En bra helg!

Denna helg har varit lugn. Och det var skönt det. Behövdes om man säger så.
Och då menar jag ingen utgång. Och egentligen skulle det inte bli nå drickande med. Men det blev lite vin ändå.

I Fredags slutade jag tidigt :). Så då gegav jag mig till min kompis Sara. Vi utredde lite ärende innan vi skulle hem till Anna.

Sara som då är utbildad till frisör, skulle färga håret och klippa Anna. Det blev tyvärr inte som det skulle. Och det är fortfarande en gåta varför. Men det skulle de två fixa imorgon.

Jag färgade också håret, med Saras hjälp. Hon var så snäll och hjälpte mig, då jag tycker att det är lite svårt, nu när det blivit lite långt. Svartblått blev det. Syns ju inte jätte mycket, eftersom jag har svart hår. Men det glänser i brunt och det vill jag inte.

Det blev en mys kväll med fix och lite vin.

I lördagskväll begav jag mig hem till en kollega. Som bjöd mig och några till kollegor på lite gott. Det var verkligen jätte trevligt och jag hoppas på att vi gör något sånt igen.

Fast jag ju iväg nästa helg med några kollegor så för mig dröjer det inte så länge!
Ska och hälsa på en föredetta kollega i Rättvik.

I November blir det kanske hos mig. Då en kollega vill att jag ska bjuda på min hemlagade pesto. Får se hur det blir med det....

idag har jag inte gjort så mycket. Legat i soffan och spelat på iphonen och glott på tvn. Sen har jag övningskört och ätit en god middag hos mamma.

Ja det var min lugna helg. Och hoppas att denna vecka går fort. Längtar till nästa helg.

Har jätte jätte ont i halsen.

Det började igår kväll. Fick mer och mer ont i halsen och lite febrig. Kändes bra när man fick i sig glass.

Men i morse när jag vakande, så kunde jag inte svälja och fick inte fram ett ord. Så det var bara att hålla sig hemma idag.

Så nu häller man i sig te :). Tur att jag har lite smaker att välja mellan.

Nä nu dags att fixa lite frukost och mer te.

RSS 2.0