Hoppas det smakar...
Grön peppar med kyckling och chasminris:
Kyckling
Gul lök
Zuchini
Champinjoner
Majs
Peppar grön (medium) (köps i påse, chilifrukter)
Matlagningsgrädde
Mango chutney (om man har hemma. behövs inte)
Olja
Salt
Vitpeppar
Koka riset som man ska och tillaga kyckligen i ugnen.
Fin hacka löken och grön pepparn. Strimla upp zuchinin och champinjonerna.
Fräs sedan allt i olja. Häll i matlagninggrädde och låt det koka upp lite. Häll i majsen och salta och peppra. Låt det sen puttra på låg värme. Om du har mango chutney hemma så släng i en sked. Går bra utan.
Ta ut kycklingen och plocka bort kycklingköttet. Häll ner lagom mycket kyckling i såsen och rör om.
Sedan är det bara att servera... HOPPAS DET SMAKAR GOTT...
Kan vara gott med en god sallad till. Men det beror på om man vill ha det.
Vatten eller mjölk är bäst att dricka till. Om man tycker att det är förstarkt. Själv tyckte jag att grön peppar medium var lagom stark.
Resten av kycklingköttet kan du frysa in. Och ha det till något annat eller om du vill laga detta igen.
(Har tyvärr ingen bra bild på maträtten)
Kyckling
Gul lök
Zuchini
Champinjoner
Majs
Peppar grön (medium) (köps i påse, chilifrukter)
Matlagningsgrädde
Mango chutney (om man har hemma. behövs inte)
Olja
Salt
Vitpeppar
Koka riset som man ska och tillaga kyckligen i ugnen.
Fin hacka löken och grön pepparn. Strimla upp zuchinin och champinjonerna.
Fräs sedan allt i olja. Häll i matlagninggrädde och låt det koka upp lite. Häll i majsen och salta och peppra. Låt det sen puttra på låg värme. Om du har mango chutney hemma så släng i en sked. Går bra utan.
Ta ut kycklingen och plocka bort kycklingköttet. Häll ner lagom mycket kyckling i såsen och rör om.
Sedan är det bara att servera... HOPPAS DET SMAKAR GOTT...
Kan vara gott med en god sallad till. Men det beror på om man vill ha det.
Vatten eller mjölk är bäst att dricka till. Om man tycker att det är förstarkt. Själv tyckte jag att grön peppar medium var lagom stark.
Resten av kycklingköttet kan du frysa in. Och ha det till något annat eller om du vill laga detta igen.
(Har tyvärr ingen bra bild på maträtten)
Kommentarer
Trackback