Varför utsätter jag andra för de här..???

Igår kväll åt vi mat hos Sarah och Buddha. Det var jätte jätte gott!!! Tack än en gång för maten!!!
Sen bar det hem till Emma och Challe för fest. Var skit kul i början. Kul att träffa dem man inte brukar träffa :D

Men sen brast det för mig. Började må skit illa och spy som en gnu. Har lärt mig nu. SKA INTE DRICKA NÄR MAN GÅR PÅ MEDICIN!! Sen vet jag att jag nämde vissa saker för några som var med mig på toaletten. Och hoppas det stannar mellan oss. Vet att sånt dök upp, för jag satt och prata lite med en person om detta, så då blev det lite känsligt för mig sen och börja tänka lite...

Om jag tänker på det jag tänkte på igår. Så är jag inte redo för att festa än och att umgås med någon, på ett tag. Jag får börja om igen...

TACK SÅ MYTCKET FÖR DEM SOM STOD MED MIG PÅ TOALETTEN. OCH EMMA OCH CHALLE FÖR ATT JAG FICK SOVA DÄR!!!


.....



Hittade inte Sanningen om dig - Tomas Andersson Wij (letar)


Spelades på min kompis minnestund






Vad ska man ha på sig???

Nu skulle jag egentligen vara i Skärholmen och lämna in min mobil och kolla efter en trölja tills ikväll. Men NEJ, orkade inte när jag vaknade imorse. Och det skulle nog knasa med mitt schema idag.

Sitter och är skit hungrig, men hinner inte äta nu. Får kanske ta något litet på heron.

Jaha vad ska man ha på sig ikväll då? Vet att jag ska ha på mig dessa skor iallfall.
Och vad ska man ha till de? Får se om jag har någon klänning som passar eller min favo kjol.

Är helt slut i kroppen. Fast det är man ju det nu föritden, med allt jobb. Men trodde jag skulle vara piggare eftersom jag tog det lungt igår kväll. Drack bara ett glas vin igår och mådde illa när jag kom hem. Får se hur det blir ikväll. Satans medecin....

Min helg blir bra ändå...

Ikväll så ska jag hem till Linnea i Pershagen och äta middag (jag lagar indiskt) och kanske lite vin. Sen imorgon ska jag lämna in min mobil och sen efter det, ska jag på bio, med mamma och Karlsson. :D. Mamma fick dåligt samvete av att jag inte kunde följa med. Hon kom på att jag bara tänkte på att gå på bio på kvällen. Och jag hade inte en tanke på att man kan gå mitt på dagen.

Så nu känns det lite bättre. Kanske låter som en barnunge. Men blir så besviken, när det är något man har bestämt och det inte blir av. Så blev lite gladare när mamma sa att vi kunde gå på dagen.

Sen på lördagen är det FEST om jag nu orkar, om jag nu kommer bli på festhumör. Men det hoppas jag. Och barnvakt på söndag. Nu när jag tänker efter vad mycket jag har att göra denna helg. När ska man vila ut då??? Hahahah

Blir så irriterad...

Tanken var att jag skulle gå på bio med mamma och Karlsson i helgen. Och nu är mamma lite förskyld, så hon tyckte inte att hon kunde gå på bio på fredag. För att hon är hemma ifrån jobbet. Och då frågade hon vad som passade mig. Jag sa fred, för på lördag är jag upptagen och söndag barnvakt. Så nu blir det ingen bio för mig...

Så vet inte vad jag ska göra i helgen. Får gå på bio själv. Det kommer ju bli första gången i mitt liv. Men men...

Just nu har jag inte lust med något denna helg...

Nu blev jag ännu min lust att göra något ännu mindre.


Fick fin besök...

Så var det onsdag igen. Skönt att veckorna går sabbt, ibland iallafall. Redan torsdag imorgon :D och löning på fredag.

