Vilken klant...

Idag på jobbet, när jag skulle ställa upp alla stolar på borden. Så slog jag i ögat i ena stolens ben, när jag skulle dra ut en kontakt. Så ögat blev jätte rött och svullen. Så hoppas nu inte att det blir något blåmärke!

Söndags film

Kollade på en svensk film ifrån 2007 Gangster. Den var bra tycker jag, förutom vissa skådespelare. Men den kan jag allt tänka mig att se igen...





Kräftskivan

Bilder ifrån kräftskivan:


Vår skål med kräftor + en till....


Hemgjord citronaioli




Haklappar






Skydd mot svininfluensan....


Båda skyddar sig...






Oj Linnea somna...





Snart så är det dags...

Nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli så mycket, så att jag kan gå ut till bussen! Ikväll ska vi på kräftskiva ute i Gnesta (till Elin). Har idag varit på systemet och köpt vin till mig och Anna och köpt kräftor + gjort en citronaioli till kräftorna. Ska bli så gott.... Mums

Hoppas att kräftorna är goda... Nä nu ska jag se till så att jag har med allt!

Andra gången!

Ikväll så ska man äta kräftor, för andra gången! Hoppas dem är goda. Ska köpa spanska...
Som sagt som ni märkt så är vi en surströmmings familj och vi har aldrig ätit kräftor hemma. Mamma har aldrig gillat att äta det. 

Ska göra en citron aioli till också... Mums!!!

Ska väl iväg snar och fixa allt. Sen ska jag träffa Anna ockå :D.



Surströmming!!!!!

På torsdags morgonen, så var jag rätt stressad. Tänkte inte alls på att det var torsdag. Trodde det var onsdag. Men blev så glad när jag kom på att det var torsdag och jag skulle få äta surströmming efter jobbet.
Hade ju också tänkt att jag inte skulle äta så mycket på jobbet. Men det gick ju inte. Det var så god mat, broccoli och blomkåls gratäng.

När jag kom hem till mamma, så förberedde vi allt tills Karlsson syrras familj kom. De ända som åt surströmming var, jag, mamma och Håkan. De andra åt pasta sallad.


Det är ju såååååååå gott!!!

Fick äran sen att öppna burkarna.... De är ju inte så kul!!!

Åt bara ur burken Höga kusten! De är dem godaste surströmmingarna....

Och de tyckte dem andra också. (den andra burken innehöll bara fileer).




Jag åt 11 st strömmingar :D.

FAN FAN FAN....

Ikväll så missade jag mtv world stage, Slipknot.. Kom hem, la mig i soffan och sappa runt lite, på tvn. Då jag hamnade jag på MTV. Åh vad jag fick njuta i en min... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH







Vad man är hungrig

Idag så hämtade min bror mig på jobbet. Åkte hem till han en stund. Han hade möblerat om och det blev jätte bra. Rummet såg större ut. Mattias var järnan bakom allt. Han möblerar om hemma hos sig.

Måste tillägga att min bror var så stolt över att han möblerat om!! Ja du, han är som han är...

Sitter nu i min soffa och är jätte jätte hungrig. Vill ha MAT och inte soppa eller gröt. Så ska ner till kolgrillen och köpa något nyttigt. Ska ändå ut och gå imorgon, så.

Nu började Linas kvällsbok. Ska väl glo på den innan jag ska möta Anna. Sen ska vi kolla på film hos mig...

Har varit duktig idag igen...

Idag tog jag och Anna en promenix igen. Nu har vi kommit igång. Så nu är det bara att fortsätta. Nu får vi inte slöa till oss igen. Känner i mina ben att man har varit ute och gott. Men det är de snälla man får ta...!!!

Och imorgon ska vi promenixa igen...

Nä nu börjar klockan bli mycket. Och måste komma i tid imorgon, till jobbet. Råkade försova mig imorse :(.

