätt stugan och plocka upp första tvätten.

Så mysigt...

Just nu sitter jag i Linneas soffa och dricker kaffe. Med lite tända ljus lite här och där. Var rädd för att jag skulle missa detta mys. Låg och sov som en stock i soffan, då Sarah ringde och jag hörde ingeting...

Men vaknade efter det och undrade vad klockan var...
Så missade inte detta. 

Hoppas bara att jag kan sova inatt. :S

Vilken dag....

Så öppnade man imorse på jobbet. Det var väl okej. Men jobbade sedan till klockan 16. Och det var ingen rolig dag.

Och sen de värsta var när man skulle åka hem. Då var det problem med tågen. Så fick stå och vänta på en ersättningsbuss. Och bättre blev det inte när den väl kom. Då satt det nå gammalt vrak på bussen som pratade oavbrutet med chaffören och störde henne. Och ifrågasatte hennes körning och små bråka. Speciellt när chaffören undrade hur hon skulle åka.
(Hon kom ifrån huddinge). Ibland sa hon vissa saker, som var rätt roliga. Så man små skratta ibland. Men ggguuuuddd vad iriiterande hon var. 

Så det första som hände när man kom hem var att decka på soffan, med datorn i knät. Tur att man inte hade ner den på golvet. :D. 


Så var det tvätt dags igen...

Åh så klart så har jag inte tvättat på ett tag. Så tvätten väller över i min tvättkorg. Det är inte lite tvätt. Och såklart när jag kommer ner till tvätt stugan så är ena maskinen sönder :(. Så jag vet inte om jag hinner tvätta all tvätt. Så har fått boka en till tvätt tid på onsdag ifall att jag inte hinner.

Jag som ville få all tvätt tvättad. Det är ju inte det roligaste om man säger så. Och jag vet att ni håller med om det. Nä nu ska man väl springa ner och slänga i en ny tvätt...




Paradise hotell

Äntligen så börjar det igen. Har längtat... Var ju ett tag sen det gick. Glodde ibland på Danska paradise hotell. Men kändes inte lika kul. Nä nu ska jag fortsätta att glo vidare.


Aaaaaaaa

Vad jag fortfarande har ont i armen. Sen jag tog svinis. Och de värsta är på morgonen.

Så fick man lov att ringa brandkåren

I lördags var jag i Järna och servera på min kompis pappas 60 års fest. Det var jätte kul. När jag väl kom och gick ifrån bussen. Kände jag att det lukta brandrök. Och tänkte det värsta att det brann i någon lägenhet. Men icke sen icke. Som tur var så brann det i en kontejner. Och den stod under att träd, där det hängde ner grenar. Så det kanske kunde ha tuttat eld. Så jag tog upp telefonen och ringde brandkåren.

Sen var jag ju inte så jätte bra på att förklara var det var precis. Så fick stå och vänta tills de kom. Detta hände ju mitt inatten. Så det är ju inte många som är vakna då. Sen hörde jag av en kille som också hade sett att det brann. Att de var några ungdomar som hade slagit sönder rutor på olika bilar. Och han trodde säkert att det var dem som hade tänt på.

Så nu har man gjort en god gärning :D.


Glömde....

Skriva att de är bara motivet av fjärilarna och inte färgen, som jag har beslut ångest för...... Men tänkte att ni förstod det.


Hitta några till...

FJÄRILAR... Vill ju ha en ny tatuering och då ska de vara en eller flera fjärilar. Har hittat tre stycken olika och har beslut ångest...
 

Bild 1. Den svart vita eller den vita till vänster???



Bild 2.


Bild 3. Kolla på fjärilen till vänster längst ner.


De är ju någon av dessa som jag vill tatuera. Tänkte först en av dem på bild 3. Men vet inte längre. Efter att jag hitta de andra fjärilarna. Börja tycka om den vita fjärlien på bild 2. Väldigt ovanligt...


Vad tycker ni skulle passa mig???






Svinisssss...

Idag efter jobbet var jag och tog sprutan för svininfluensan. Innan det träffa jag upp Therese och hon följde med mig som stöd.

De roligaste var att när jag tog den fick jag lite panik. Fick inte fram att jag var vänsterhänt och skulle behöva ta den på högerarmen. Men då ryckte Therese in. Sen när de skulle sticka mig blev mina ögon runda och stora som klot och jag skrek till Therese:

Mamma mamma kommer det att göra ont.
Nä det gör det inte. Hon hade jag med, fick jag till svars. Och medans jag lyssnade på Therese så stack hon mig.