Ligger i soffan och glor på tv och håller på med datorn. Då Bella ringer och undrar om man kan komma förbi på besök. Men självklart!!!

Vi hade trevligt, glodde på Idol och Grey´s och babbla lite....

Nä nu ska man va lite social innan Bella går.

Ursäkta MIG!!!

Måste först påpeka att denna förälder har inte alla hästar hemma. Först hade hon gått på en annan kollega, eller rättare sagt kallat henne en sak. Som hon hade lärt sin dotter att säga, också. Och så göra man inte, att lära sina barn det.... Kommer defenitivt få problem senare. Och de ser verkligen inte så bra ut i den familjen, så de orden kom verkligen ut ur fel mun.

Sen blev jag utsatt. Då hon fråga: Måste få fråga. Är du gravid???
Jag svara: ÖÖÖÖÖÖÖöhhh nej, de är jag verkligen inte. Har mjölkmage.!!!!!!!!!!!!!!

Hon har själv gått igenom en operation, då hon förminskat sin magsäck....


Snygga bilder på mig. hahahahah

























Tråkig SÖNDAG

Ja nu ligger man i soffan, som vanligt. Ska väl inte göra någonting ikväll. Tråkigt, men så är det.

Var i skogen idag. Det var ju lite kul... Fan vad arg jag var. Hittade inga svampar. Men sen när vi var på väg till bilen igen, så hittade jag några svampar och fick lite av mamma :D. De har ju massor av svamp i frysen. Sen åkte vi på loppis och jag hittade lite saker. :D . Försökte ta kort på dem. Men min kamera i telefonen regerar inte när jag ska ta foto. (Den fungerar när den vill).

Nä nu ska jag kolla vad som går på tv ikväll...


Skräck kväll..

När vi kom ut till Emma och Challe så åt vi så god mat... Det var så gott med potatisgratäng. Emma det gjorde du bra!

Sen så satte vi oss i soffan och börja kolla på första filmen. Den var okej inte så läskig. Men den andra Boogyman. Den var läskig. Filmen hann ju inte ens börja, kändes det som. Förr än man satt och gömde sig under filten... Sen den sista filmen den var ju bara knäpp. Ingen av oss fatta vad den handla om. Så den filmen fick ju diskuteras lite. Och vet inte om vi kom fram till något bra svar. Tror vi kom på något.

Det roliga var på vägen hem. Då körde vi en liten tur runt i vattubrinken. Tills vi åkte hem :D.

Och nu sitter man i soffan med alla lampor tända. Ska försöka sova nu. Ska upp tidigt och åka till skogen med mamma och Karlsson.

SOV GOTT!!!


mm vad det luktar gott....

Har provat ett sprut av testparfymen vi fick på utställningen, Salvador Dalí. Den ska jag allt önska mig i julklapp!!! Luktar så gott och tycker attt den passar mig!!!


Känner mig tom just nu...

Många säger att jag är en stark person, som person och som vågar mycket, en glad och sprallig tjej, omtänksam och som har ett högt och glatt skratt


Jag vet att jag bryr mig om andra mycket mer än vad jag bryr mig om mig själv. Men sådan är jag bara och det kommer nog aldrig att förändras. Jag har ju bara varit mig själv, hela tiden. Och det är många som verkar gilla den jag är. Har sagt till mig själv. Kommer inte förändras för att någon annan vill det. De som inte gillar mig som jag är och hur jag kan vara. Det var ju synd för dem. Jag är ju den jag är och andra har säkert olika bilder och upplevelser av mig.


 Men kan man då få känna så här…???


Kan ju medge att de har nog med årstiden att göra också. Men så är det väl varje år.


Vet att det varit så här till och från. Och har fått en varning av min mamma förut och hennes tankar. Vill inte sätta ord på det. Vet att jag inte hör av mig till mina kompisar så mycket, som jag gjorde förut. Speciellt min P- family. Men så är det just nu. Lite av en ensam varg just nu.