Johan liten. Måste vara när vi gick i 6:an







Magnus och Johan


Jonas Och Johan





Hahahahahahahah

Hittade Jätte jätte gamla foton på MIG.Och på tjejerna. Det var ifrån när jag fyllde år.


Jacque, Mickis, Anna, Jag , Melindas hand och Sarah


Och ifrån när jag var på läger med klassen. Kan ha varit i tvåan eller trean. Foton på Spade, Elinor, Josephine, Maria och Johan J.


Elinor, Josephine och Erik Spade


Maria C och Jag


Jag och Johan J


Nagam, Jag och Anna


Josephine, Maria C, Elinor, Linnea, Jag, Anna och Lovisa


Så ifrån någon sommar då de var sommarlovsläger ute i Tvetaberg. (orientering och cykling). Foto på oss som origentera då och Johan F som cykla.


Johan F


Johan F igen...


Någon tävling jag sprang. Nån gång.

Och flera kort. Garva som fasen när jag såg dessa kort.

...............................




På torsdag smäller det :D

Nu är jag hemma igen. Tog en promenad hem till mamma och Karlsson. Där fick jag god mat och efterrätt :D. Vi planderade också för dagen, då vi ska äta surströmming! Det blir på torsdag. Vad jag längtar....

Nu ligger jag i soffan igen och väntar på filmen som ska börja vid nio tiden. Skulle fixa en annan sak men det är för mörkt nu och tror inte att det blir så bra, fast jag tänder i taket. Så får vänta tills imorgon. Tänkte lägga in några bilder. Men de måste fotas först...

Nä nu ska jag krypa ner under täcket...

Frugan...

Nu ligger jag och snackar med Anna M på msn. Kommer hem den 29 aug. Längtar så... Vi har ju pratat med varanndra, så fort hon varit inne på nätet. Och festat tillsammans. Hahahah

Försöker nu att få henne att äta surströmming. Ska kolla när det ska ätas på floravägen. Då får Anna komma hem och äta det.

Prata nyss med mamma och vi ska nog äta det på fredag :D jippi....

AAAAAAAAAAAAA

Ligger du i soffan under täcket. Ligger och tänker som vanligt. Är väl lite nere....
Min vän på Sveagatan far tillbaka til Uppsala. Så nu var det roliga slut. Eller vad man nu ska säga.

Det är väl min tur att må så här. Ni andra som läser kanske inte fattar. Det är min tur att tycka om någon och nu kan det inte bli något. Förut var det han, som kände så. Och då har jag bara varit dum i huvet.
Efter att han snacka med mig nu när han kom tillbaka i sommar. Fick mig att inse saker och han kom närmare mig än vad han gjort förut. Han bröt ner mina murar som jag hade byggt upp. För att jag inte våga ha ett förhållande med honom. Vet att det låter töntigt. Men har man varit singel i snart 9 år så är man lite rädd för sånt...

Vi har ju gått och haft känslor för varann länge! Men nu är det.....
Fan att man inte tog steget när man kunde. Varför vara så fffffeeeeeeegggggg

Ett till roligt skämt...

Igår när de andra spelade poker ( andra omgången). Kom vi på att vi skulle kocka kaffe. Jag erbjöd mig att göra det. När jag kom tillbaka så sa jag: Vet inte om det blev så bra. Men gjorde på mitt sätt.

Elin: Ditt sätt, jaha Svart.

Men Guuud vad snabb hon var med den komentaren.

Hahahaha

Hemma igen...

Kom just hem ifrån poker kvällen. Det var jätte trevligt. Först var vi och åt på Full House och sen bar det hem till Martin, för att spela poker. Var med ett bra tag, men sen gick de utför. Orkade inte vara med, när de andra ville spela en gång till. Var helt slut i huvudet.

Just nu är jag så trött. Men behövde kolla läget på facebook. Efter att jag ändrat min komentar:

Jag blir inge vitare av att dricka mjölk

De blev allt några skämt om mig ikväll.

