En trip till Hamlstad

Så har man varit i Halmstad och Tylösand. Säger bara, varför bor man i Södertälje ???
Vilka fina städer alltså. Och på sommaren är det ju så VACKERT!

Daniel ville se Fulham (deras träningsmatch mot Halmstad) och tog med sig Niklas och Therese tog med mig. Ångrar inte att jag följde med. Vi hade så himla kul. Synd att vi bara var borta så få dagar. Fast ibland kändes det som om vi hade varit där i en vecka. Men jag ska ju inte klaga åker ju till Gotland inatt. :D

Vårt vandrarhem var inte alls dyrt och jätte fräscht. Och tänker er, det fanns en pool där! Det är inte alla vandrarhem som har det.  Tyvärr blev det inge badande i den. Men nästa gång då blir det av. :)

När vi kom till Halmstad så hämtade Daniel och Niklas ut biljetterna, till matchen. Sen var det dags att hitta vandrarhemmet. Och det var inte så enkelt. Rekommenderar inte att skriva ut vägbeskrivning ifrån hitte.se utan ta eniro. (Mer detaljerat då.) Men vi fick hjälp av ett par mammor som kom gående på trottoaren.

När vi väl kom fram till vandrarhemmet, så var inte vårt rum färdigstädat. Så vi fick bekanta oss med resten byggnaden. Där hade de en restaurang som såg precis ut som Oleary´s. Men det hette Olivers och hade inte varit Oleary´s innan.  Och som skrivet förut. Utanför fanns det en pool. :D Det trodde vi ju inte. Vi åt en liten förrätt och drack öl och spelade biljard, medan vi väntade på rummet.

Sen gick vi dit och gjorde iordning oss. Sen hade vi en lång promenad framför oss. Men till slut kom vi fram. Och satte oss på en uteservering och drack lite gott (vid lilla torget). Sen skulle killarna bege sig till matchen med några andra Fulham fans.

Jag och Therese tog en runda genom Halmstad och leta efter något gott att äta. Tror vi gick på varenda gata som det gick att gå på. Sen hittade vi en tacos restaurang. Och vi bestämde oss för att äta där. Vi hade vilja gått på Ljungbergs restaurang men det var lite dyrt där och fanns inget som vi var sugen på. Efter att vi ätit gick vi tillbaka till uteserveringen och beställde lite rosévin. Där satt vi hela kvällen och tills killarna kom tillbaka. Efter några timmar var det dags att bege sig hem. Innan de så skulle vi köpa korv. Och där träffa vi på ett par goa killar ifrån Norrköping. Jag hade ju då köpt två korvar utan bröd. Och fick en rolig reaktion av dem, när de såg det.
Kan inte förklara det här. Blir liksom inte lika kul när jag skriver det. Måste själv ha varit med för att man ska kunna förstå, det roliga. HAha.
Sen var det taxi hem. Han som körde var också en trevlig kille, yngre än oss. Han ville jag ta hem, visste att mamma skulle gilla han. :D


Dagen efter var vi alla lite sega. Gick upp och tog oss lite kaffe och köpte frukost. Sen var det bara att skynda på. Vi skulle vara utcheckade klockan tolv och halv då började vi duscha och fixa oss. Men det gjorde inget. Vi fick ju vårt rum senare än vad vi skulle.

Efter det så åkte vi till Tylösand. Det var liksom ett måste tyckte vi. Ni skulle ha varit med. Fy fan vad fint det var.!!!!! 

I både Halmstad och Tylösand fanns det snygga killar, bilar och fin miljö. Denna resa kunde inte bli bättre.  




 
Där står dem...


På väg in till stan...




Fulham fans (senare på kvällen)




Poolen :)




Vackert :)


Tylösnad


















Man kunde få åka helikopter om man ville...








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0