Fylle granne....

Anna hade kommit över på en fika och så skulle vi fixa lite saker. När Anna skulle gå. Tänkte jag att jag skulle gå ut med mina soppor. När jag öppnade dörren satt min granne som bor lite längre upp och sidan av min balkong, i trappen. Hon var så full så hon kunde inte komma upp för trapporna.


Jag stängde dörren på direkten. Tyckte det var obehagligt att gå ut och pinsamt för henne. Sa till Anna att hon får vänta med att gå. Och att hon skulle titta ut.


Då var grannen på väg krypande upp för trappen. Och hon gick förbi mig. Då jag kollade ut, hade hon vänt och var på väg att knacka på min dörr. Höll hårt i min dörr, eftersom jag inte hade låst den. Ifall hon fick för sig att rycka upp den. Man vet ju inte vad hon kan ta sig till att göra. Men sen så vände hon sig om och gick upp. Men hörde att hon ställde sig i trappan ovanför. Och vi väntade med att öppna dörren tills hon skulle öppna sin dörr och gått in till sig själv.


Nu är jag lie rädd att hon ska komma farande ner till mig. Men då öppnar jag ju självklart inte. Och hoppas hon inte hoppar på mig, om jag skulle vistas på balkongen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0