Nä nu ska jag hoppa i säng och sova!!! Vad jag ska sova ut.. Fick ju göra det imorse. Men sen tyvärr skulle en viss person till jobbet. Så då fick man lov att flytta sig ifrån sängen över till min soffa.

Allt i ett...

Ikväll blir det kinamat och poker....

Redbulljäger med 4 st sugrör

Igår så var jag hos Sandra på förfest. Det var jätte trevligt. Guud vad full man blev då. Drack några glas. Men trodde inte att det skulle kännas så, när man åkte. Det liksom slog till i huvet på än.


Det var helt okej på flamingo när vi var där. Men helt plötsligt blev det propp fullt där uppe. Så man kom knappt ut därifrån. Det var rätt många som trampade på mig :( .

Kommer ihåg en gång när jag skulle gå ut ifrån ett rum och de kom en stor blondin emot mig. Och inte fasen såg hon mig. Men kom förbi tillslut.


Träffa Melinda, Lia och Claires där. Men var inte så mycket med dem, tyvärr. Ungefär vid halv två ville jag gå hem. Men fick inte för Natalie ( som jag också hade träffat där). För att jag skulle stanna köpte hon en jäger redbull. Haha det var ju inte så att jag var full innan och tänkte hur detta skulle gå, att gå hem. Så fick man en sådan drink... Tack för den Natalie.

  

När vi stod och drack den, så tändes lamporna. Det var dags för stängning. Så det var ju bara att suga upp allt med 4 stycken sugrör. Gick fortare så !!!



Men till grusåsen kom jag i alla fall. Svängde förbi Sveagatan...


??????

Vet att jag skriver mycket om Johan här. Men vill få ut det jag känner och tänker på... Kanske inte är bästa stället att skriva på. Men vem ska jag säga allt detta till??? Vem förstår, vem fattar hur jag känner.? ( när det gäller honom)

Ska jag eller inte....

Ligger och lyssnar på musik och tänker på Johan. Funderar om jag ska ta en promenad eller om jag ska gå och besöka han. Men vet inte om jag pallar det än. Undra när man vågar gå dit.....

Mmmm mat..

Sitter och kolla efter olika recept. Hittar så mycket gott... Blir helt galen!!
SÅ MYCKET GOTT...........

Måste ses...

Nu har jag börjat tvätta. Tror ni inte att det första jag gjorde, var att låsa in nykeln. Och det är ju inte första gången. Så fick plinga på hos min granne och låna nykeln.

Och sitter nu och kollar på, bakom kulisserna  En sommar med Göran. Den måste man ju se. Verkar ju jätte rolig. Och vet att dem som sett den, har tyckt om den. De där killarna är ju så roliga... Undra när man ska kolla på denna film då?!

Vet att jag har lite planerat nästa helg. Då blir de kräftor och surströmming :D

Jippi jippi HELG...

Åh så var det fredag! Fasen vad skönt det är med helg. Vad man uppskattar helgerna mer, nu när man börjat jobba.


Nu ligger jag i soffan och tar det lugnt. Ska snart ner till tvättstugan och tvätta lite. Senare ikväll ska jag hem till Sandra med Linnea och Sarah ( om hon nu ska med).


Vet inte om jag orkar följa med till flamingo, men får se.  Man är ju så himla trött nu för tiden. Men det ska ju ändå inte få stoppa än. Nä nu ska jag vila lite, innan man ska springa ner och upp för trapporna...


Så har man promenixat

Igår så bestämde Anna och jag att vi skulle ta en promenad idag. Och det har vi gjort. Är nu ny duchad och känner att jag har lite ont i fötterna. Hade på mig ett par träningskor, som jag inte har använt så mycket. När jag väl har tränat så har jag haft mina gamla dansskor. Så hoppas inte att det blir några skavsår eller något annat, nu när jag börjat använda dem.

