Redbulljäger med 4 st sugrör

Igår så var jag hos Sandra på förfest. Det var jätte trevligt. Guud vad full man blev då. Drack några glas. Men trodde inte att det skulle kännas så, när man åkte. Det liksom slog till i huvet på än.


Det var helt okej på flamingo när vi var där. Men helt plötsligt blev det propp fullt där uppe. Så man kom knappt ut därifrån. Det var rätt många som trampade på mig :( .

Kommer ihåg en gång när jag skulle gå ut ifrån ett rum och de kom en stor blondin emot mig. Och inte fasen såg hon mig. Men kom förbi tillslut.


Träffa Melinda, Lia och Claires där. Men var inte så mycket med dem, tyvärr. Ungefär vid halv två ville jag gå hem. Men fick inte för Natalie ( som jag också hade träffat där). För att jag skulle stanna köpte hon en jäger redbull. Haha det var ju inte så att jag var full innan och tänkte hur detta skulle gå, att gå hem. Så fick man en sådan drink... Tack för den Natalie.

  

När vi stod och drack den, så tändes lamporna. Det var dags för stängning. Så det var ju bara att suga upp allt med 4 stycken sugrör. Gick fortare så !!!



Men till grusåsen kom jag i alla fall. Svängde förbi Sveagatan...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0