Vilken dag på jobbet....

Vad som helst kan hända på jobbet. Brorsan ringde och berätta om hans dag. Den var ju mer jobbig än vad min dag har varit idag.


Fatta inte början. Men de slutade med att de skulle gripa en pundare, med hans tjej som släp. Allt hände nere i pundarens och hans tjej trappuppgång. Tjejen blev skraj när brorsans och hans kollega fick lov att slå ner hennes kille. Han anföll brorsan och kollegan. Så det var ju bara att agera. Brorsan fick använda sin batong för första gången. (Det heter inte batong men kommer inte ihåg vad det heter istället). En svart tunn sak som man skjuter ut. Dörrvakter har också en sådan.


Det var rätt trångt i trappuppgången så brorsan röjde sönder trappräcket och en strömbrytare. När han väl höll på att fajtas så skulle hans kollega hjälpa till och när han hoppa in, så råka han komma mitt i en spark och fick den i ansiktet. Så han var rätt yr efter att pundaren sprungit upp till sin lägenhet. Då var brorsan på väg upp efter honom, för att se var de bodde. Då pundaren skrek: hämta yxan. Och brorsan vände tvärt när han hörde dem orden.

Så det var bara att ringa polisen. Så nu blir det rättegång och sån skit.
 

Brorsan och kollegan fick fler sparkar i ansiktet och på andra stället. Så nu går brorsan runt och har lite ont i ansiktet och ett svullet knä. Hans kollega fick lov att besöka sjukhuset och är fortfarande på där. Han åkte dit vid 17 tiden och nu är klockan 21:40 och är kvar där.


De som annars brukar ha det rätt lugnt. Sådana här saker har ju inte hänt sen brorsan börja jobba på stan.
Kanske jag inte hade en så jobbig dag på jobbet trots allt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0