Spinning (Bas)

Så var träningen igång. Som ni ser ovanför så körde vi spinning. Trodde jag skulle dö ibland. Men klarade allt då jag växla ner i mitt tempo ibland. Det kändes som om man var litre yr i knoppen efteråt. Tyvärr åt jag upp frukten på vägen dit. Kanske lite klantigt. 

Nu känns det jätte skönt. Men ser då inte fram emot imorgon. Då man säkert går som om man hade skitit på sig... Men det får jag ta imorgon.

Nä nu ska jag återgå till lugnet i soffan :D...

?????????

VAR HAR MAMMAS NYCKLAR TAGIT VÄGEN????

Hoppas inte att någon har tagit dem....

Träning Träning Träning

Så var det ny vecka. Fasen vad helgerna går fort. Har haft en lugn helg med lite inslag av lite vin. Men inget fullt röj. Och det har varit skönt. Vet inte vad som har hänt med mig. Men är inte så på längre, när det gäller festande. Det är full gång på söndag nästa vecka. Då Hoffmaestro kommer till berget. Men vet fortfarande inte om jag ska köpa biljetter. 

Det nya med denna vecka är att jag och Anna ska börja träna på friskis och svettis på tisdag :D.  

AAAAAAAAAAAAAAAA

Kollade precis upp ifrån dataskärmen. Och såg att jag satt i ett kolsvart mörker. Så kanske dags att tända lite lampor. Så tråkigt när man inte har någon tv som man kan ligga och glo på. Har tittat på lite program på datan. För att fördriva tiden.

Satt och ringde lite samtal idag. Och fick veta varför jag inte har några kanaler.
De har bytt ifrån gamla tvuttaget till det nya via stadsnätet. Men inte funkade det för mig. Så nu har jag väntat hela dagen på, att det ska komma någon nisse och fixa det. Men det har inte kommit någon och det är ingen som har ringt mig. SHUCK.....
 
Anna berättade att hon hade haft samma problem och att de fick komma och byta hela dosan. Hoppas de kan komma imorgon. Vill inte sitta utan tv hela helgen. Men det är ju fredag och tyvärr kanske de slutar tidigare då. Så kan ju inte hoppas på att de kommer imorgon, tyvärr!!!!!
 

BLIR SÅÅÅÅ FÖRBANNAD!!!!

Igår när jag kom hem ifrån jobbet. Var det bara myrornas krig på tv. Mina tv-kanaler hade bara försvunnit. Gjorde en kanal sökning men det var för jäves. Ringde då upp canal digital och han jag pratade med hjälpte mig så gott han kunde. Det visasade sig att min dosa med stadsnätet inte funkade heller när det gällde tvn. Och har ett minne av att det var en nisse som har varit hemma hos mig och fixat det. Men det verkade ju inte ha hjälpt.

Gjorde en kanal sökning senare på kvällen som jag hade blivit tillsagd att göra. Men inte funkade det.
Tvn funkade i går morse då jag kollade på den, när jag väntade på bussen.

Idag är jag hemma för att jag har ont i ryggen. Och har provat allt jag kan. Vet att det var en som har ringt upp mig men missa det samtalet tyvärr. Har ringt dem på stadsnätet. Men när får man ju ingen hjälpt. Där satt jag nästan över en timme utan att ha kommit fram. Så nu väntar jag bara på att den där nissen ska ringa igen...

BLIR SÅ FÖRBANNAD!!!!! Varför kan ingenting funka för?!!!!!

Vet att jag har haft lite problem med kanalerna förut. Men då har det varit värsta snöoväder eller mycket snö ute. Men det är det ju inte nu precis!!!



Full fart...

Vad man har hunnit med mycket. Hade bestämt för längesen att jag skulle på en kräftskiva hos Elin och Dan. Men hade visst dubbel bokat mig. Som sagt hann med mycket. Träffa kussen, Bella, middag och festa... Full fart!!!

Hemma Hemma...

För några timmar sen så kom jag äntligen HEM till min kära lägenhet. Har ju bott hos mamma i två veckors tid. Har varit kattvakt. Det gick bra. Men lika skraj som vanligt. Tycker att det är läskigt att bo där själv. Men jag lever så det har ju gått bra.

Blev uppskrämd i söndags då larmet i huset sattes på. Och mamma fick ett samtal att larmet hade gått. Första gången jag sov borta så sattes det igång. Har sovit där alla andra dagar, för katternas skull.


Snart så...