Har nog mycket med att göra med det som hänt i sommar. Var ju än en gång den värsta sommaren jag haft. Fast har ju gjort mycket kul ändå med mina friends, när de inte har jobbat. Det får jag inte glömma!!!!

 

 

 

 


Lungt lungt

Igår låg jag bara i soffan och tog det lungt. Hittade väl lite att kolla på, som en film om Salvador Dalí och sen en film. Men spelade mest på datan :D
Var sugen på att gå ut, men skulle jag orka det. Var så trött. Så det blev inget. Anna M tyckte att jag skulle komma till henne. Det skulle jag ha gjort om det hade varit löning. Men nu har vi kollat ett datum så nu kanske det blir av !!!!

Så det blev en lugn fredag. När jag väl skulle sova, så började Matte smsa... Så sova kunde man ju inte göra på direkten. Men måste säga. Vad bra jag sov och ont i magen hade jag inte heller.!!!!

Salvador Dalí

Några tavlor jag tyckte om, ifrån utställningen:








Salvador Dalí


Andra bilder på tavlor som jag hittade:













När vi gick därifrån. Fick vi en test på hans parfym... Och den luktade gott.

Min nya...

Har nu fått mina kläder ifrån HM. Allt annat var jag nöjd med. Men vet inte om jag är så nöjd med paljettklänningen. Tror inte att det var en klänninge som passade mig. Så blir nog så att jag skickar tillbaka den. Skorna älskade jag!!!!

Men ska fråga min granne Anna vad hon tycker.

Salvador Dalí med Francesco Vezzoli

Ikväll har jag varit på utställning på moderna museet och såg utställningen med Salvador Dalí. Det var vissa intressanta tavlor, må jag säga.

Tyckte det kändes som om vi hade släkt träff där. När vi stod i kön på väg in. Så kom nästan hela släkten Petersen. Kansle inte så konstigt. Det var ju allt farbror Kaj som hade biljetter dit.

Tog ju allt sin tid att komma hem. Nattarbete på motorvägen... Kändes som om jag och Sara - Emelie höll på att tappa tålamodet. Nä vi väl kom dit där det var stopp, så blev man allt sne. Fattar inte först vad alla gjorde på mototvägen denna tid. Och hur fasen kör alla. Blixtlåseffekten tänkte ingen på!!!

Håller på att hitta bilder på de tavlor som jag gillade. Men laddar nog upp dem imorgon, när jag hittat alla och nya som jag hitta nu...


Vad jag skrattade...

Idag hade jag vilan på jobbet. En kille som vilar vid mig, tycker om att gosa lite innan han somnar eller medans han ska sova. Så han låg och peta lite på en tjej brevid.

Tjejen: Han petar på mig!!!

Jag: Han tycker om att gosa, lite...

Tjejen: Jaha men jag vill inte. Nu petar han på mig igen.

Jag: Men kan han vill gosa lite med dig, innan han somnar. Får han inte det???

Tjejen: NEJ jag är inget gosedjur!!

Hahah vad jag skrattade högt.

ÅH VAD ROLIGT....

Pratade just med Yvonne i telefonen. Sara- Emelie och Yvonne skulle ha kommit hit på torsdag och fika. Men nu är det ändrade planer. Vi ska upp till moderna museet på invigning, efter ombyggningen. Lite snittar och vin... :D 

Min farbror Kaj ringde och frågade Yvonne om vi ville ha biljetter dit. Och jag och Sara- Emelie tackade ja på direkten. Låter spännande, sånt går man ju inte på varje dag liksom. Det är någon stor konstnär som ska ha en visning då och min farbror säljer hans parfym i mängder och därför fick han biljetter dit... 

Så nu längat jag tills på torsdag och att träffa Sarah- Emelie... Var ju ett tag sen.

Så var det söndag igen....

