Paul Gray (gamla och nya nyheter)

Basisten Paul Gray avled 24 maj 2010.Han hittades död på sitt hotellrum. En obduktion utfördes den 25 maj, och den bevisade att Grays död inte hade med brott eller skada att göra, men lyckades inte bevisa dödsorsaken. Man väntar på en toxikologi som kanske kan förklara händelsen bättre.

Slipknot höll en presskonferens den 25 maj 2010, där de uttryckte sina känslor över det inträffade.



Paul Dedrick Gray, född 8 april 1972 i Los Angeles, Kalifornien, död  i Urbandale, Iowa, var en amerikansk musiker och medlem i metalbandet Slipknot där han hade nummer två och spelade bas. Han var en av dem som grundade bandet tillsammans med Shawn Crahan och förre sångaren Anders Colsefini. Gray föddes i Los Angeles, Kalifornien strax innan hans föräldrar flyttade till Des Moines, Iowa där han växte upp.

Under bandets framträdanden använde sig Gray av en grismask av latex. Han hade också en svart mask med stålspikar för munnen.


Paul Gray Behind The Player - Music History [Part 1]




.............................



Paul Dedrick Gray
Born: 1972-04-08 (age 38).
Died: 2010-05-24.



R.I.P Paul Gray

SNART SÅ SLÅR DET TILL

JA IDAG SÅ GÄLLER DET! SKA BLI SÅ KUL.... :)

HAHAHAHaHhH

Ta det lungt...

Ja idag har det varit stressigt. Har haft så mycket att göra. Mycket som ska göras liksom. Men tar det lugnt nu och lyssnar genom några låtar. Men snart ska man hoppa i säng och upp igen...

Denna helg kommer bli bra. Det lovar jag...

yea


En bra helg

Denna helg har jag festat, tagit det lungt och blivit brunare :D. Det var ju riktigt soligt och fint i lördags. Vi har ju haft besök av Bella också. Så denna helgen har varit kanon....

I fredags så festade vi lite och jag blev på lyset som vanligt. Hahah och i lördags så var vi ute i solen hela dagen. Och som jag nämde förut så har man blivit brunare, hahah. På kvällen så kollade jag och Therese på film. Sen kom Anna förbi en stund och så kom Bella och vi låg och glodde på tv. 

Jag var sugen på att gå ut och frestande var det. Men oarkade inte. Så det blev inget. Idag har jag bara haft tråkigt i soffan.

Vill hitta på något men jag vet inte vad. Får se om det blir några steg utanför min lägenhet eller om det blir soffan hela kvällen.

Brun

Idag har jag och Anna suttit ute på min balkong och fikat. Och tänk er jag har blivit jätte brun, skit brun. Hahaha Så nu ska man ut i solen igen. :D

Så idag blir det en ute dag i naturen. Sen ikväll blir det film, New Moon. Vill egentligen ut men orkar inte. Det kommer ju liksom fler helger. Så får spara mig till nästa gång.

Nu ska man ut och bli brunare :D


Kalas gott

Så här gott åt vi på Casper kalas. Och titta vad faster Sarah hade fixat. Vad alla åt :D



Grädde och banan brevid...

Gott gott

Som sagt så är jag ju hemma ifrån jobbet. Lucas sa att de hade ätit jätte god mat på jobbet. Eftersom han vet att jag gillar mat, så måste han bara nämna det. De hade ätit wok med sötsur sås. Så nu när jag är hemma så plockade jag ihop lite grönsaker jag hade hemma och gjorde en egen wok. Och det luktar gott. Hoppas bara att det smakar bra också. Så nästa gång jag ska bjuda på mat så blir den min wok. Så här god ser den ut:

 


Och gott var det också!!! 

Detta är också så gott.

 


En varm duch

Har inte så mycket göra just nu. Är hemma ifrån jobbet idag. Har haft lite ont i ryggen till och ifrån. Och värre blev det när jag bar en matkasse igår. Höll väl den helt fel eller något. Kände av det när jag var på kalaset vi hade för Casper igår. Och värre blev det. Låg i soffan helt still. Kunde knappt röra mig kändes det som...

Så bestämde mig att vara hemma på måndagen. Och vila och kolla upp min lilla rygg. Kanske låter kontstigt att jag går till jobbet ändå imorgon. Men kan röra mig mer nu. Och har lite ont som jag hade i veckan. Man har liksom inte råd att vara hemma. Får helt enkelt ta det lungt på jobbet.

Nä nu ska man ställa sig i en varm duch innan man beger sig iväg.

Jag hade inte fel.

