Åre Åre Åre Fjällby

På väg dit









I Åre






I stugan








Vakna med ett ryck

Vi i baksätet har då sovit igen. Och jag som dj somna med Linneas mobil i handen, sittande, lutande framåt med huvet mot handen. Vi tre vakna upp med ett ryck. Då vi hör Linnea säga: det hände nått här, fan vad scary. Det dimma igen helt plötsligt på rutan. Så fick stanna och fixa det. Och nu börja det bli dimmigt igen. Men detta går nog bra!!

Åre :)

Så nu har man hunnit sova lite i bilen. Åkte hemifrån ca klockan 9:30. Och nu är klockan 11:45. Vi känner lite ny vakna, här bak i bilen. Sara och Linnea är som ett par föräldrar. Barnen sover i bilen. Snart så ska vi stanna vid Tönnebro. Då ska det bli mat för mig. Är något hungrig. Men får se hur lång tid det tar tills vi kommer dit. Vi åker i en karavan. ( ibland fort, ibland långsamt). Återkommer snart :)

God Jul I efterskott...

Hade tyvärr inte tillgång till någon dator igår. Så säger det nu:


GOD JUL




pulsa pulsa

Tog en genväg hem, ifrån Anna. Tog utmaningen....




Trevlig kväll men lek!!!

Idag har jag bara legat hemma i soffan och tagit det lugnt. Det har verkligen varit en LUGN helg igen. Och vad skönt det har varit. Fast det har ju inte varit så rolig helg. Bråkade med mamma igår. Eller hon bråkade med mig. Eller vad man nu ska säga.

Igår skulle jag ha åkt till brorsan och Charlie och Emma men var inte på humör, eftersom jag fått en utskällning av mamma. Förstår inte hennes problem ibland. Men orkar inte ta det nu. Blir bara arg och ledsen igen. Tyckte det var bästa att hålla sig hemma. Hade inte varit något roligt sällskap alls.

 Ikväll åkte jag över till brorsan och åt lite gott och lekte med Casper. Han är vår Stig Helmer ibland :)

Och nu är jag hemma igen och ska fixa lite julklappar, innan läggdags. Fixade brorsans julklapp hemma hos honom. Så nu hoppas vi att hans julklapp kommer i veckan. :)

 

 

 

 


Ny

Min nya mössa. Så skön!!!!


Fin

Min fina julgran som mamma och Karlsson kom med.



De orange kulorna fattas. Men ska upp på vinden snart....

En god middag :)

Anna och jag åt ju middag igår och det blev detta. Och det var så GOTTTTTT!!!! Som tur är finns det rester kvar, så får njuta lite idag med.



Kött, Bea, Vitlöksbröd och Caesarsallad och ett glas rött!

JJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAA

Nu har jag sett finalen i Paradise Hotel. Och JJJAAAAAA EMANUEL VANNNNNNNNN!!!!!

Blev som jag trodde och gissade på, för några dagar sen!!!!


En LUGN kväll.....

Äntligen så är det helg. Har längtat så till helgen!!! Denna vecka har verkligen varit LÅNG!!!!

Detta kommer att bli en LUGN helg. Som ikväll ska jag tvätta och laga mat till Anna och mig. Vet att brorsan undrade ifall jag skulle komma förbi ikväll. Men orkar inte ikväll och så ska jag ju tvätta. Det får kanske bli imorgon. Får se vad han säger....

Och resten av helgen, så kommer nog min soffa, vara min bästa kompis! Nä nu ska jag tvätta och komma på vad vi ska äta ikväll!


En god middag hos Sarah





GOTTI GOTT!!!!




Första gången

Sitter nu och kollar på Sex and The City. Har aldrig följt denna serie. Så fattar inte så mycket av vad det handlar om. Eller om det är en fortsättning. Nu börja det igen, så bäst att följa med. Men vet att det inte är något jag kommer att följa!!!

Farfar....


Trots allt var det en bra dag ändå. Vackert och mycket sång + en trevlig kväll.

Igår så var det en dag, då det händer mycket.

Det började ju med att jag skulle jobba. Hade bestämt att jag behövde det. Tanke på vad jag skulle göra sen på dagen.

Vid tolv tiden hämtade min bror mig. Vi skulle på begravning. Farbror Arnolds begravning (mammas mosters man). Begravningen var jätte FIN. Mycket vackert var det och mycket sång. Kan inte säga något annat om denna cermoni.

Det var kul att träffa moster Britta och mina sysslingar. Mindre kul att det var i sådant samanhang.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter det åkte jag hem till mamma för att byta om och samla sig lite. Och sen hem, för att vänta på att Linnea skulle hämta mig.