Vaknade rätt sent idag. Men det var skönt att få sova ut. Kommer inte att sova så jätte bra inatt. Ska öppna på jobbet imorgon och man sover aldrig som man brukar, när man ska öppna.

Idag ska jag ta mig till mammsen och Karlsson. Umgås med dem ett tag och sen hämta lite pengar till medicinen, som jag ska hämta imorgon. Så att jag blir frisk inombords…

Sen ska jag fixa min tvätt. Kanske fixar det innan jag drar mig till Östertälje. Min stryktvätt har legat i min gungstol i två veckors tid nu tror jag. Orkar inte sen den längre...

Nu sitter jag och tittar på IDOL. Alltså har inga ord för dem som ställer upp och inte kan sjunga eller hålla takten….

Men man får ju sig ett gott skratt när man ser dem !!!

 

 


En trevlig lördag....

Kom hem för någon timme sen, ifrån Sarah och Buddha. Först åt vi en god middag och sen spelade vi med andra ord och drack. Fast jag drack då mer vatten och Buddha drack läsk och annat. Vi var väl dem som inte drack så mycket alkohol.

Girlsen bestämde sig för att gå ut. Men jag orkade inte, så jag åkte hem. Är så trött....

Tack så mycket för ikväll, hade jätte trevligt.

Och imorgon är det jag som kanske bjuder på middag. Nåt indiskt kanske....

Nu ligger jag i soffan och kollar på en av mina älsklings filmer SAW ( 2 ).
 
Så ska återgå till filmen nu...


Tvätt, läsande och skrivande

Håller på med de tråkiga, att tvätt. Sarah ringde förut och frågade om jag ville följa med till Ikea. Men kunde tyvärr inte det. Känns som om man tvättar allt man har i garberoben. Har liksom inga underkläder kvar, så detta behövdes verkligen. Sent ute som vanligt med tvätten. Men nu har jag bokat en ny tid. Lite framförhållning ibland.

Håller på att läsa en blogg som jag hittade i en tiding på jobbet. Precis efter att Johan gått bort. En mamma som skriver om sin dotter som gick bort 2008 (som Johan). Har tänkt att besöka denna sida många gånger men har alltid glömt bort det. Har gråtit några gånger redan, efter att börja läsa hennes första inlägg...

Tänker mycket på Johan och hans familj och alla runt omkring....

Håller på att skriva ett fint brev eller vad man nuska söga att det är till hans familj. Kamilla frågade om jag ville det, för hon skulle göra något fint med det som alla har skrivit om Johan, på olika sidor och ge till familjen.

En bra och trevlig fredag...

Igår var det en bra dag på jobbet. Tror det var den lugnaste dagen på 3 veckor. Hade 5 eller 6 stycken barn vid 16 tiden. Så skönt…

 

Sen på kvällen skulle vi hem till Siw och äta räkor och dricka lite. Men hade tyvärr glömt lite hemma, som brödet. Men det gjorde inget. Fasen vad bröd vi hade. De andra tog med sig bröd, fast alla visste Siwan skulle fixa det. Och så mycket tillbehör Anza och Siw hade gjort. Allt var så gott. Speciellt rörorna som Anza hade gjort.

 

Blev väl lagom full. Men det som satte stopp för en fylla var att man var så trött.

Hade i alla fall en trevlig kväll. Sen vid halv ett så bar det hem till sängen. Fast jag vet att Siw ville att jag skulle sova där. Ville hem till min egen säng.

 

 


Min nya...

Har ju letat efter ett par snygga pumps. Och nu har jag hittat ett par. Ifrån HM.



hahahahahahah


Åh gammla barnprogram!!!








Mina fovoriter:



Del 1 1988


Bara intro


Ett av några avsnitt...


Tippen


Beppes Godnattstund



Kalles klätterträd 


Trasdockorna




Skurt


Rädda Joppe


Roy och Roger

Ännu en brand...