Satt och lyssnade på Ken Ring - Kelian . De ska mitt första barn heta. Har ju bestämt att jag bara ska ha killar. När väl den dagen kommer. Åhhhhhhhhhh

Berätta för girlsen vad min första killen skulle heta. Kommer inte ihåg varför jag ens nämde det. Jag var full när jag sa det och de skrattade åt mig. Utalade det fel förmodligen. För roligt hade dem och jag. Jag brukar alltid säga något fel. Och jag får dem att garva. Men de är ju så jag är liksom. Bjuder på det, hahaha. Jag trodde ju att jag hade sagt fel. Men de hade jag inte. Jag utalade namnet helt rätt.


Fylle granne....

Anna hade kommit över på en fika och så skulle vi fixa lite saker. När Anna skulle gå. Tänkte jag att jag skulle gå ut med mina soppor. När jag öppnade dörren satt min granne som bor lite längre upp och sidan av min balkong, i trappen. Hon var så full så hon kunde inte komma upp för trapporna.


Jag stängde dörren på direkten. Tyckte det var obehagligt att gå ut och pinsamt för henne. Sa till Anna att hon får vänta med att gå. Och att hon skulle titta ut.


Då var grannen på väg krypande upp för trappen. Och hon gick förbi mig. Då jag kollade ut, hade hon vänt och var på väg att knacka på min dörr. Höll hårt i min dörr, eftersom jag inte hade låst den. Ifall hon fick för sig att rycka upp den. Man vet ju inte vad hon kan ta sig till att göra. Men sen så vände hon sig om och gick upp. Men hörde att hon ställde sig i trappan ovanför. Och vi väntade med att öppna dörren tills hon skulle öppna sin dörr och gått in till sig själv.


Nu är jag lie rädd att hon ska komma farande ner till mig. Men då öppnar jag ju självklart inte. Och hoppas hon inte hoppar på mig, om jag skulle vistas på balkongen.


Detta gillade jag :D

Har precis kollat klart på första programmet av polisstationen på datorn. Eftersom jag missade det i veckan. Man får följa med danska polisen i deras arbete. Fastnade totalt!!! Gillar verkligen detta program. Detta kommer man ju följa. Jag som då vill bli polis och hundförare har jag ju tänkt på, eftersom jag inte är så himla lång. Fick se lite av deras jobb. Och blir allt mer intresserad av detta yrke, som hundförare!!!

Men men får väl se var man slutar någon stanns....


Hjärnan har varit aktiv på kvällstid

Så sitter man här igen på bloggen. Trött som vanligt. Idag så var det dags för mig att stänga på jobbet. Sista barnen gick klockan kvart över fem. Så var väl hemma vid sex tiden. Tågen gick som vanligt som tur var. Det gjorde de ju inte i morse. Grrrrr....

Det värsta med att komma hem vi den tiden är att man har inte så många timmar som man kan sitta vid datorn och tvn. Känns som man inte hinner koppla av och ha tid för sig själv, innan man ska hoppa i säng. 

Men ikväll har jag och Anna hunnit med rätt mycket. Kollade först på familjen Bernadotte. Sen satt vi och kollade runt, efter stugor att hyra på Gotland. Det känns som om man gjort något denna kväll. Visst satt vi båda
fastklistrade i soffan. Men man har ju tänkt och skrivit. Så man har ju varit aktiv liksom.

Nä nu är det dags att hoppa i säng. GOD NATT 

Bla bla bla

Har inget speciellt att skriva. Men känner för att knappa lite på tangentbordet.

Njuter av att ligga i soffan och glo på tv och på datorn. Det har jag längtat efter denna vecka, när jag varit på jobbet. Vet inte om det är att jag känner mig stressad på jobbet eller vad det nu är. Längtar tills helgen. Då man kan vila ut. Tyckte att jag hade en lugn helg. Men kanske inte hade vilat ut som jag trodde. 

Men får ta nya tag nästa vecka.  

Nä nu ska jag lägga mig under täcket och glo på tv.....

KOLLA IN..

Nu är jag äntligen igång med min andra blogg. Så ta en titt... Där jag rear ut kläder.

http://sarahrearut.blogg.se


Valborg

Igår  firades valborg hemma hos Sarah. Med en god middag. Rotfrukter i ugn, kött med bea och sallad. Fasen vad gott det var. Och till efterträtt blev det chokladtårta med grädde. Mums…

Jag och Sarah missade brasan och stod och glodde på fyrverkerierna, när det speglades i fönstren mitt emot. Men nästa valborg då ska jag och Sarah gå och kolla på någon brasa.

Så blev det lite vin och annat. Lite rund om fötterna blev man allt.

Hade en trevlig kväll med tjejerna. Och det var kul att se dem. Var ju ett tag sen vi umgicks.

 TACK FÖR IGÅR TJEJER!!!


RSS 2.0