Efteråt skratta Therese åt mig och fatta inte varför. Tills jag fick veta vad jag skrek. Och gguuuuddd vad jag skratta. Hahah

Fattar inte att jag är skraj för att ta en spruta, när jag inte är rädd för att tatuera mig.

Men lilla du...

Ni kan ju läsa en kommentar jag fick på inlägget om busschaffören.

Hur jag skriver och ska skriva ska ju ingen annan BRY SIG OM. Inte för att jag egentligen skulle ha gjort det. Men ändra nu den meningen så att andra som hon som skrev ska förstå!!! 

Är det ens relevant??? (undrarde hon.)

jo det är det...

Den sista meningen.

Och om du nu läser min blogg igen. Inte fasen är jag en liten tjej!!! Äldre än dig tror jag allt!!!

Välkomna nästan allihopa

Om ni kollar på min rubrik. Så är det ett namn på ett program imorgon kl 19:30 på SVT 2. I detta avsnitt handlar det om :

Del 3 av 7. "Dom kallar oss svennejävlar". Blir fördomarna färre på en mångkulturell ort? Skolelever och Nationaldemokraternas ordförande berättar hur de uppfattar situationen i Södertälje

Tror detta kommer att bli ett intressant avsnitt. Och det kommer jag att titta på imorgon. Och hoppas ni också gör det. Tänker då på dem som bor i Södertälje, som jag och mina friends.

När fasen...

Började bussarna ta upp passagerare mitt i vägen???

Idag när jag skulle ta bussen hem ifrån stationen så stod 753:an vid sin hållplats, som den ska. Ingen märkte att 751:an som vi nästan alla stod och vänta på stod bakom och mitt ivägen.

Helt plötsligt hade de som stod omkring mig gått på bussen och jag märkte igenting. Efter att 753:an åkt, såg jag att bussen stod där. Och började gå fram till bussen, eftersom den inte körde fram till kanten.

Då chaffören stängde dörren och börja rulla. URSÄKTA och inte fasen stanna han heller när jag stod och vifta med mitt busskort. Han kan inte ha missat mig med min röda jacka. Men han sket i mig. Så jag fick vänta på nästa buss. Säger bara j*vla busschafför. Han var ju inte ifrån S, om jag säger så....

 Ni som bor i tälje fattar hur jag menar med sista raden!!!

uuuuuuffffff

Nu ligger jag i soffan som alltid. Är så rastlös. Ligger och tänker på gamla saker. Får sån ångest... Tänk om jag kunde ha gjort något annorlunda eller om jag kanske kunde ha lättat på mina murar, som jag byggt upp runt mig.

Undra hur det hade varit och hur det hade varit nu...

I helgen fick jag en annan syn på det. Men ändå. Vissa vet hur man gör mig förbannad.

Och det vet DU....

ÅÅååååååååå

Lite snurrig där uppe...

Idag var det första dagen på mitt nya schema. Och då ska jag sluta klockan 13:45. Perfekt, när det går en buss hem klockan 14. 

Kändes konstigt idag att gå så tidigt. Är inte direkt van att sluta tidigt.

Men vi alla på jobber verkalite borta i huvudet.

Kollade på klockan innan jag gick och så sa jag hejdå. Och alla de andra desamma.

Sen när jag kom till bussen kollade jag på min mobil. VA är klockan 13???
Så ringde till jobbet och frågade vad deras klocka var. Hade kollat fel, den var kvart i ett istället för kvart i två, hahaha. Inte ens dem på jobbet hade tänkt på det heller. Behövde inte gå tillbaka så fick åka hem.

Nu har jag gjort det...

Nu har jag lagt till er på min sida. Charlie och Peter... (länk)

Jag är en latmask.

Ja du Charlie. Min lista på saker jag skulle ha gjort igår, de gjorde jag ju naturligtvis inte. Låg så bra i soffan liksom. Och idag orkar man ju verkligen inte...


Fick lite klagomål av Emma igår att jag inte uppdaterar bloggsen så värst mycket, som förut. Men sa att jag inte har så mycket att skriva om. Men hitta på något. Sa de då. Så får väl göra det, kankse.

Nu ska jag kolla Charlie om du har uppdaterat din blogg.... :D 

Blev utgång ändå

Igår var det en trevligt kväll. Tack Ruben och Emelie.

Först var jag och Linnea hos Emma en stund, sen gick vi över till Ruben och Emelie. Där festa vi på ett tag, tills vi gick ut. Det blev flamingo. Och oj va rund om fötterna man blev :) . Hahaha



  

Mycket att göra idag...