Det roliga var att jag hade missat att berätta att jag skulle åka hem till mig. Så Linnea stod så snällt utanför mamma och väntade. Då hon skicka sms och berätta att hon stod utanför. Och jag tänkte hur liten bil har hon. Ser inte henne. Men efter att jag ringt, så åkte hon och hämta mig på rätt stället. Hahahah

Hos Linnea blev jag bjuden på mat. Vi fixade sallad och Linnea potatisgratängen. Och Daniel och Elin köttet.
Det var så GOTT!!! Och så blev det ju en riktig bra IDOL final.


 




:) Jippi

Hittade min tvättstugenyckel :). Kollade en sista gång i ett par svarta mjukisbyxor, som låg i tvättkorgen. Och där låg den. Fasen att jag inte kollade där tidigare. Då hade jag ju kanske hunnit tvätta lite idag.

Men men då vet jag vad jag ska göra i helgen!!!!!


Så förbannad!!!!!!!

Vet inte var jag har lagt den någon stanns... Var fasen är min tvättstugenyckel ???

Sist jag såg den var på toaletten. Då jag hade hängt tvätt. Men var är den nu? Vet att jag såg den en på mitt sovrums golv också. Men där ligger den inte heller. Och inte i min Ikeapåse heller.

Har letat överallt här hemma. Och till och med två gånger. Vet inte om jag ska leta en gång till. Blir bara mer förbannad och irriterad eftersom jag aldrig hittar den.

Vet ett ställe som jag kan ha lagt den på. Kan ha haft den i en tröja som jag har haft på jobbet. Och den kan ligga i min låda, på jobbet. Men det låter ju bara korkat!!!!!

Om jag nu skulle ha glömt den i tvättstugan, så kan jag ändå inte komma in dit och kolla. Så tror jag ändå att någon har tagit den. Eftersom de andra i huset brevid, också kommer in hos oss och tvättar. Fast de har en egen tvättstuga.

Det är min andra nyckel som jag tappar bort. Och om man ska hämta en ny, då är det ju såklart då man jobbar!!! :(  


Jag som MÅSTE tvätta NU!!!!!

Inte som det känns nu....

Nu ligger man på vilan. Alla barnen har nästan somnat. Tankarna bara flyger omkring. Denna vecka har inte varit lätt. Och de kommer inte helgen vara heller. Inte som det känns nu.....

Nu har du äntligen somnat in.....

Pappa ringde för snart en timme sen och berättade att farfar har somnat in. Känns skönt att höra. Skönt för farfar, efter att ha sett honom igår. Är så glad att jag hann säga hejdå.

Vet att jag inte alls har haft bra kontakt med honom de senaste åren. Men så kan det ju tyvärr bli ibland.

Nu hoppas jag bara att han har och träffar farmor där uppe. Och att de får leva vidare tillsammans där uppe!!!!


Hjälp!!!!!

Jag är KIDNAPPAD!!!! Ville åt andra hållet, hem och äta. Men de åkte åt andra hållet. Så nu hamna jag i hamn, hos Elin och Dan. Har det ganska bra. Ska få kaffe. :)

Tänker.....

Ligger i soffan med Linnea och Sarah. Alla lika trötta. Ligger och tänker. Undrar hur det är med farfar. Vet ju att det är likadant som igår. Men man vet ju aldrig, när det förändras. Det är inte kul just nu. Allt kom ju på en gång.

SAKNAR DIG Sååå!!!

GRATTIS på födelsedagen! Saknar dig såååå!!!


Middag och fest...

Och idag ska jag till brorsan på middag och lite fest. Ska bli trevligt att umgås med brorsan och hans kompisar. Vissa och några mindre. Men det är ju jag!!

Känner man inte mig , så vet man inte hur jag är. Eller vad säger ni???


Klänningen klar...

Min nyårs klänning klar :). Hoppas bara att man får den nu. Väntar fortfarande på mitt paket.



Dessa vill jag ha...

 


Men i svart

Gott :)

Gott :)


Nya vantar

Idag har jag varit nere på stan och köpt ett par nya vantar. Och billigare fick jag dem. För att det fanns en maska på dem. Och den har man fixat bort nu. Vilket kap :).  Har ju tappat bort två stycken redan. Och nu har jag lånat Linneas vantar så länge.

Hoppas man inte tappar bort dessa vantar också, peppar peppar ta i trä. Får skaffa såna där snören som barnen har på sina vantar.


Snö, backen, god mat och Nyår

I måndags var jag, Anna och Sara hemma hos Linnea. Där åt vi god mat som jag hade lagat :). Och nu har vi bokad stuga i Åre. Längtar som fasen till nyår :). Ska bli så kul!!!!!

Har liksom redan börjat tänka på vad man ska laga som nyårs mat och under hela resan. Kan liksom inte låta bli :p. Men det blir säkert bra. Tycker det är så kul att laga mat till andra. 

Vet iallafall att första kvällen kommer bli super. Då jag och Sara har pratat lite om vad för mys vi kan ha då....



RSS 2.0