Världen är VERKLIGEN liten!

Har just kollat på Spårlöst. Magnus reser tillbaka till Ubon Ratchatani i nordöstra Thailand för att leta efter sin tvillingbror. han bor i Malmö. När han var fyra månader adopterades han ifrån Thailand och fick en ny familj i Sverige.

Magnus varit intresserad av sitt ursprung och när han blev äldre åkte han tillbaka till Thailand i hopp om att hitta sin biologiska mamma. Efter flera resor hittade han henne tillslut.

Magnus biologiska mamma berättade att han hade en tvillingbror!
Det enda hans mamma kunnat berätta om tvillingbrodern är att han var ljusare vid födseln än Magnus.

Sedan dess har Magnus inte kunnat sluta tänka på sin tvillingbror. Var finns han och är dom lika varandra?


Nu reser han tillbaka för att hitta sin tvillingbror. Och efter allt letande hittar de honom. Och kan ni tänka er. Han bor också i Sverige. De ringer ifrån Thailand till tvillingbrorsans föräldrar och sen till hans bror. Han blev ju såklart chockad i telefon och sa inte så mycket. De bestämde att de skulle träffas på Arlanda när de kom hem igen.


Där träffades de och fick lära känna varandra lite. Och tvillingbrorsan fick veta allt om sin mamma och se foton. Sen några veckor senare träffades bådas familjer. Och de verkar ha kontakt än idag.


Fasen vad sjukt. Av alla ställen på denna jord. Så finns han också i Sverige. Kan fortfarande inte fatta att detta är sant.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0