Så fick man veta idag, när man var på jobbet. Att det hade brunnit i Rosenlundskolan. Alltså vad är detta??? Snart har vi väl ingen skola eller förskola kvar... Det värsta idag, var att det var på dag tid. Då klassas det ju som mordbrand.

Så nu tar jag hem alla mina saker som jag har på jobbet. Man vet ju aldrig när det händer sin arbetsplats. Inte för att jag tror det, men man vet aldrig. Vi hade ju ett par fönster som var sönder, när vi kom till jobbet idag.

Får se vad de säger på nyheterna idag...


Min nya.....


Hoppas man passar i den. Nu vill jag hitta ett par snygga pumps till...

En bra helg

Så var denna helg slut. Vad helgerna går fort.

I fredags var jag ju på flamingo och blev full. Var ett tag sen man blev så, tycker jag allt. I lördags så var jag hemma hos Emelie och kolla fotboll med Emma och boysen. Vilket slut...

Och idag är det söndag. Vad ska man göra då da. Vet att jag har lite att fixa här hemma. Fick ju lite klagomål i fredagsnatt. Att jag hade lite stökigt. JO tack det vet jag redan... Vill hem till mamma, men kanske får ta det imorgon eller någon annan dag i veckan. Fan vad man måste fixa allt. Måste hitta en tvätt tid också....
Orkar inte! Vill bara ligga i soffan. Men går inte, har skjutit upp allt denna vecka.


So you think you can dance 09







Så söta killar. Speciellt den lilla med krullet. Letar efter ett nytt klipp men det kommer nog senare, med dem.






Vill tatuera mig nu....

Vill göra dessa fjärilar:



Hittade denna bild. Fasen vad snyggt detta var:


denna va också lite söt. Men så enkel...


Äntligen...

Idag så ska jag på Cleos träningsmartch. Ska bli kul att träffa Cleo och Vici och Caylie. Var ju ett väldigt tag sen jag träffa dem. Det kommer vara första gången jag träffar Caylie.! Ska bli så kul. Hon är ju alltför söt!

Längtar redan!!!



En utekväll...

Igår var jag ute på flamingo med girlsen. Det var kul! Blev full som vanligt. Känns nu som om festadet får ligga på hyllan ett tag. Anna och Ollie kom ner. Det var kul att se alla girlsen. Vissa har jag ju inte sett på länge!!!

Kvällen slutade bra...


Vill säga tack Anna för att du lyssna på mig. du ska veta att jag finns där för DIN skull med!

Planeringsdag på jobbet

Idag hade alla förskolor i Järna planeringsdag. Imorse kändes det inte så kul att åka dit. Att sitta en hel dag och planer hur vi ska jobba och vad vi ska göra och mycket mer.

Nu när dagen är slut och man har kommit hem. Kan jag bara säga vad denna dag gick fort. Nu efteråt känns det nästan som om vi kunde ha suttit längre, fast vi var ju klara. Måste bara skriva om lite...

När vi var klara och skulle gå, så satt de andra förskolorna fortfarande kvar. Men var så skönt att bara sitta i soffan och vänta på Linnea och koppla av, efter denna dag. Haahah

Längtar till nästa planeringsdag. Då får vi vara på Bommervik :D Tänker då på maten...




Hoppsan sa...

Idag så öppnade jag på jobbet. Och fick äran att vila med barnen. Råkade somna. Vaknade till och från. En tjej som låg brevid mig låg och klia på min armen. Det var sssååå skönt.
När jag vaknade till, fick jag skicka ut henne för att hon hade kissat på sig. Och fick höra allt sen, efter vilan.......

Jag frågade henne varför hon inte sa till mig, när hon var kissnödig. Då sa hon, men du sov och du vaknade inte. Så när jag trodde att hon klia mig på armen, så ville hon gå på toaletten. Ups...

Men vad vi skratta när hon berättade det. Sa till henne att hon måste väcka mig nästa gång eller bara gå på toaletten.

RSS 2.0