Jaha så vaknade man för en stund sen. Har många saker jag ska göra idag.

1. Måste ner på stan och fixa något till farsdag. 
2. Fixa lite i garderoberna och flytta om lite. 
3. Stryka lakan och handukar.
4. Damsuga
5. Städa toaletten


Jag som ville ta det lungt på dagen...

Kom på kanske åker ner på stan imorgon istället.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Får se om jag hittar på något med Anna eller om jag åker förbi brorsan.
Får se, vad jag orkar.

Så var det slut....

Just nu har jag tittat klart på sista avsnittet av INLÅST. Visst har jag gråtit till de andra avsnitten. Men till detta. Kära nån vad jag grät. Går inte att förklara vad man sett om man inte själv följt programen. När man sett hur de har förändrats sen första programmet så…

Tillexempel ord och saker som de säger. Som de aldrig kanske har sagt förut. Eller tänkt men struntat i. Nu kan de säga de sakerna och diskutera osv. Man fick ju se hur de hade gått för dem 5 månader efter och de verkar gå bra för dem. Får hoppas att det gör den än idag. :D


Nu var detta program slut. Det var så intressant med ett sådant här program. Och tänk så många som behöver en sån hjälp. Inte för att de kanske kommer förändra alla. Men kanske en bit på väg... Menar ju inte att kriminaliteten kommer att försvinna. Men det är killar i deras ålder som är våran och våra barns framtid.

 Har säkert mer att skriva, men kommer inte på något just nu... Är lite seg i bollen.

 

 


Så var det

VINTER.... Igår så snöade det rejält mycket. Och idag, kära nån. Det snöade hela tiden idag. Ibland snöblandat regn. Hoppas det blir en bra vinter och inte bara slask. Då är det inte kul...

Saknar de gamla vintrarna!!!

Ååhhhhhhh vill ha en till....

Jag och Therese var på stan idag. Hon skulle leta efter vinterjacka. Vi gick till Johnells. Där var jag förra veckan och hittade en jacka jag ville ha. Men orkade inte prova den...

Nu när vi var inne i affären igen. Blev jag helt kär i den jackan!!!!
Och den vill jag ha!!!!

Vet att jag har en ny vinterjacka nu, som jag köpte billigt. Och jag gillar den, fast den är kort. Men jag är så inställd på att jag vill ha en lång vinterjacka. 

Mitt mål är en ny dator och en jacka. Kanske blir så att jag får köpa in en ny vinterjacka nästa år. Men nu vet jag vad jag vill ha.... Vet att jag sa förut att jag aldrig ville ha en canada goose jacka. Men nu är jag helt kär i den modellen.



HAHAHAHAHAAH


Tyvärr är det ganska dåligt kvalite....


Några fler fina bilder ifrån i fredags...


Halloween....


Ett fint gruppkort på oss alla...


På mig och Emma. Vad fint. Men idol i bakgrunden och Madde....

Söndag (bjuda på middag)

Nu har jag Sarah, Linnea och Buddha hos mig. Bjudit på middag. Det blev laxsås med pasta och det blev lyckat... :). Och till efterätt blev det chocklad pudding :D. Tyvärr tycker inte Buddha att chockladpudding.. Så nu blev det popcorn till han och de andra.

Nä nu ska jag fixa mer popcorn!!!!

Ska tillägga att vi ska tänka på Linnea imorgon. Hon kanske ska öppna armen imorg. *STORA KRAMAR till henne*

En kväll....

Igår natt var man så trött. Var på väg till sängs vi halv ett, men som alltid när man lagt sig så blir man så pigg. Så nu ligger jag och glor på Scream Awards 2009.  


Som jag sa förut var jag i Stockholm och köpte en jacka. De var ju inte den jag trodde på bilden. Det var bara kort på dem som sålde jackorna. Men när jag fick se Canada goose jackan, så ville jag ha den, ändå. Den var en kort marinblå goose.


 

Kände lite ånger när jag åkte hem. Men köpt är köpt. En av reglerna är att man inte kan lämna tillbaka det man köpt. Men nu när jag stått framför spegel med jackan på. Så börjar jag gilla den mer och mer. Man ser ju lite att den är använd men inte mycket alls.

 

Vill ju egentligen ha en lång jacka, som täcker RUUUMMMPAAAAAAA 
Men då har jag ju min gamla vinterjacka.

 


RSS 2.0