Ska försöka att gå ut och gå nu på kvällarna, när det är så fint väder... Och hoppas att de ger något resultat, nu när jag ändrat min kost lite.


Shit...

Har du suttit och kolla igenom mina räkningar. Hur ska detta gå...
Har fått lite pengar ifrån försäkringskassan. Och tänker nu, fasen att jag köpte mat och de där leggsen och tröjan.

Hoppas detta ordnar sig. Vet att de är denna månad också som jag har knapert med pengar. Så vet nu att jag inte kan göra något i helgen. Och får se om jag kan åka på kräftskivan.

Fan vad glad jag är att jag har börjat jobbat. Och hoppas jag får jobba vidare.

Vad man uppskattar detta...

Låg och tänkte på att jag måste lägga mig tidigt ikväll. Ska öppna på jobbet imorgon.

Började då tänka på hur mycket man uppskattar de timmar man får sova, när man nu jobbar! Annars kan man ju gå och lägga sig när man vill och få sova hur länge man vill....

Och nu när man har mycket att göra på jobbet, så är det skönt att kunna få sova ut och inte bara på helgerna...

SÅ trött...

Det är ju ingen dans på roser på jobbet nu, när man har inv. med några barn. Fullt upp hela tiden. Är helt slut nu när man kommer hem ifrån jobbet. Det är ju roligt med nya barn men det tar på ens krafter. Ska inte klaga egentligen nu när jag får jobba. Men man får klaga lite...

Vill sova nu, men vill inte gå och lägga mig nu. Vet att jag inte ska vara uppe så länge som jag var igår. Fastnade vid tvn som vanligt och gick och la mig klockan 01:30 typ...

Så blir det inte ikväll!!!

Funderingar och tankar....

Kom hem ifrån Emma och Charlie för en stund sen. Ska snart hoppa i säng. Ligger och glor på någon serie jag gillar.

Men kan inte koncentrera mig. Har så många funderingar och tankar i huvet. Har inte kommit fram till något. Och vet inte hur jag ska göra.... Vet att veckorna går fort och snart är dem förbi och då är det försent. Eller kanske inte...
Ska väl fråga frugan om vad hon tycker att jag ska göra. Längtar tills hon kommer hem!


Vad seg man var då

Har bara legat i soffan sen jag vaknade. Glor på tv, fast det inte finns så mycket att glo på.

Charlie och Emma sa något om bio igår. Och jag är på. Men vill se En sommar med Göran. Hoppas de också är på...
Ska väl ringa dem snart och se vad som kommer att hända.

Blev inte som jag hade tänkt...

Igår kväll satt jag Anna, Melinda och Emma ( Eddie )hemma hos mig och förfesta lite. Var sugen på att rå festa. Var på rätt spår hemma, men när man kom ut. Vad trött man blev då. Vi hittade ett bord att sitta vid på flamingo. Gick inte att gå runt, det var så varmt där.

När vi satt vid bordet kände man hur trött man var. Vi satt och gäspa lite då och då. Men vi stannade tills det stänge. Sen var det bara att fara hem till sängen. När jag kom hem la jag mig i soffan och åt lite. Var trött men hade råkat hitta en bra film, att kolla på. Sen var det säng dags...



Hur dum är man...

Var på stan idag med Linnea. Uträtta några ärenden. Tänkte att efter att jag varit hos Sarah och Buddha, så kunde jag åka till systemet ute vid Coop och brorsan var med på att köra.

När vi satt och fika kom jag på. Undra när de stänger??

De andra sa att de redan hade STÄNGT. Va stänger inte dem klockan 19.

De ju fasen lördag och då stänger dem vid 15 tiden. Jag trodde ju att det var söndag och fråga mig inte hur jag tänkte.
Och det är ju på vardagar som de stänger klockan 19.

Som tur var kunde jag ta Annas sprit som hon har hos mig.... Så kvällen är räddad!!!

Nu ska jag börja laga lite mat innan jag hoppar in i duchen!

