Midsommar firande

Nu har man kommit hem ifrån Mörkö. Det har varit så skönt att vara på landet. Älskar Charlies land. Har haft så trevligt sällskap och så roligt de här två dagarna. När vi var på Mörkö råka vi köra lite fel, men vände så fort vi kom på det. Så Charlie och hans far fick vänta på oss, uppsi dejsi. Och när vi kom fram ös regnade det. Så vi fick vänta i båthuset tills vi kunde åka över med båten till Charlies land. När vi kom fram så åt vi en lätt lunch. Efter det så åkte vi tillbaka, för att se dansen runt midsommarstången och spela fotboll, med Charlies sysslingar Gustav och Fia. Vi kollade på dansen och fika. Men det blev tyvärr ingen fotboll för killarna. Så besvikna de var. Var en tradition att alla spela fotboll efter dansen.


Thumbnail    Thumbnail    Thumbnail                         
Fia och Gurra                     Linnea och jag                   Challe Emma


Thumbnail


När vi satt där så kom de mörka molnen tillbaka, så vi begav oss hem. Vädret var verkligen konstigt. Det skiftade mellan regn, sol, regn, sol, regn. När vi kom tillbaka till huset spelade vi kort och vänta på att tiden var inne för att fixa maten. Gustav och Charlie fixa grillningen och vi andra salladen och Charlies föräldrar resten. Sen kom dem som Gustav bodde med ner, med lite mer mat, då vi skulle äta. Maten var jätte god och efterrätten med mm. Sen satt vi allesammans och snacka hela kvällen. Och drack och drack. Det slutade med några omgångar med 7: an (kortspel) innan vi gick och la oss.


Thumbnail     Thumbnail


Det var så skönt att sova och man sov verkligen ut... vaknade vid tolv tiden, då vi åt frukost. Sen gick vi ner till vattnet med Eddie. Han badade lite. Han var inte så rädd men blev mest chockad av att de var så blött. Sen gick vi upp igen och slappa. Sen blev det matdags och efter maten åkte jag och Linnea hem.

Thumbnail

Eddie

Tack Emma och Charlie för en trevlig midsommar :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0