Så far man upp till Umeå

Så var det dag igen denna helg för ett BRÖLLOP till. Äntligen så gifter sig Bella (Isabella) och Samuel. Och Bella blir en Nygårdh. Denna dag har vi längt efter sååå. Speciellt Bella och Samuel förståss.



Så i helgen så far man upp till Umeå. Åkte redan på Torsdagen och åkte hem idag, Lördag.

Det var skönt för då hade vi en dag då vi inte gjorde så mycket. Eller jo väntade på att få våra nycklar till vandrarhemmet.

Så vi åkte ut till Holmsund, till Maria för att hämta ett album som vi ifrån möhippan hade gjort, till Bella. Vi åkte ju för långt. Beskrivningen var inte helt rätt eller så missade vi en detalj. Så vi fick ta en långpromenad igenom en del av Holmsund. Men det var okej, fast det var lite varmt. Men tillslut kom vi hem till Maria. 

Så var det ju bussresan hem ifrån Holmsund. Det tog ju lite tid om man säger så. Orkar inte förklara. Efter det fick vi våra nyklar till vandrarhemmet. Och sen snabbt ner på stan för att träffa Mia och Petra för att pyssla vidare med albumet och vänta in Ingrid.

På kvällen gick vi till Oleary´s som vi hade varit på tidigare och käkat. För att ta en cider och umgås med Ingrid och hennes klasskompis.

Sen var det bara hem och natta, för den stora dagen....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0