En främling

Idag har man hjälpt Anna att flytta lite grejer till henne nya lägenhet. Sen åt vi lite lunch ifrån Mc´Donalds, hemma hos mig.

Min största fara denna dag är att den som säljer stora damsugare till företag ska komma och göra en demo eller hur man nu ska säga.

Jag ska få min säng ren. Har en kompis som pluggade till säljare för detta företag, jag trodde ju att det var han som skulle komma till mig. Det var därför jag tacka ja. Men när jag sms honom sa han att han inte jobbar för dem. Glömde bort att han jobbar på ett annat ställe nu.

Så undra vem det nu är som kommer. Och tyvärr kan ingen vara hos mig nu. Det kommer liksom komma en främling hem till mig!

Fasen Mattias!! Han och hans tjej, hade skrivit upp mig på en lista med andra de känner, där de kan komma till en och göra demo. Fan honom.

Men får se det positivt, min SÄNG blir ren! Man kunde välja mellan andra saker som de kunde göra rent. Men tyckte att sängen skulle få bli lite ren.

 


Lätt att göra!

Måste ju ta och äta något ordenkligt. Kom då på detta. Och vad gott det var.



Detta behövs:

Köttfärssås (hemgjord är godast)
Potatis
Bacon (skivor)
Ost
Ungsform
Olja


Gör potatismos. Blanda ner det du brukar ha i själv när du gör potatismos.
Börja med att hälla lite olja i botten av ungsformen. Så det inte fastnar. Sen potatis, köttfärssås, potatismos osv.

Längst upp lägger du bacon skivor och sen ost. Sen skjuss in i ugnen på ca 150 grader. Håll koll, ta ut den när det blivit färg på osten eller annars ca 20 min.



HOPPAS DET SMAKAR!!!

Så är man sjuk!

Fick åka hem ifrån jobbet igår. Kände mig inte alls bra när jag kom dit på morgonen. Men kämpade på, tills klockan blev ett. Sen var det bara att packa ihop och bege sig hem.

Så man var hemma idag. Och så blir det imorgon med!

Små svettas lite då och då. Lite feber har man. Man önskar att den kunde bryta ut. Så den slapp smyga sig på en i omgångar. Och så har man ont i huvudet. Men har druckit citron vatten, tagit alvedon och druckit te. Så hoppas att det försvinner snart!

Så här mycket vätska brukar jag inte dricka.


Fick ett mail av min rektor. Ifall jag var...

Fick ett mail av min rektor. Ifall jag var intresserad av en tjänst i kommunen. Och det är ju jag! Så nu får man vänta och se ifall man blir kvar på huset :)


På jobbet!

Nu sitter man här på jobbet och väntar på att ens kollegor ska dyka upp. Ska sitta tillsammans och skriva föräldrarsamtal.

Blir en lång dag på jobbet. Kommer nog vara hemma vid åtta tiden ikväll. Men just nu kan jag lata mig en stund.

Tänkte ju till så har med min egen dator. Så nu kan man pyssla lite på den en stund.

Nja ska kanske ta och få i mig lite mat och börja med mina samtal innan dem andra kommer...


Huslig

Denna helg har man tagit det lugnt! Och vad skönt det var!

I fredags åkte jag med mamma och Karlsson till Västerås och tände ljus på mormor och morfars grav och mammas pappas grav och några till. Jag var ju inte det roligaste sällskapet. Somna i bilen på vägen dit. Men höll mig vaken på vägen hem. :)

Kom hem vid åtta tiden och satte mig vid teven en stund. Sen kände jag att jag var rätt trött.
Så jag gick och la mig. Tänk er att jag la mig för att sova klockan 21 på en fredag. Det har jag aldrig gjort!!

Men någon gång ska ju vara den första.

På lördagen flyttade jag mig ifrån sängen till soffan och kollade på tre filmer. Så nu har man fått lite mer plats på datorn.

Mellan filmerna hann jag med att göra hemmagjord äppelmos med lite kanel i.

 

Och idag låg jag i mitt hörn i soffan igen och glodde lite på tv och lite på datorn. Sen fick jag ett ryck och dammande och städade. Sen var det att fara över till brorsan, Sara och Casper för lite tacos och film.

 Ja du Melinda, har varit rätt huslig denna helg :)


Varför funkar det inte?

Varför funkar inte blogg.se appen för mig. Det gick att skicka till min andra blogg som jag inte använder för tillfälligt. Men denna jag skriver i, funkar det inte att skicka till. Blir så irriterad!
Är det fler som har detta problem? 

Gjort eget äppelmos med kanel i. :)

img_0659 (MMS)

Gjort eget äppelmos med kanel i. :)


RSS 2.0