Tjejerna ska till Sthlm( The voice.) Hoppas att de har riktigt kul.... För det ska jag ha ikväll !!!

En lung kväll på ....

Efter att jag vilat upp efter jobbet igår, åkte jag och Emma till Linnea. Där satt vi och förfesta lite. Sen bar det ner till flamingo. Var inte så många som var ute igår. Men ganska skönt. Annars brukar det ju vara fullt. Carla kom ner och höll mig och de andra sällskap. Det var trevligt att han ville hänga lite...


Efter att de stängt så var det bara att gå hem. Men när jag kom hem fick jag ett par sms av en herre. Säger bara mm.

Idag ska jag till Daniel och fira honom. Sen på kvällen kommer Melinda hem till mig och vi ska sitta på min balkong!


ÖÖÖÖÖööhhhhh

Jag fixade att gå upp imorse. Öppnade ju på jobbet. De tråkigaste var när jag kom till jobbet, var att jag fick sitta själv i 1 timme. Sen kom en kollega och efter klockan sju så kom de första barnen. Trodde att några skulle komma vid halv sju, men NEJ!

Jag satt och läste tidningen, drack lite kaffe och glodde ut genom fönstret ett par gånger.

När jag skulle åka till jobbet idag så såg jag deckade personer, ifrån igår. Kom ner på centralen och de första jag såg var en kille som låg och sov i en busskur. Och sen när jag skulle gå ut på parongen där mitt tåg stod. Såg jag en tjej som satt och sov på en bänk. Utan skor och en skinnjacka och leggings. Hon måste ju frysa.... Tänke vad fasen sover dem här för. Och varför har ingen väktare eller polis tagit in dem i fyllecell. Kom på att de hade varit onsdag, LILL LÖRDAG.

Tur att jag inte har sovit på centralen...

Fasen vad snabb jag var....

Idag så råka jag försova mig. Visst gick jag och la mig sent. Var trött men så himla pigg. Men tillslut gick jag och la mig. Och efter en stund somna jag. Men blev inte många timmars sömn. Ställde klockan på ringning 4 gånger.


Kommer ihåg att jag vakna vid 5 tiden och det kändes så skönt att kunna somna om igen. Sen vaknade jag vid 5:30 och kände samma sak. Så när det ringde sista gången fattade jag inte att jag skulle gå upp. Vaknade upp och undrade vad klockan var och den var 6:55. Skulle ha gått upp klockan 6:15.


Min buss till stan gick klockan 7:05 och bussen till Järna gick 7:20. Så hoppa upp och in på toaletten slängde ner tandborste, tandkräm och lite fler saker. Slängde på mig kläder och sprang till bussen. Då jag såg att min buss utanför mig inte gick. Så fick springa ner till 751: an och då var klockan 7.

Jag hann med bussen  :D


De värsta var att jag inte hade duschat och borstat tänderna. Men det var de första jag gjorde när jag kom till jobbet. Att borsta tänderna. Vet att det inte var så frächt. Men vad ska man göra, när man absolut inte kunde komma försent. Speciellt nu när vi var nya barn som går på inskolning....

Fy fasen säger jag bara. Och jag får absolut inte försova mig imorgon. Ska öppna på jobbet. Ska snart gå och natta mig. Efter att jag kollat klart på de programmet jag kollar på nu. Är faktiskt jätte trött...


Vad kulturell man var då....

Nu ligger jag och pratar med en kompis på msn och kollar på Maskeraden.

Svenskt drama från 2008. Pjäsen utspelar sig timmarna innan Gustav den III blev skjuten. I Torsten Flincks version blandar man tidsenliga kostymer med modern rekvisita och musik av Bob Dylan.

Tänk att jag kollar på detta. Finns inget annat just nu att kolla på tycker jag själv. Ska återgå till tittandet och skrivandet nu.


Så sitter man här igen...