Så är denna helg snart slut. Och så en ny vecka då man ska jobba. Själv så ska jag också i två veckors tid, passa mina älsklings katter (Frida- min katt, Sally- mammas katt). Ska bli kul och mysigt. Kommer få sova med min katt Frida igen :D. Har saknat det sen jag flytta hemifrån. Och har saknat katterna jätte mycket.

Det är så kul när man kommer hem till mamma. Då kommer Frida springade fram till mig och gosar. Tror allt att hon blir rätt glad av att se mig. Det blir ju Sally också...

I sommras så blev Frida sjuk. De är det vi tror. Hon blev schyggare än hon är annars. Vågade inte komma in och äta. Så hon fick mat utomhus, under trappan och där sov hon också. De visade sig sen att hon hade ett sår under ena frambenet. De såret blev utav hennes halsband. Då ena benet hade fastnat i halsbandet. Hon såg ut som en liten skolpolis. De var inte så frächt och luktade. Hon lyssnade inte när man sa hennes namn. Och verkade helt borta. Vi tror att hon hade fått en liten blodpropp. Så tyvärr tänkte vi avliva henne, om vi fick tag på henne.

Men efter några veckor så läkte det fint. Och hon blev helt normal. Så nu är hon som hon brukar, gosig och skuttar runt som vanligt. Och det är jag jätte glad för. Kunde verkligen inte tänka mig ett liv utan henne. Visst är hon gammal nu och vet att den dagen kommer. Men tar vara på den tiden nu, så länge hon finns.


Min katt Frida


Och min andra katt Sally

Det var skönt det...

Idag var jag över hos mamma och Karlsson. Och åt en god middag. När jag skulle hem tänkte jag springa förbi Lindboms. Men de stängde visst klockan åtta och klockan var lite över åtta. Då tänkte jag gå förbi statoil. Men sket i det när jag väl kom fram.

Bussen hade inte kommit än och jag orkade inte vänta. Så bestämde mig för att promenera hem i kylan och snön. Kunde ju hoppa på bussen senare om jag ville. Men jag fick upp värmen när jag gick, så klara hela vägen hem. Hade kanske lite tunna kläder för att gå ute i kylan. Men vad skönt det kändes när man väl kom hem... :D

Hade kalla ben och kalla kinder men mer än det var det inte. Så lite duktig har man varit idag...

Min braia sten...

Idag gjorde jag ett ärende i Lina igen. Har funderat på det förut, men har inte kommit fram till detta. Tills idag...

De har ju byggt om ganska mycket, bakom Lina. När man åker nya busslinjen, så åker man förbi där jag bodde förut. Där har det byggts upp ett stort villa område. Har funderat på vad som fanns där innan. Men har inte kommit ihåg det.

Ibland när jag och mamma hade bråkat eller när man var nere eller när jag behövde fundera lite. Då tankarna bara for omkring i huvudet på än. Så brukade jag gå en liten promenad. Bakom vår huslänga låg det en skog som jag brukade gå i. Och där hade jag hittat en sten, där jag brukade sätta mig ner och glo lite, utöver ängen som fanns där.

Kom på när jag åkte bussen. Att just denna väg vi åkte på, var ju där stenen låg och där husen har byggts nu, var ju där ängen låg förut. Mycket lite av skogen är kvar.

Det var mitt bästa ställe. Ingen såg en när man satt där och fundera, på stenen. Förutom de som var ute och rastade sina hundar eller också var på en promenad...

Saknar det stället!!! Nu har man ju inget ställe som man kan gå till och bara vara. Och ibland tror jag att ett sådant ställe skulle vara bra att ha.

Helt ointressant....

Så börjar man bli förskyld igen. Täppt i näsan hela tiden. Lite svårt att sova, då man måste andas genom ena näsborren. Men hoppas det inte blir värre. Orkar inte bli mer förskyld. Och har inte tid att ligga hemma. Om jag nu inte blir sjukare. Men det tror jag inte. Eller rättare sagt hoppas inte.

Nä nu måste man snart springa ner till tvättstugan och kolla läget där. Så måste sluta. Inte för att detta var så intressant. Men men...


Mer Mer Mer

I helgen så börja all snö smälta. Inte så kul att vara ute och gå i. Men känns skönt att det börjar smälta nu. Jag halkade ju då runt på alla de hala fläckarna. Hahaha

Och idag så är det kallare och det öser ner snö. När blir vi av med detta. Vill ha lite grönt ute nu. Och se att de snart är sommar. Men det lär ju dröja länge, som det ser ut nu.


RSS 2.0