Så har man hamnat i soffan igen. Men så blir det ju alltid. Har umgåtts med Sarah, Buddha och Jacque idag. Efter att vi var och käka så gick jag med Jacque hem. Det var ju ett tag sen man umgicks med henne. Det är ju inte som den gamla tiden då vi alla var hela tiden. Fasen att man bara blir äldre och måste jobba och stå i.

Som sagt var så börjar jag jobba imorgon. Ska bli kul. Vet ju att jag kommer att sova som en stock i helgen!!
Det är skönt med ett jobb då man är ledig på helger. Men så lär det inte bli framöver, om man skaffar sig ett annat jobb.

Är så skriv sugen men vet inte vad jag ska skriva. Ska kanske ta tag i en sak. Nu när jag vill skriva.... Ska väl göra iordning mig och sen börja skriva lite på det.

På jobbinterljuv idag...

Interljuven var på Lidingö. Så de var att gå upp tidigt. Men tyckte inte att det tog så lång tid att komma dit (1 tim 15 min).  Kom dit en halv timme tidigare så gick och kolla lite på Lindex.


Interljuven tog väl 10 min. Det var en tjej i min ålder som interljuva mig. Det gick bra tyckte jag. Så nu får man se. Hon skulle träffa några till. Hela den styrkan på konditorit var nytt och nu va det bara en plats kvar. Hon jag pratade med skulle också sluta, så de hade bytt ut all personal, en omstart typ.


Så nu får man hoppas på att hon ringer.


Vilken lördag....

Kvällen igår var bra. Jag och Anna satt på min balkong tills vi gick ner till flamingo. Haha där frågade de efter leg innan vi gick in. De brukar de aldrig göra annars. De var typ fullt där. Två ut, två in... Träffa många som man kände. Träffade Erik och det var skönt och se att han också gjorde något annat. Det var kul att träffa alla man kände och umgås med. Vissa var ju ett tag sen man träffa.


Kvällen slutade i alla fall bra ;)



  

  


Kanske lite festa ikväll....

För en stund sen kom jag hem ifrån min lilla promenad. Tog en runda runt Brunnsäng och sen in på Ellbe för att möta upp Anna. Har ätit klart nu och ska snart göra iordning mig, men orkar inte just nu.

Jag och Anna ska hem till Åsa och Melinda. Sen får vi se var det bar iväg någon stanns....

Fredag/ lördag...

Så var det lördag. Igår kväll var jag ute i Enhörna hos Sarah och Daniel med Linnea. Behövde göra något efter allt. Det var mysigt. Vi hoppa på deras studsmatta och oj vilken träning det var...


Efter all mat och hoppande så var vi så trötta vid elva tiden, så vi åkte hem. Och det var skönt. La mig i soffan och försökte titta på tv. Men tankarna flög iväg... Tillslut så somnade jag och det var skönt.


Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska försöka gå en promenad och möta Anna vid Ellbe, när hon slutar, och sen hemåt igen. Så att man kommer ut lite i det fina vädret. Hur kvällen blir det vet jag inte alls. Vet inte vad jag har lust att göra. Vet att jag inte bara kan sitta hemma i mitt hörn av soffan och glo. Något måste man hitta på ...


Vet att jag behöver fixa till lite på balkongen. Men där är det så varmt nu. Så i sånt fall får jag fixa det när det blir svalare ute.


Nä nu ska man glo vidare på tv. Och tack Sarah och Daniel för en mysig kväll igår !!!


Äntligen...

Så har jag kunna betala min räkningar!!! Känns bra nu. Nu är det bara att försöka att fixa så man kan leva denna månda. Har ingenting hemma hos mig....

Jobba Jobba Jobba....

När jag väl hade vaknat idag och låg och glodde ut så ringde dem ifrån jobbet. Så ska jobba denna vecka :D. Vad skönt... Det tycker ju jag eftersom jag inte jobbat denna månad som varit. Ska bli kul att träffa alla, barnen och de nya barnen.


En speciell Fredag...

Tänk idag så vakna jag vid 8 tiden. Det var ju ett tag sen man vakna så tidigt. Vakna väl tidigt på grund av det jag ska göra idag. Ska på Johans begravning. Tänk att man nu ska säga hejdå, på sätt och viss. Kommer ju aldrig komma över detta som hänt. Och det gör väl ingen av hans familj och kompisar. Nu vill jag inte skriva mer om det... Inget ont, men blir bara ledsen.

Nä nu ska jag fixa i ordning mig, innan jag ska ner på stan och möta Sandra. Innan det är dag...



Har ssåååå trrrååkigt....

Jaha nu ligger man i soffan, färdig. Skulle ha gått ner till Anna och dem. Men de har inte ringt än, så antar att de inte blir nå flamingo. Nu ligger jaga bara och väntar tills klockan blir tolv. Så man kan kolla ifall man fått sin lön. Annars får jag ringa dem imorgon. Nu ska jag fan ha den så jag kan betala mina räkningar och fixa lite tills imorgon.

Nä nu ska jag kolla vidare på tv.....

En dag på stranden...

Idag så har jag varit på Mälarbadet med Linnea. Det var så skönt att bara ligga där. Men ibland kändes det som om man skulle brännas upp. Så varmt var det. Ville bada men orkade aldrig ta mig ner dit och jag visste att det skulle vara kallt. Visst skulle det varit skönt att svalka av sig. Så blev inget dopp idag. Och brunare har man blivit :D


Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Kanske ner till Anna på flamingo sen. Men vet inte om jag bara ska ligga i soffan. Vi får väl se vad man blir sugen på att göra ...


Jaja nu ska jag drömma mig bort...



Herre guuuddd.....

Igår kväll begav jag ju mig till Linnea för att dricka lite vin och ha mysigt. Innan vi gick ner till flamingo. Det var Linnea, jag, Sandra och Kathrine.

Vet inte hur mycket vi alla hade druckit. Men det kändes som om jag var fullast av alla. Jag drack väl en flaska vin och det kändes bra. Förutom då vi kom till flamingo. Bad om vatten och försökte få i mig det och massor av luft. Men jag kände mig verkligen inte bra. Så jag lämnade girlsen för att gå hem. Mådde verkligen inte bra på hemresan. Men det var skönt att komma hem. Deckade i soffan...


Vilken dag....

Idag har jag varit på stranden med Anna och My. Det var så skönt... Men vad varmt det var idag då. Så var det inte förra gången vi var på stranden. Så nu har man blivit lite brunare :D

Det var en bra dag, idag. Satt och skrev klart mitt Cv igår och skicka iväg det imorse, till ett ställe som hade svarat på mitt förra. Och när jag var på väg hem så ringde dem. Så på måndag ska jag dit på interljuv.....

Ska snart bege mig till Linnea. Vi ska ut på flamingo. Får se vilka som är där ikväll då. Kul och komma ut lite och träffa folk. Speciellt nu när jag kommer va upptagen de här två dagarna innan HELGEN kommer.

Hur kunde jag glömma bort den på balkongen....

Ja imorse så var det fint väder. Men efter klockan 13 då jag kom hem så började ös REGNA. Höll på att fixa med mina blommor på balkongen. Då jag kom på att jag behövde gå ner till min tvätt i tvättstugan. Då jag kom upp hade jag glömt bort att jag skulle vattna mina blommor. Men det behövdes ju inte. Hörde helt plötsligt ett konstigt ljud och kollade ut. Shit vad de öste ner....

De värsta var att jag hade glömt min mobil ute på bordet. Så efter att det hade regnat kollade jag ut och fick syn på den. Inte så kul. Anna ringde då och medans jag pratade med henne så droppade det ifrån mobilen. Och alla touch knappar funka inte. Blev lite rädd, vill ju inte behöva lämna in den.

Men senare på kvällen så funka den som vanligt JIPPI....


Så var det dags....

Fick jag ett medelande av en vän. Ska förmodligen på begravning på fredag. Åhhh hur ska man klara detta. Skrev till en kompis om det och hoppas han svarar. Känner att jag inte vill komma dit själv. Så klart att jag skulle kunna det. Men skulle kännas tryggare på något sätt, om man kom med någon...

Hoppas man kan få ett jobb nu....

Idag har jag varit och träffat Yvonne. Hon har hjälpt mig med mitt cv. Hon rekomenderade en jätte bra sida. Efter att man fixat allt så är det bara att söka jobb....  www.minframtid.se

Så snart ska jag fixa det sista, medans jag tvättar. Sen ska jag söka jobb, som bara den.
Men först ska jag ta det lite lungt. Kanske ska göra något att äta. 

Sånt är livet.Varför kan det inte vända...

Vad ska man göra, kan ju inte göra något åt det. Får se vad framtiden visar. Men nu är det jag som får ta det... Min tur nu liksom. Livet är inte kul ibland. Speciellt när man har.........


Skulle bli en lugn tisdagkväll....

Igår kom Birger och Anna över till mig. Vi gick en liten promenad först. Birger behövde mat...
Sen gick vi hem till mig för att kolla på någon film på tvn. Men Anna hade rosévin med sig. Så vi satte oss på balkongen och prata. Jag gick och fyllde på hela tiden. Så man blev lite lullig. Och de som skulle jobba nästa dag
Sen gick Anna hem och Birger var kvar. Vi satt och prata lite..... Blev en sen kväll.

Efter att Birger hade gått så satt jag kvar uppe och lyssna på musik.

Sov så himla bra och ville verkligen inte gå upp idag (Måndag). Skulle egentligen ner till arbetsförmedlingen, men orkade inte. Ska ner någon annan dag, istället. Efter att jag somnat om, så ringde Sarah vid 11 tiden. Det var bara att hoppa upp ur sängen. Och packa ihop. Vi skulle till stranden.

Vi åkte förbi Ellbe. Och jag gick för att prata med Anna och Birger. Blev ju senare för Birger och det var lite svårt för honom att komma upp på morgonen. Han fick inte sova så många timmar.... De måste ju vara ganska trötta idag.

Nu har jag snabbstädat klart och det känns mycket bättre, än vad det gjorde imorse. Så nu ska jag slappa i soffan och vänta tills Anna ringer....

Praide 09


Här kommer några bilder ifrån pride:


Mark och Jonas






















Barnvakt...

Efter en lång dag i Stockholm, så sitter jag nu hos brorsan och är barnvakt. 

Åhh snart så stänger alla uteställen. Sitter nu och längtar tills brorsan kommer och hämtar mig och kör mig hem. Brorsan står ju vakt på hamn. Så hoppas att det är lungt ute och att han åker hem driekt efter att det har stängt.

Vill komma i säng!!! Vet att annars brukar jag sätta mig vid tvn, när jag kommer hem. Men idag så kommer jag inte att orka det. Efter denna långa dag...

Ska väl glo lite till på tv, innan brorsan kommer.

I Stockholm hos Ingrid....

Nu sitter jag vid Ingrids matbord. Sitter med en kopp te och kollar ut genom fönstret. Tyvärr så regnar det lite. Men detta ska nog sluta bra. Ska ner snart och kolla in praidetåget. Stackars dem som går i regnet....

Igår satt jag och Ingrid och drack lite vin och lekte lekar och lyssna på musik och prata lite... Timmarna flög iväg, så det blev så att hon fick visa mig runt lite där hon bor. Det var jätte kul. Vi hade säkert gjort något annat om min kära b-chef hade skickat in mitt lönepapper i tid.

Jaja nu så får detta skrivande räcka. Återkommer säkert med något inlägg och lite bilder ifrån tåget ikväll. Då jag kommer sitta barnvakt...


RSS 2.0